sau Inregistrare

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

de ce acum? e ciudata viatza... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   ItsJustMe 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-April 07

Scris 30 April 2007 - 08:09 AM

Buna tuturor, as vrea sa va povestesc ceva.. si poate sa primesc o parere, un sfat...
Acum un an de zile am intalnit un baiat, ne-am placut mult, si ne-am indragostit unul de altul.
Ma simteam fericita langa el, simteam ca pot fi eu insami langa el, ca putem face orice impreuna.
Timp de 6-7 luni am simtit ca ma iubeste, ca ma vrea... Ne-am facut planuri impreuna, am vrut sa ne facem
o casa, sa ne casatorim, sa fim impreuna mereu... Am crezut in el si in vorbele lui cu toata fiinta mea,
mi-am dorit din tot sufletul sa fie el tot ce am eu mai de pret, i-am oferit tot ce avem, m-am purtat cat de frumos puteam eu cu el, i-am aratat ca doar el conteaza pt mine, ca as fi in stare sa las pe toti si toate de-o parte pt el.
Dar apoi a inceput sa ma dea la o parte, ne vedeam din ce in ce mai rar, cand il sunam si il rugam sa ne vedem imi spunea de cele mai multe ori ca are altceva de facut. Am incercat de multe ori sa vorbesc cu el, sa-i spun ca ma doare cand se poarta asa cu mine, ca vreau inapoi baiatul de care m-am indragostit, dar in topul prioritatilor lui eu eram undeva jos...
M-am rugat de el sa ma iubeasca... desi stiam ca iubirea nu se cere... Am sperat ca este doar o pasa proasta si va trece, i-am oferit timp singur... Ne vedeam o data pe saptamana desi locuia la 15 min de mine. Timp de 5-6 luni am plans si am sperat ca va fi bine, desi de multe ori ma gandeam ca dragoste cu sila nu se poate, vroiam sa trec peste iubirea care o simteam, sa-mi vad de viata mea, sa-l uit, dar nu puteam sa fac nimic pt ca orice facem nu-mi iesea din minte el...
De Pasti a spus ca vrea sa stea cu familia lui, l-am rugat sa ma ia si pe mine ca vreau sa fiu langa el... Mi-a raspuns razand "Asta intelegi tu cu familia?" atunci am inteles ca nu mai are rost sa incerc, orice as face, oricat de mult mi-as dori sa ma iubeasca nu o sa se intample. Nu l-am condamnat pt ca nu ma mai iubea, ci l-am condamnat pt ca nu vroia sa ma elibereze, sa-mi spuna ca nu se mai poate, nu ma lasa nici sa traiesc, dar nici sa mor... Am hotarat atunci sa nu-l mai caut sa plec din viata lui pt ca facusem tot ce putusem sa-l tzin langa mine dar degeaba, el vroia sa fuga.
M-a sunat in acea seara sa vada ce fac... i-am spus cu o voce indiferenta ca am treaba acum si o sa-l caut cand termin, mi-a spus ca stie ce incerc sa fac si oricum nu are nevoie de mine...
Seara de Pasti am petrecut o cu altcineva care s-a purtat frumos cu mine, a avut grija de mine, nu m-a lasat sa fiu trista, m-a ajutat sa inteleg ca nu merita sa sufar pt el, m-a facut sa rad, sa simt iar ca traiesc si ca se poate sa fiu iar fericita. M-am atasat de acea persoana pt ca mi-a fost aproape cand am avut nevoie.
El afland lucrurile astea, dupa 3 saptamani in care nu a dat nici un seamn de viata, m-a sunat sa-mi spuna ca ma iubeste, ca nu poate fara mine, ca vrea sa ducem la capat toate planurile care ni le-am facut, ca sunt tot ce avea mai bun pe lumea asta si acum si-a dat seama ce a pierdut... Din pacate nu ma pot uita inapoi, 5-6 luni de zile i-am tot spus "te rog nu ma face sa fug de tine, ca odata ce am fugit inapoi nu mai vin.."
De ce acum, cand am realizat ca pot si fara el, de ce acum cand am vazut ca se poate mai bine... As minti sa spun ca nu mai simt nimic pentru el, dar e prea tarziu acum... :crazy: :suicide:
0

#2 Utilizator offline   Arcadia@ 

• Love And Peace
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-September 06

Scris 30 April 2007 - 09:01 AM

Am impresia ca baietii si barbatii astia vin mai ales atunci cand au senzatia ca ne pierd... Cred ca siguranta nu ofera romantism ...
0

#3 Utilizator offline   o scorpie 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 05-October 06

Scris 30 April 2007 - 10:00 AM

Cred ca mai are si pe altcineva.Si e la fel de nehotarat si cu ea.

Te va lasa in pace doar daca va fi sigur ca esti cu altcineva, nu insa inainte sa te readuca la el.
0

#4 Utilizator offline   altu 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 14-April 06

Scris 30 April 2007 - 11:31 AM

e varza baiatul ala
cauta altul si nu mai suferi atat dupa unu care nu da doi bani pe tine

sunt persoane care iti pot oferi mai mult si care merita mai mult din partea ta
0

#5 Utilizator offline   ItsJustMe 

• Boboc
  • Pip

Scris 30 April 2007 - 12:34 PM

Vezi postareaaltu, la Apr 30 2007, 12:31 PM, a spus:

e varza baiatul ala
cauta altul si nu mai suferi atat dupa unu care nu da doi bani pe tine

sunt persoane care iti pot oferi mai mult si care merita mai mult din partea ta

Am gasit pe altcineva si i-am si spus asta, desi aflase si el, i-am spus si eu si mi-a spus ca ma vrea inapoi, i-am spus ca nu se mai poate acum si el mi-a spus ca se poate ca ar face orice sa ma aiba inapoi...
0

#6 Utilizator online   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 30 April 2007 - 11:47 PM

Vezi postareaItsJustMe, la Apr 30 2007, 09:09 AM, a spus:

As minti sa spun ca nu mai simt nimic pentru el, dar e prea tarziu acum... :) :)

Dragostea pentru cineva ...e vesnica ! Ea este sau nu este !
0

#7 Utilizator offline   adina_0609 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 18-February 07

Scris 01 May 2007 - 12:02 AM

ItsJustMe
ai face cea mai mare greseala sa te intorci la cineva care te a facut sa suferi ,crezi ca, daca asa dintr o data si-a adus aminte ca te iubeste si ar face orice sa te intorci la el ,asta inseamna ca spune adevarul? daca te iubea ,nu se indeparta de tine pentru o perioada ca sa isi puna gandurile in ordine."Ia sa ma gandesc eu o mai iubesc sau nu!!!" si acum a venit hotarat si cu gandurile in ordine...NU.
dupa parerea mea iubirea nu vine peste noapte si trece tot peste noapte.
0

#8 Utilizator offline   fericirea 

• Psihanalist
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 17-May 05

Scris 01 May 2007 - 03:09 AM

ItsJustMe
- de ce acuma?
- pentru ca ai realizat ca se poate fara el, si probabil a realizat si el asta, ca nu mai e nevoie de el pentru a putea ca tu sa continui.Si s-ar putea sa sa vrea sa te aduca la starea initiala de dependenta fata de el.
- raspunsul lui "asta intelegi tu cu familia" e o cale indirecta de a te exclude din cercul lui de afectivitate. In concluzie sfatul meu este sa faci ceea ce este mai bine pentru tine si sa nu cazi prada lui, e normal sa mai simti ceva pentru el,insa toate aceste sentimente se vor transforma in amintiri si vor trece.

Citeaza

Seara de Pasti am petrecut o cu altcineva care s-a purtat frumos cu mine, a avut grija de mine, nu m-a lasat sa fiu trista, m-a ajutat sa inteleg ca nu merita sa sufar pt el, m-a facut sa rad, sa simt iar ca traiesc si ca se poate sa fiu iar fericita. M-am atasat de acea persoana pt ca mi-a fost aproape cand am avut nevoie.

- legat de asta sa ai grija! De ce? - pentru ca dupa o deceptie sentimentala e bine sa existe o perioada de pauza.Pentru ca dupa fiecare pierdere exista 5 etape prin care trece respectiva persoana.Iar persoana de care te-ai atasat e foarte probabil sa o legi de una dintre aceste 5 etape, in ea gasesti sprijin sa poti trece mai departe, INSA dupa ce ai trecut de acea etapa are loc o dezinvestire afectiva fata de aceea persoana,in termeni mai ne-academici , "iubim" acea persoana atata timp cat gasim un sprijin in ea sa trecem peste deceptie, apoi gata si iubirea.De aceea iubirile din circumstantele acestea nu prea functioneaza.
0

#9 Utilizator offline   ISIS76 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-November 06

Scris 01 May 2007 - 11:04 AM

Se simtea bine baiatul in postura aia de barbat "adulat" , stiind ca tu il iubesti la nebunie chiar daca el nu avea aceleasi sentimente pt. tine il facea sa se simta important macar pt. o persoana ... cand a pierdut ce avea nu s-a putut obisnui cu ideea , sta in firea omului sa fie asa ...
Nu te uita in urma , nu merita sa-i oferi nici 5 minute din viata ta !
0

#10 Utilizator offline   ItsJustMe 

• Boboc
  • Pip

Scris 01 May 2007 - 11:12 AM

Vezi postarealupini, la May 1 2007, 12:47 AM, a spus:

Dragostea pentru cineva ...e vesnica ! Ea este sau nu este !

Aici te contrazic... Cum poti iubi pe cineva care te da la o parte in continuu? Nu poti nici daca vrei pt ca te vezi respins mereu si te doare - nu poti iubi pe cineva care te raneste continuu( iubesti o persoana in genereal pt fericirea care o simti langa el/ea, cand fericirea se duce ramane amintirea fericirii ce-ai avut-o odata si dorintza/speranta de o avea din nou, daca nu reusesti...renuntzi). Dragostea de parinte, dragostea de frate pot spune ca e vesnica. :flowers: :crazy:
0

Impartaseste acest subiect:

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis despre GELOZIE!