nu va mai lasati maltratati de tratamentul asta ...oricum raspunsul medicului meu a fost...."stai linistit ca doar la 35 % din cei care fac tratamentul le iese nedetectabil la viremie dupa ce au terminat tratamentul"....sa inteleg ca iti este dupa noroc ?eu se pare ca nu am avut acest noroc si dupa un an de zile de la terminarea tratamentului mi-a revenit si mai puternic la viremie cantitatea aceea .... si oare merita toate durerile alea timp de un an de zile ...toate spagile care trebuie sa le dai ca sa nu intrerupi tratamentul ...adik atata stres doar ca sa vezi daca ai noroc? oricum alternativa nu exista ...adik cum o dai...macar sa incerci? sunt multe intrebari.... voi cum va descurcati? eu am 26 de ani si nu stiu ce sa mai incerc...acum am dat o pe naturiste sa vedem ce iese.... oricum nu mai pot astepta oferta doctorului meu...adik " stai linistit ca in 2 -3 ani iese pe piata ceva sigur pentru boala asta", dar oare timpul asta ma va tine asa in stagiul asta in care este boala fara sa se agraveze? alta intrebare intre restul intrebarilor fara raspuns @ sa auzim numai de bine@
Aceasta postare a fost editata de geo_geo_twins: 29 April 2007 - 11:30 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS