ce alegeti,viata fara griji pe pamant sau in viata de apoi?
Scris 06 May 2007 - 07:10 PM
eddy1973, la May 2 2007, 12:42 PM, a spus:
preferati aici o viata plina de griji,framantari cu probleme si necazuri dar cu credinta ca in viata de apoi ajungeti in rai si va fi bine?sau doriti sa aveti o viata actuala(reala) relaxanta-lejera fara nici un fel de nacazuri sau probleme?are credinta in ceva necunoscut ,mai multa putere decat realitatea umana?
Eu unul prefer sa o duc bine pe pamant decat sa sper in ceva ce nu am date concrete-nimeni nu a venit din rai,nu sunt dovezi vizibile ca ar exista rai sau viata de apoi...
Eu unul prefer sa o duc bine pe pamant decat sa sper in ceva ce nu am date concrete-nimeni nu a venit din rai,nu sunt dovezi vizibile ca ar exista rai sau viata de apoi...
dar Iisus de unde a venit?
eu prefer sa traiesc ca un om normal(ce inseamna in ziua de azi normal-ca aspect fizic) dar sa-mi respect religia pentru ca este un cod moral care imi ajuta atat fizic,social cat si spiritual.eu chiar ma simt fericita sa-mi traiesc viata pentru a fi in comuniune cu Dumnezeu.ma bucur de ce este frumos in viata,insa nu tot ce este considerat astazi frumos este si moral.asa ca prefer moralitatea in viata pentru o viata fericita.orice necaz il accept ca pe o incercare si ca pe o cruce pe care trebuie sa o port.desi par ca sunt interesata de bani si de toate lucrurile materiale,eu nu dau doi bani pe ele ci doar ma bucur de beneficiile pe care mi le aduc.
cu siguranta ca suntem ca un fir de ata,care maine se poate rupe.nu se merita sa-ti traiesti viata pentru toate prostiile care au aparut,mai ales ca sunt distrugatoare chiar si pentru viata pamnteasca.aceasta viata este doar o trecere,o etapa a Vietii adevarate.pentru cei ce nu simt asa,ar trebui sa-L caute pe Dumnezeu pentru ca viata li se va schimb,indiferent de lipsuri si suferinte.
Scris 08 May 2007 - 08:00 PM
Prefer viata pe pamant... cu griji, buna, rea, nu conteaza cum este... o iubesc...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Facem catedrale sau ajutam lumea?
Egoismul bisericii iese la iveala... |
crystyann | 26 | 9.534 |
|
apocalipsa,o carte cu 7 Peceti
femeia calare pe fiara! |
ioanion45 | 3 | 3.071 |