sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Site-urile de Freelance. Munca de acasa pe bani de afara ... Romanii fac legea si fac banu gros =)) Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Admin Evaluators_ro 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 19-September 07

Scris 10 December 2007 - 01:34 AM

Am si eu cateva proiecte daca va intereseaza sa lucrati de acasa .... Am plasat unul chiar astazi pe http://www.getafreel...cts/202971.html.

M-ar interesa sa adun o echipa de programatori in PHP si MySQL in special.

O sa postez tot timpul pe getafreelancer.com si voi puteti posta bid-ul vostru iar daca este in regula putem iesim offline si discuta.

O sa dau drumul la cateva lucruri in curand si o sa postez mai multe proiecte. Cine vrea sa afle de ele sa imi dea un PM cu adresa de e-mail, telefon si nume si o sa va tin la curent.

Platesc cum vreti cash (ne intalim personal sau o sa trimit pe cineva din familie sa va intalneasca daca nu sunt disponibil) ca sa stiti ca nu o sa insel :pardon:, prin PayPal, prin banca, escrow sau prin ordin de plata la posta. Cum vreti voi numai sa primesc ceea ce cer.

Aceasta postare a fost editata de Admin Evaluators_ro: 10 December 2007 - 01:36 AM

0

#22 Utilizator offline   Spyder 

• Right here waiting for you
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-December 05

Scris 21 December 2007 - 09:06 PM

Vezi postareaAdmin Evaluators_ro, la Dec 10 2007, 01:34 AM, a spus:

Am si eu cateva proiecte daca va intereseaza sa lucrati de acasa .... Am plasat unul chiar astazi pe http://www.getafreel...cts/202971.html.

M-ar interesa sa adun o echipa de programatori in PHP si MySQL in special.

O sa postez tot timpul pe getafreelancer.com si voi puteti posta bid-ul vostru iar daca este in regula putem iesim offline si discuta.

O sa dau drumul la cateva lucruri in curand si o sa postez mai multe proiecte. Cine vrea sa afle de ele sa imi dea un PM cu adresa de e-mail, telefon si nume si o sa va tin la curent.

Platesc cum vreti cash (ne intalim personal sau o sa trimit pe cineva din familie sa va intalneasca daca nu sunt disponibil) ca sa stiti ca nu o sa insel :lol2:, prin PayPal, prin banca, escrow sau prin ordin de plata la posta. Cum vreti voi numai sa primesc ceea ce cer.

Ma intereseaza pe mine! :) Vrei sa iti dau id-ul de pe GetAFreelancer?

Vezi postareavamapaull, la Nov 15 2007, 10:50 AM, a spus:

Eu lucrez pe GAF de ceva timp.
Primul ban l-am luat pe 03/03/2006
Inceputul e greu... e greu pana iti dai seama de cateva treburi.. si ce tre sa faci sa nu-ti iei tzeapa (ca am luat si cateva tzepe de la cativa clienti)... dar apoi e bine.
Acum imi permit sa pun bid-uri mai mare pe proiecte pt ca am de unde alege :doh:
GetAFreelancer are chiar si card la payoneer... deci poti sa transferi banii mult mai rapid acum.

Are cineva cardul ala de la GetAFreelancer? Vreau sa imi iau si eu unul si nu stiu daca e rentabil.
0

#23 Utilizator offline   Admin Evaluators_ro 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 19-September 07

Scris 22 December 2007 - 09:03 AM

Vezi postareaSpyder, la Dec 21 2007, 09:06 PM, a spus:

Ma intereseaza pe mine! :doh: Vrei sa iti dau id-ul de pe GetAFreelancer?

Da, da-mi te rog ID-ul si e-mailul tau si o sa te anunt de fiecare data cand am proiecte.
0

#24 Utilizator offline   vectoreyes 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 07-September 05

Scris 12 February 2008 - 10:21 AM

Daca esti pe la inceput e ok sa lucrezi pe GAF.

Bani nu prea faci, in schimb considera experienta ca si un "hardcore training", la proiecte facute in afara GAF lucrurile o sa fie un pic diferite, in schimb lectiile invatate (si tepele) o sa-ti prinda bine in cariera, pe langa tepele prin care toti trecem la un moment dat, te inveti sa vorbesti si sa negociezi cu potentialul client, iti dai seama care sunt punctele tale puternice si mai putin puternice si iti dai seama (la scara cea mai mica) care sunt trend-urile industriei.

Eu am inceput pe elance.com acuma 4 ani, cei drept in momentul respectiv lucram ptr. o firma care lucra pe elance.ro, nu am stat foarte mult la firma respectiva si am inceput sa fac freelance, GAF a fost site-ul unde am invatat cateva lucruri bune.

Pe GAF sau alt site de genu nu mai lucrez de mai bine de un an, totusi il recomand persoanelor care vor sa lucreze in domeniu.
0

#25 Utilizator offline   Ionel31 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 10-January 10

Scris 10 January 2010 - 10:29 PM

Vezi postareavectoreyes, la Feb 12 2008, 10:21 AM, a spus:

Daca esti pe la inceput e ok sa lucrezi pe GAF.

Bani nu prea faci, in schimb considera experienta ca si un "hardcore training", la proiecte facute in afara GAF lucrurile o sa fie un pic diferite, in schimb lectiile invatate (si tepele) o sa-ti prinda bine in cariera, pe langa tepele prin care toti trecem la un moment dat, te inveti sa vorbesti si sa negociezi cu potentialul client, iti dai seama care sunt punctele tale puternice si mai putin puternice si iti dai seama (la scara cea mai mica) care sunt trend-urile industriei.

Eu am inceput pe elance.com acuma 4 ani, cei drept in momentul respectiv lucram ptr. o firma care lucra pe elance.ro, nu am stat foarte mult la firma respectiva si am inceput sa fac freelance, GAF a fost site-ul unde am invatat cateva lucruri bune.

Pe GAF sau alt site de genu nu mai lucrez de mai bine de un an, totusi il recomand persoanelor care vor sa lucreze in domeniu.

Poti sa te inregistrezi pe getafreelacer oricand e gratis --> http://www.getafreel...iliates/gotyas/
0

#26 Utilizator offline   Andreo92 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 25-April 10

Scris 25 April 2010 - 07:25 PM

Salutare tuturor.Am 18 ani si vreau sa lucrez si eu in acest domeniu...
Nu stiu nimic ! Zero barat. Dar vreau sa invat,sunt sigur ca nimeni de aici nu s-a nascut cu php-u in creier...
Am inteles ca se fac bani frumosi din asa ceva. Nu ma astept sa fac mi de dolari peste noapte,incetul cu incetul...intai sa invat ce se cere dupaia sa imi ofer serviciile.

As vrea sa ma ajutati care puteti si sunteti dispusi ,sa imi dati sfaturi,de unde sa incep... ce sa invat( pe scurt mura in gura ,eu doar sa invat )

Respect pentru cei care fac bani din asa ceva,sper ca intr-o zi sa ajung si eu sa stau acasa la calculator si sa castig mai mult decat parintii mei . :blink:
0

#27 Utilizator offline   Dyde23 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 11-June 11

Scris 11 June 2011 - 07:23 PM

Vezi postareaAndreo92, la 25 April 2010 - 07:25 PM, a spus:

Salutare tuturor.Am 18 ani si vreau sa lucrez si eu in acest domeniu...
Nu stiu nimic ! Zero barat. Dar vreau sa invat,sunt sigur ca nimeni de aici nu s-a nascut cu php-u in creier...
Am inteles ca se fac bani frumosi din asa ceva. Nu ma astept sa fac mi de dolari peste noapte,incetul cu incetul...intai sa invat ce se cere dupaia sa imi ofer serviciile.

As vrea sa ma ajutati care puteti si sunteti dispusi ,sa imi dati sfaturi,de unde sa incep... ce sa invat( pe scurt mura in gura ,eu doar sa invat )

Respect pentru cei care fac bani din asa ceva,sper ca intr-o zi sa ajung si eu sa stau acasa la calculator si sa castig mai mult decat parintii mei . :blink:

Nu este usor sa lucrezi ca freelancer. Pare interesant insa ai mult de munca si uneori poate fi dezamagitor. Cu toate astea am vazut ca si in Romania au inceput sa apara site-uri cu informatii despre freelancing, cu toate ca momentan nu poti sa gasesti un site romanesc pe care sa iti cauti de munca pe net, bursa de soft sau mai stiu eu ce alte site-uri, nu au avut succes. Cu toate astea, am gasit un site numit Freelancer Romaniacare ofera un ghid gratuit care te invata cateva lucruri interesante. Eu zic ca ar fi bine sa va uitati putin
0

#28 Utilizator offline   Jessie30 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 22-November 10

Scris 04 October 2011 - 11:56 PM

pana la urma care sunt site-urile pe care le folositi pentru freelancing?

Am nevoie de astfel de oameni seriosi si pe freelancer.com nu mai pot cu indieni, pakistanezi, bangladeshi si din astia de au coborat din copac in fata calculatorului.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Intrebare pentru publisheri... alex300  2 1.517
Replici noi plati paid to read - realitate sau fictiune liamarian68  2 4.492
Replici noi cum se pot retrage banii din moneybookers?
cont moneybookers
nick78  16 25.171
Replici noi ceva seriois...?
cu munca!!!
florin_symi  5 4.464
Replici noi UN BLOG UTIL
optimizarea surselor de venit cu ajutorul internetului
Joni73ro  1 1.227