Examenul de capacitate Emotii
Scris 01 May 2007 - 11:29 AM
Scris 01 May 2007 - 03:45 PM
Incearca sa nu arati copilului emotiiile tale .Cu timpul sa nu i le transmiti si lui.Ar fi pacat,pt ca ei au mai putine emotii ca noi,parintii.Bafta multa si succes la examen.
Scris 04 May 2007 - 05:46 PM
Acum si cei de a 7a au dat teza cu subiect unic.. saracii copii ce e in sufletul lor
Scris 07 May 2007 - 11:38 PM
s`au dat rezolvarile de la teza aia unica ??? s`au afisat undeva? zicti si mie plz ca am si eu o ruda care vrea sa stie...
Scris 11 May 2007 - 04:27 PM
toata povestea cu capacitatea a inceput o data cu generatia mea
ce batran tre' sa fiu 
bafta copii
bafta copii
Scris 19 June 2007 - 01:52 PM
Ghetto-Dac, la May 11 2007, 04:24 PM, a spus:
sunt atat de bulversati incat ii doare in cot
in scoala la mine a fost o singura fata care a luat 9 restul 4 5 3 6 cam asha
/
e un caz special, notele astea spun totul despre scolile in care s-au lu at
si eu am dat tezele unice anul asta si am luat 9 la amandoua.. noteele mari s-au luat in colegii, si scloi cu renume, dar au fost si fraude..
La limba romana, stand in in sala si asteptand sa vina subiectele....a venit un coleg dintr-o clasa paralela langa minse si mi-a zis ce subiect se va da la proba de literatura.. am ras, am zis ca n-are cum sa fie chiar aia, si totusi am inceput sa imi repet caracterizarea, asa cum mi s-a zis.. deci...
Ministerul isi bate joc de noi
Scris 19 June 2007 - 01:56 PM
BeRightBack, la Jun 19 2007, 02:52 PM, a spus:
e un caz special, notele astea spun totul despre scolile in care s-au lu at
si eu am dat tezele unice anul asta si am luat 9 la amandoua.. noteele mari s-au luat in colegii, si scloi cu renume, dar au fost si fraude..
La limba romana, stand in in sala si asteptand sa vina subiectele....a venit un coleg dintr-o clasa paralela langa minse si mi-a zis ce subiect se va da la proba de literatura.. am ras, am zis ca n-are cum sa fie chiar aia, si totusi am inceput sa imi repet caracterizarea, asa cum mi s-a zis.. deci...
jos ministeru'!
jos ministru!
dar pe cine punem???
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Copiii nostri in Mainile lui Dumnezeu
Educatie crestina |
cioanas | 113 | 9.105 |
|
Attachment parenting
ce spuneti despre...? |
Anca/Maria | 9 | 2.578 |
|
Acidul folic | crocobaur | 19 | 18.202 |
|
celulele stem
clinici de celuel stem, preturi si avataje |
Alecsutza17 | 0 | 977 |
|
Vine vacanta... bucurie pt ei, probleme pt parinti...
Ce faceti cu copii in vacanta? |
Silver99 | 29 | 4.417 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS