sau Inregistrare

• 30 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Sagetator Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   qusay 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 18-July 06

Scris 01 May 2007 - 06:42 PM

Harald are dreptate cand explica tipul de supercialitate marca Sagetator.
Spiritul holistic al Sagetatorului il face cu adevarat sa acorde atentie ansamblului, gasind elemente de lagatura si extensie acolo unde altii nu el vad. De aceea relationeaza usor pentru c aastfel isi expandeaza arealul legaturilor sociale, sunt comunicativi (mai rara Arcasi taciturini, poate doar daca au o puternica amprenata de Capricorn sau Scorpion).
Can isi apara opiniile sau fac ep justitiari (rol de mare talent la ei) sunt brutal de directi - acolo se vad cel mai bien asperitatile firiilor. AU tendinta de apune omul sub lege. Altfel pot fi surprinzator de sentiemntali. Dar daca devin agenti ai apararii ordinei si dreptatii pot fi nemilosi.
Mai apreciati la cprieteni decat ca aprteneri de viata din cauza firii lor extravertite, centrifuge cu tendinte extracasnice. Totusi isi pot face admirabil datoria in camin daca au rol de coordonatori si raspund mai ales de activitatile recreative sau li se acorda spatiu si liebrtate. Contributia multor Sagetatori poate fi meteorica in camin dar mereu este tonica, salvataore, generoasa, spumoasa, animand pe toata lume a- ceea ce face sa fie mereu doriti, in pofida unor greseli.
0

#22 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 01 May 2007 - 07:12 PM

Vezi postareaqusay, la May 1 2007, 07:42 PM, a spus:

Can isi apara opiniile sau fac ep justitiari (rol de mare talent la ei) sunt brutal de directi - acolo se vad cel mai bien asperitatile firiilor. AU tendinta de apune omul sub lege. Altfel pot fi surprinzator de sentiemntali. Dar daca devin agenti ai apararii ordinei si dreptatii pot fi nemilosi.

:crazy: mdaaaaaaaaa :flowers:
0

#23 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 01 May 2007 - 10:22 PM

cum ne seduceti :bye:

Femeia Sagetator are vise mari! Nu ambitii, ci vise - retineti asta, fiindca este o diferenta fundamentala între cele doua. Ambitiile ar putea fi ale femeii Leu sau Scorpion. Femeia Sagetator va visa alaturi de dvs. sa descopere o noua Atlantida sau sa explorati împreuna vreo planeta din alte universuri.

Pe femeia Sagetator o intereseaza deopotriva cine a descoperit cu adevarat America sau ce anume aduce nou pentru fiinta umana budismul. Va poate fermeca de la prima întâlnire cu aspiratia ei frenetica de a-l descoperi cu adevarat pe Dumnezeu, dar se va bucura daca o veti ajuta sa realizeze ca El se afla la fel de bine într-o carte de bucate sau în miturile cosmogonice ale dogonilor.

Nu, femeia Sagetator nu seamana cu femeia Gemeni decât ca apetit informational, numai ca sfera ei de interes se afla ceva mai sus decât jurnalele informative ale tuturor posturilor de televiziune. Femeia Sagetator este dinamica, însa mult mai înceata decât femeia Berbec, si dornica sa se sacrifice de dragul celuilalt, însa mai putin decât femeia Fecioara.

Pentru ca îi place sa calatoreasca, femeia Sagetator stie o multime de povesti cu care va va ameti de la prima întâlnire si, pentru ca îi plac schimbarile de traditie, de legi si de oameni politici, va fi la curent cu toate acestea si va sti sa dea niste petreceri pe cinste. Belsugul face parte dintre farmecele femeii Sagetator - este o femeie îmbelsugata si la propriu, si la figurat.

Femeia Sagetator de tipul hedonist este înalta, puternica, corpolenta, semn al iubirii sincere pe care o poarta vietii. Lânga aceasta femeie veti gusta din plin bucuriile terne, adeseori bucolice, lasate de bunul Dumnezeu pe Pamânt pentru oamenii care se încarneaza pe aceasta planeta pentru o bine-meritata vacanta dupa multele lor existente de munca si efort. Daca va simtiti un barbat de casa, nu ratati ocazia. Veti avea de toate si veti face dragoste pe îndelete si pe saturate pâna la adânci batrânete.

Femeia Sagetator de tipul explorator este mai focoasa, aurie si solara, cu o vointa speciala, cu un dinamism mental de invidiat, care va va obliga sa va largiti sfera de cuprindere mentala astfel încât în ea sa încapa tot universul.

Femeia Sagetator este mereu calda, proaspata, înflacarata, entuziasta, vorbareata, rapida în executie si foarte generoasa. Sa nu va mire daca, extrem de firesc, va plati nota la restaurant. O va face si a doua oara dar, daca va vedea ca asta devine un obicei, va va pregati niste papuci de drum lung, în asa fel încât sa n-o mai cautati niciodata.

De altfel, pentru ambele tipuri conteaza perspectiva - cât mai ampla si cât mai universala, în asa fel încât ea sa cuprinda întreaga lume. Fiti generos pe toate planurile - nu veti regreta niciodata; femeia Sagetator este "dulce" prin natura ei. Nu va va refuza nici înghetata la o terasa de lux, nici tentativa de a experimenta o noua pozitie erotica. Oferiti-i pentru ambele semnificatia spirituala a gestului. Veti avea timp dupa aceea sa-i multumiti lui Dumnezeu pentru Gratia de a va fi scos în cale o femeie Sagetator

Aceasta postare a fost editata de Amarena: 01 May 2007 - 10:23 PM

0

#24 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 29-June 06

Scris 21 May 2007 - 07:16 PM

si io p'aici :)
cam au dreptate cu ce spun :)
0

#25 Utilizator offline   Kilkoana 

• Hank for Senate
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 08 June 2007 - 05:21 PM

No, Amarena, multumim frumos..... Toate sagetatoarele ...
Au dreptate in multe dar aici am ras deja: Veti avea timp dupa aceea sa-i multumiti lui Dumnezeu pentru Gratia de a va fi scos în cale o femeie Sagetator- mai , in mod cert aparitia mea in viata cuiva nu poate fi considerata gratie, mai mult uragan, dar placut!
0

#26 Utilizator offline   XXII 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 17-August 07

Scris 17 August 2007 - 11:50 AM

din punctul meu de vedere, sagetatoare, este cel putin 90% corecta descrierea...
0

#27 Utilizator offline   Rodica` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-May 06

Scris 17 August 2007 - 12:03 PM

:bye:
0

#28 Utilizator offline   stupid_me 

• Rebeldom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 19-July 07

Scris 17 August 2007 - 12:14 PM

hmmm...f adevarat ce spui tu acolo de sagetatori..dar cam multe numai de bine, mi se pare o caracterizare de genul: haideti sa privim partea buna a paharului!! - nu ca nu ar fi un fel de motto al nostru, dar totusi ca sa nu fim superficiali cu adevarat, ar trebui privita toata treaba asta in ansamblu:D

am uitat sa zicem ca sagetatorii au crize de "individualism" mai ales pt ca iubesc atat de mult independenta.., tot ei au "crize" in general tocmai pt ca sunt extrem de pasionali:D..sagetatorii "impung" din natura tocmai pt ca le e teama sa nu devina ipocriti si astfel spun adevarul oricat de crud ar fi acesta: deci nu prea au diplomatie si refuza sa indulceasca amarul pt a nu cadea in minciuna pe care o urasc atat.
Tot noi avem adesea accese de mandrie, pt ca de ce sa nu recunoastem, suntem sub un semn norocos:D si o stim !!
Curiozitatea care ne roade , tocmai din nevoia permanenta de informatie, ne face uneori sa intram incaltati in intimitatea celorlalti si cand ne sustinem credinta uitam de multe ori ca ce e "foarte" evident pt noi, poate fi pentru ceilalti doar "simple povesti"
Suntem f concisi, e drept, dar atat de concisi incat de multe ori suntem gata sa aruncam tot restul "valorilor" la gunoi atata timp cat noi nu le gasim importanta ca si ESENTA ...

oricum, fiind f receptivi reusim sa ne tratam in timp !!!...si cum gustam viata din plin, refuzam sa avem regrete, ba chiar ajungem sa gasim un "sens" in toate pana la urma whistling.gif
0

#29 Utilizator offline   XXII 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 17-August 07

Scris 17 August 2007 - 12:19 PM

pt stupid_me...am citit undeva ca sagetatorii suntem cei mai nevinovati gafisti de pe planeta...si sincer, asa e...cand e lumea mai draga, dam cu bata in balta! si numai din dorinta de a face ceva frumos.. eu spre ex, am fost la un tip la work sa-i duc un cadou si s-au prins aia ca el defapt nu fusese toata ziua... si de atunci nu mai vb cu mine...pur si simplu a disparut...si sunt f suparata
0

#30 Utilizator offline   Rodica` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-May 06

Scris 17 August 2007 - 12:22 PM

Vezi postareaprikindel18, la Aug 17 2007, 01:19 PM, a spus:

pt stupid_me...am citit undeva ca sagetatorii suntem cei mai nevinovati gafisti de pe planeta...si sincer, asa e...cand e lumea mai draga, dam cu bata in balta! si numai din dorinta de a face ceva frumos.. eu spre ex, am fost la un tip la work sa-i duc un cadou si s-au prins aia ca el defapt nu fusese toata ziua... si de atunci nu mai vb cu mine...pur si simplu a disparut...si sunt f suparata

:) super tare. esti de-a noastra. :bye:

Aceasta postare a fost editata de simoneta: 17 August 2007 - 12:22 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 30 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »