pe o scare de la 1-10 a pozelor (ca de la 10 incolo incepe scara fotografiilor) ale tale se gasesc la 5. deci eu...nu as comenta in veci ceva de genul asta, nu ma intelege gresit. dar 90% din cei ce posteaza poze pe internet sunt la nivelul asta..e pierdere de timp consiedr sa comentezi asa ceva.. de timpul meu vorbesc aici.
Nu spune nimeni insa ca intr-un timp dat nu ai putea sa sari la clasa fotografii si chiar in varful ei.
depinde de tine, de simtul tau artistic, de suflet, de ochi, de imaginatie.... si de ce nu si de camera.
multamit ?
cat despre ce i-am zis sacului aluia de rahat, calitatea pozelor tale ar face orice om care are tangente cu fotografia sa incline sa creada ca nu ai o camera care sa poata face poze in format raw(sau daca da...ar fi tragic si ar insemna ca chiar nu ai vreo legatura nici macar cu pozatul

) .Dar cum el e imbecil si crede ca daca imi SUGEreaza toata ziua "un lucru" se va scurge pe acolo o data cu anumite fluide si ceva idei despre fotografie, mai prinde cate un naiv ca tine in fata caruia sa se umfle...de parca nu ar fi oricum cat china
Aceasta postare a fost editata de Dunedainul: 04 May 2007 - 01:51 PM