Povesti.. destin...
Scris 01 May 2007 - 09:59 PM
Probabil ca e si dragoste la prima vedere.. sau poate e mana destinului?
Scris 01 May 2007 - 10:05 PM
1 an si 4 luni
Scris 01 May 2007 - 10:22 PM
V-ati lasa asa.. purtati de val?
Scris 01 May 2007 - 10:26 PM
nightwish, la May 1 2007, 10:59 PM, a spus:
ma indoiesc ca ar fi dragoste la prima vedere... poate atractie puternica la prima vedere. Dupa aceasta prima vedere lucrurile pot decurge in mai multe moduri:
1. cei doi incep asa zisa perioada de curtare in care incearca sa afle mai multe unul despre celalalt ignorand atractia existenta (presupunem ca exista)
2. cei 2 cedeaza atractiei si trec la lucruri mai serioase.
De locuit impreuna e o problema de sinceritate si de disponibilitate.
Daca cei 2 sunt sinceri unul cu altul si amandoi vor o viata de cuplu... pot afla in 2 saptamani cat nu afla altii in 2 ani... si la urma urmei ce poti afla despre celalalt? ce poti afla in mai mult timp si sa fie relevant?
E un risc mai mare.... dar nu e cu mult mai mare decat cel pe care si-l asuma cei ce se muta impreuna dupa 1 an.
Scris 01 May 2007 - 10:34 PM
Ar trebui sa fie, relativ, simplu, nu?
Scris 01 May 2007 - 11:45 PM
nightwish, la May 1 2007, 10:59 PM, a spus:
Precum s-a mai spus in acest topic, nu cred in dragoste la prima vedere, ceea ce numim "dragoste la prima vedere" este in esenta o atractie la prima vedere. Iar astfel de cazuri in care cei doi decid sa locuiasca impreauna dupa numai doua saptamani de cand s-au cunoscut, din stiinta mea, nu sunt prea des intalnite iar atunci cand totusi un cuplu ia asemenea decizie punctul de plecare este incredintarea fiecaruia asupra sinceritatii partenerului, iar tocmai acest aspect este greu de aflat intr-o perioada atat de scurta.
Scris 01 May 2007 - 11:50 PM
nightwish, la May 1 2007, 11:22 PM, a spus:
V-ati lasa asa.. purtati de val?
Intotdeauna. Merg pe instinct.Ma las dusa de val,iubirea e cea mai importanta in viata...Imi ascult inima,si nu ma gandesc prea mult la repercursiuni...
Scris 02 May 2007 - 12:10 AM
andruta1985, la May 2 2007, 12:50 AM, a spus:
Well...bun asa, dar chiar si pana l-a ajunge a te baza pe instinct tot iti trebuie o cat de sumara cunoastere a unui om. Te arunci asa pur si simplu in bratele unui necunoscut ascutandu-ti doar inima si ce-ti spune instinctul sau crezi ca ti-ar ajunge cele doua saptamani pentru ati o crea o prima impresie dupa care ti-ai da ascultare inimii si instinctului?
Aceasta postare a fost editata de StaticVoid: 02 May 2007 - 12:37 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
regrete tardive | vesperala | 52 | 17.011 |
|
Putin ajutar va rog (URGENT)
Ce pot sa-i cumpar prietenei mele de Mos Nicolae??? |
nike | 7 | 4.836 |
|