sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

viata anteriara nu stiu ce sa mai cred.... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Trititakita 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 30-April 07

Scris 30 April 2007 - 01:59 PM

Am si eu o problema....shi nu stiu ce sa mai cred. Am aflat de la o prietena de un site, unde iti spune cine ai fost in viata anterioara , am facut shi eu asta, iar dupa aceea am inceput sa mai cau alte ...in fine toate aveau legatur intre ele si intr-un fel shi cu mn....dar ceva e staraniu uite a iesit ca eu am fost barbat, vrajitor care a fost atras de partea intunecata a lucrurilor etc. .....iar eu acum parca sunt atrasa intr-un fel de planete si m-am gandit sa intreb :AM AVUT VRE-O LEGATURA CU PLANETELE???? si mi-a raspuns ca DA si, ca eu cand faceam"vraji" ma bazam pe puterea planetelor si credeam in ele, dupa citirea acestui raspuns in minte mi-a aparut o imagine cu un fel de colier cu toate planetele atarnate si am intrebat despre acel colier si mi s-a spus ce eu il foloseam intodeauna cand faceam "vraji"....NU STIU ce sa mai cred o fi adevarat? va rog ajutati-ma ceva tot e cidat caci eu de mica am fost atrasa de planete si am avut o oarecum atractie si pentru FOC daca stiti ceva ...
0

#2 Utilizator offline   ChrisTinA_WhisperWind 

• Blood Elf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-March 07

Scris 30 April 2007 - 02:49 PM

vreau si eu situl.. te rog frumos :roll:
0

#3 Utilizator offline   anhen 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 29-April 07

Scris 30 April 2007 - 03:16 PM

Vezi postareaTrititakita, la Apr 30 2007, 02:59 PM, a spus:

Am si eu o problema....shi nu stiu ce sa mai cred. Am aflat de la o prietena de un site, unde iti spune cine ai fost in viata anterioara , am facut shi eu asta, iar dupa aceea am inceput sa mai cau alte ...in fine toate aveau legatur intre ele si intr-un fel shi cu mn....dar ceva e staraniu uite a iesit ca eu am fost barbat, vrajitor care a fost atras de partea intunecata a lucrurilor etc. .....iar eu acum parca sunt atrasa intr-un fel de planete si m-am gandit sa intreb :AM AVUT VRE-O LEGATURA CU PLANETELE???? si mi-a raspuns ca DA si, ca eu cand faceam"vraji" ma bazam pe puterea planetelor si credeam in ele, dupa citirea acestui raspuns in minte mi-a aparut o imagine cu un fel de colier cu toate planetele atarnate si am intrebat despre acel colier si mi s-a spus ce eu il foloseam intodeauna cand faceam "vraji"....NU STIU ce sa mai cred o fi adevarat? va rog ajutati-ma ceva tot e cidat caci eu de mica am fost atrasa de planete si am avut o oarecum atractie si pentru FOC daca stiti ceva ...

stii,poate a avut ceva legatura cu viata anterioara dar nu te pierde...nu te va putea influenta asa ceva..
dar ai putea sa-mi dai please site-ul si mie?as vrea sa incerc si eu.
0

#4 Utilizator offline   Trititakita 

• Boboc
  • Pip

Scris 30 April 2007 - 03:25 PM

http://www.dsclex.ro...aanterioara.htm dar.... eu am cautat multe shi tote ziceau cam acelasi lucru, nu stiu daca e adevarat eu una nu prea cred....

http://www.dsclex.ro...aanterioara.htm dar.... eu am cautat multe shi tote ziceau cam acelasi lucru, nu stiu daca e adevarat eu una nu prea cred....
0

#5 Utilizator offline   diana_ghotic_spirit 

• Boboc
  • Pip

Scris 30 April 2007 - 05:03 PM

:roll: hmmm...sincer nici eu nu prea cred in asta...nu stiu :D??...poate ca singurul lucru in care nu cred este reintruparea... :hi: :lol: in fine...suntem diferiti :D
0

#6 Utilizator offline   ChrisTinA_WhisperWind 

• Blood Elf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 30 April 2007 - 05:03 PM

eu am citit intr`o carte >> tot asa e vb despre viata anterioara si imi zicea ca am fost barbat si ca imi placeau foarte mult pisicile, asa cum imi plac si acum, si il pasiona istoria evului mediu> la fel ca si mine :roll:
0

#7 Utilizator offline   anhen 

• Boboc
  • Pip

Scris 30 April 2007 - 05:30 PM

totul poate fi..si nu te pierde in aceea ca nu ai fost asa de buna sau ceva de asa gen..acuma esti in alta viata //
0

#8 Utilizator offline   CONSTANTIN* 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 04-February 07

Scris 30 April 2007 - 05:50 PM

Site-ul mentionat este o aiureala.
0

#9 Utilizator offline   ChrisTinA_WhisperWind 

• Blood Elf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 30 April 2007 - 06:32 PM

cam asa e...nu e cine stie ce...
0

#10 Utilizator offline   Trititakita 

• Boboc
  • Pip

Scris 30 April 2007 - 07:23 PM

nu e numai acest site sunt mult mai multe si e unu cu intrebari ai voie numai o intrebare pe zi ...dar oricum mai bine nu ma mai gandesc....doar sunt in alta viata...eu m-am speriat ca mi-a zis o fata ca pt ce ai gresit in viata anterioare platesti acum dar...nu prea imi vine sa cred doar.. sunt in ALTA VIATA nu?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari