sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

o iubire prea perfecta... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   iubeSK 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-April 07

Scris 30 April 2007 - 03:03 PM

Am si eu nevoie de un pic de ajutor...Sunt cu un tip de vreo 2 luni si ne intelegem exagerat de bine, m-a facut sa il iubesc chiar daca nu voiam asta ... Acum imi spune ca sunt ''Viata lui'', ca ma iubeste enorm si ca nu vrea sa traiasca fara mien... Treaba e ca vreau sa ma despart de el pt ca il iubesc prea mult si am inceput sa fiu dependenta de el... dar nu tiu cum sa-i spun avand in vedere ca eu il iubesc si el ma iubeste (adevar verificat de ''n'' ori) si nu vreau sa-l ranesc..si in plus as vrea sa mai ramanem si amici dupa ce ii dau vestea...Ce ma sfatuiti ?

Aceasta postare a fost editata de nightwish: 30 April 2007 - 08:50 PM
Motiv editare: grele cu romana asta

0

#2 Utilizator online   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 30 April 2007 - 03:31 PM

Vezi postareaiubeSK, la Apr 30 2007, 04:03 PM, a spus:

Treaba e k vreau sa ma despart de el pt k il iubesk prea mult si am inceput sa fiu dependenta de el... dar nu shtiu cum sa-i spun avand in vedere k eu il iubesk si el ma iubeste ( adevar verifikt de ''n'' ori) si nu vreau sa-l ranesk..si in plus as vrea sa mai ramanem si amici dupa ce ii dau vestea...Ce ma sfatuiti ?

Cum a fost verificata iubirea ?
Pai spune-i ca nu mai doresti si gata. Daca zici ca te iubeste , o va face in continuare , ca prieten !
0

#3 Utilizator offline   treispe 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 18-January 07

Scris 30 April 2007 - 04:39 PM

Vezi postareaparere, la Apr 30 2007, 04:13 PM, a spus:

...tragicomedie!!...mi se cam intorce stomacul!!

Hehe, da, insa daca lasam la o parte putin "povestea" asta, putem discuta despre teama unor oameni de a pierde controlul atunci cand iubesc- aparitia senzatiei de dependenta- si in loc sa se bucure sau sa transforme o iubire "patimasa" intr-o relatie frumoasa, fug, se retrag. Exista asa ceva, dar nu ma gandeam ca la fete/femei, ci mai mult la barbati. :roll:
0

#4 Utilizator offline   iubeSK 

• Boboc
  • Pip

Scris 30 April 2007 - 04:52 PM

Nu am motive sa ma despart de el... in afara de faptul ca m-am saturat sa-mi spuna ca ma iubeste si ca nu poate sa stea fara mine nu am ce sa ii reprosez. La varsta lui ( 16 ani ) habar nu are pe ce lume traieste... si inca viseaza la iubirea perfecta... din perspectiva mea dragostea nu exista ... exista doar atractie fizica - pasiune, dar nu pot sa-i dau universul peste cap..trebuie sa-l las sa viseze in continuare si sa ies din aceasta situatie elegant... idei va rog...

Aceasta postare a fost editata de nightwish: 30 April 2007 - 08:53 PM
Motiv editare: Fara tz, sh, k...!!!!

0

#5 Utilizator offline   Spring in Paris 

• Angel
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-October 06

Scris 30 April 2007 - 05:03 PM

Vezi postareaiubeSK, la Apr 30 2007, 05:52 PM, a spus:

Nu am motive sa ma despart de el... in afara de faptul k m-am saturat sa-mi spuna k ma iubeste si k nu poate sa stea fara mine nu am ce sa ii reprosez. La varsta lui ( 16 ani ) habar nu are pe ce lume traieste... si inca viseaza la iubirea perfecta... din perspectiva mea dragostea nu exista ... exista doar atractie fizica - pasiune, dar nu pot sa-i dau universul peste cap..trebuie sa-l las sa viseze in continuare si sa ies din aceasta situatie elegant... ideii va rog...

idei
1. ia revino-ţi şi tu scumpo , că nici tu nu eşti mai brează. ai pe cineva care să te iubească (deşi la 16 ani... ;) ) de ce să dai cu şutul īn ceva bun(asta după cāte ne spui tu)?
2. īnvaţă să scrii :D că aşa...cam greu de-nţeles ce vrei să ne spui

atracţia fizică face oarecum parte din instinct , satisface plăcerea carnală , deci nu le amesteca. Īn cazul īn care eşti īndrăgostită de cineva , e bine venită şi puţină pasiune :roll: dar sunt două lucruri complet diferite care se completează una pe alta .
Tu cāţi ani ai? :lol:

Vezi postareaDunedainul, la Apr 30 2007, 04:07 PM, a spus:

sa-i spui . "Dragul meu, te iubesc inkomnserbil de mult, dar cum sunt varza la scris in limba romana, nu ma consider destul de buna pentru tine. Asa ca ma retrag la manastire sa invatz sa scriu romaneste....Adio!" =P~

:hi: :D mda , magnific
0

#6 Utilizator offline   iubeSK 

• Boboc
  • Pip

Scris 30 April 2007 - 05:06 PM

Problema mea se reduce, din punctul meu de vedere, analizand la rece, la faptul ca mintea mea preia controlul asupra inimii mele si nu ma lasa sa fiu fericita...Spuneti-mi si mie cum sa le impac...Vreau sa aflu opiniile voastre.

18.....
0

#7 Utilizator offline   Spring in Paris 

• Angel
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 30 April 2007 - 05:08 PM

Vezi postareaiubeSK, la Apr 30 2007, 06:06 PM, a spus:

Problema mea se reduce, din punctul meu de vedere, analizand la rece, la faptul ca mintea mea preia controlul asupra inimii mele si nu ma lasa sa fiu fericita...Spuneti-mi si mie cum sa le impac...Vreau sa aflu opiniile voastre.

18.....

1. cred că nu ştii ce vrei
2. nu cred că eşti īndrăgostită :hi:

Şi , :lol: tu tocmai unul de 16 ţi-ai găsit? Disperare , ceva? Caută şi tu unul mai mare , care să se potrivească cu vārsta ta , aşa normal că nu te simţi īn largul tău cu el...la 16 ani el īncă mai e..băieţandru :roll:
0

#8 Utilizator offline   iubeSK 

• Boboc
  • Pip

Scris 30 April 2007 - 05:24 PM

Il iubesc in felul meu... adica... il iubesc cu masura, nu am curajul sa il iubesc cu toata fiinta mea...si vreau sa evit aceasta situatie pentru ca atunci cand iubesc nu mai gandesc. In plus inca nu pot sa cred ca relatia asta ar duce undeva... sper deosebire de el care are planuri mari. Ai dreptate chiar nu stiu ce vreau...tu ce ai face cand inima ti-ar spune ceva si mintea ti-ar interzice total acel lucru?
0

#9 Utilizator offline   Spring in Paris 

• Angel
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 30 April 2007 - 05:31 PM

Vezi postareaiubeSK, la Apr 30 2007, 06:24 PM, a spus:

Il iubesc in felul meu... adica... il iubesc cu masura, nu am curajul sa il iubesc cu toata fiinta mea...si vreau sa evit aceasta situatie pentru ca atunci cand iubesc nu mai gandesc. In plus inca nu pot sa cred ca relatia asta ar duce undeva... sper deosebire de el care are planuri mari. Ai dreptate chiar nu stiu ce vreau...tu ce ai face cand inima ti-ar spune ceva si mintea ti-ar interzice total acel lucru?

aş cāntări bine lucrurile :roll: dacă ai destule motive să īnchei relaţia cu el , fă-o. Deşi dacă deja-ţi pui problema de despărţire , chiar dacă n-ai motiv...tot ar fi mai bine să o faci , nu-l fă pe bietu' băiat să sufere.
0

#10 Utilizator offline   s_s_s 

• daddy's girl
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 06-July 06

Scris 30 April 2007 - 05:41 PM

nu pricep nimic....daca il iubesti ramai cu el ...nu mai alege atata ...gandeste-te ca poate altu mai bun nu mai pupi ...fiind asa batrana ....si eu am facut ca tine...si am ajuns la 19 ani fata batrana....nu ma iubesti nici dracu :roll:
0

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis cybersex albella  4 5.113
Topic inchis Exclusiv pentru femei !
O mica compilatie de abuzuri specifice "ubdustriei" Coranului
Mercurie  1 765
Topic inchis Ce se intampla daca totul merge bine cu oricare dintre parteneri? FlorieFlower  45 12.863
Topic inchis Chestionar:    Ce parere aveti despre dragoste? Armina  3 5.615
Hot Topic (New) One night stand bydy  27 8.258