A avut Iisus descendenti?
Scris 14 May 2007 - 06:36 PM
nu este o confesiune, ci o explicatie. Cred pentru ca am nevoie sa cred.
Scris 14 May 2007 - 08:30 PM
lupini, la May 14 2007, 12:36 AM, a spus:
Intamplator am citit multa istorie. 
Da dar pe degeaba ...vad ca nu s-a prins nimic ...Cartea de istorie nu e o alta Biblie cu text SF ci una care istoriseste EVENIMENTE!
Citeaza
Adica oamenii mincinosi vrei sa spui !
Intradevar ...acei mincinosi care a sustinut ca actioneaza in Numele lui Dumnezeu justificandu-se cu Biblia, Isus si crucea!
Citeaza
Totusi nu mi-ai raspuns care "religie" a lumii a permis cea mai mare dezvoltare a stiintei si tehnicii ? Dar si a culturii ! ? De ce atunci cand arabii au devenit musulmani, s-a terminat cu marea stiinta a lor ?
Si de ce oare lumea islamica e acum unde e din punct de vedere al stiintei si tehnicii ?
Si de ce oare lumea islamica e acum unde e din punct de vedere al stiintei si tehnicii ?
Nu stiu ... dar si cazul arabilor este exact ca cel al Europei care a stagnat ba chiar a Involuat 1500 de ani din cauza noii religii! Tot asa si cazul arabilor!
Macar in Europa stiinta s-a dezvoltat acolo unde religia a pierdut puterea si asta vedem din ce cauza descoperirile stiintifice nu s-au facut in Italia sau Spania ...tari extrem de religioase ...ci in nnordul slabit de reforma
Scris 15 May 2007 - 12:37 AM
Sikaryan, la May 14 2007, 09:30 PM, a spus:
Da dar pe degeaba ...vad ca nu s-a prins nimic ...Cartea de istorie nu e o alta Biblie cu text SF ci una care istoriseste EVENIMENTE!
Biblia ce istoriseste, ... NEEVENIMENTE ? , Mai citeste-o odata cap-coada, iar daca nu merge nici asa , atunci incearca ...coada-cap.
Sikaryan, la May 14 2007, 09:30 PM, a spus:
vedem din ce cauza descoperirile stiintifice nu s-au facut in Italia sau Spania ...tari extrem de religioase ...ci in nnordul slabit de reforma
Pai reforma ce era , nu tot o invatatura depre crestinism ?
Aceasta postare a fost editata de lupini: 15 May 2007 - 12:44 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Importanta credintei in viata oamenilor
Necesitatea de a fi credinciosi lui Dumnezeu |
cioanas | 43 | 12.171 |
|
|
Adella_romania | 498 | 65.076 |
|
|
Demiurgul | 381 | 42.143 |
|
Legamant
Despre vechiul si noul legamant |
marinaru | 29 | 8.116 |
|
Mitologia greaca... si influenta ei asupra crestinismului | dan-marius | 30 | 20.432 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis