Se cauta in special webdesign, editare foto prin photoshop, programare etc.
Siteuri de genul asta sunt multe insa principalele sunt :
GetAFreelancer.com
si
Rentacoder.com
Si eu ma numar printre cei ce lucreaza acolo si pot sa spun ca sunt destul de multumit ... am cam trecut de faza in care ma multumeam cand strangeam cateva sute de $ in 3-4 luni. Deja mi-am facut multe cunostiinte care imi baga pe gat proiecte tot timpul si am reusit chiar sa strang cateva mii. Bineinteles sunt astronomic pentru cei ca nu au facut-o pana acum. Prima data cred ca am scos vro 350$ dupa vro 4 luni ... doamne ce fericit eram ... erau primii mei bani munciti.
Care de pe aici faceti bani pe aceste site-uri care colcaie de romani printre altii ( indieni si alti coderi din tari sarace disperati sa faca un site pe 50$ ).
Eventual experiente si probleme care cine ce ati avut. Cate proiecte ati terminat acolo si in general cam care sunt parerile despre asemenea siteuri.
Obisnuiam sa lucrez pe RentaCoder.com insa de aproape un an lucrez doar pe GetAFreelancer.com unde mi se pare mult mai bine organizate proiectele ... le vad imediat in lista aia. Si cel mai important e ca se plateste mult mai bine ca la RAC unde se invatasera sa ofere maxim 30$ pe un site full sau chestii d-astea.
Sunt curios cati faceti bani pe aceste tipuri de siteuri si cam care e parerea generala ... eventual care se pricepe si vrea sa se apuce de facut vrun ban ... intrebati aici si va ajut ca sunt anumite secrete pe acolo.
Important e ca Romania are multi multi elevi/studenti care nu au nici o ocupatie si ar putea face bani cinstiti si frumosi. E nevoie de ambitie mai mult decat de munca
Contact
Facebook
Twitter
RSS