O chestie ciudata .... nu i-am gasit o denumire potrivita..
Scris 29 April 2007 - 09:31 PM
Scris 29 April 2007 - 09:38 PM
Scris 29 April 2007 - 09:42 PM
Scris 29 April 2007 - 09:59 PM
Posibil sa fie o legatura subtila intre voi, avand in vedere circumstantele si asemanarile
Si acum, lasa-ma sa ghicesc: a binecuvantat inspre tine, camera ta, sau un obiect al tau, si s-a rugat Domnului sa isi ajute roaba, a pomenit de demoni? Nu raspunde, daca nu crezi ca e necesar
Scris 29 April 2007 - 10:02 PM
daemon, la Apr 29 2007, 10:59 PM, a spus:
Posibil sa fie o legatura subtila intre voi, avand in vedere circumstantele si asemanarile
Si acum, lasa-ma sa ghicesc: a binecuvantat inspre tine, camera ta, sau un obiect al tau, si s-a rugat Domnului sa isi ajute roaba, a pomenit de demoni? Nu raspunde, daca nu crezi ca e necesar
nu a facut nimic din toate acestea....de demoni nu a pomenit nimic...zicea doar ca are treaba cu mine..si trebuie sa-mi arate ceva foarte important .....si mi-a mai zis ca viata mea este pe cale de a se schimba in bine ..sau in rau ...
Scris 29 April 2007 - 10:16 PM
Du-te si vezi ce e asa de important. Cat de mult rau poate "ceva" sa faca? Si cat de mult bine? Daca omul asta va e prieten nu ti-ar arata ceva ce sa iti provoace rau.
Scris 29 April 2007 - 10:28 PM
Anonymus Kline, la Apr 29 2007, 11:16 PM, a spus:
Du-te si vezi ce e asa de important. Cat de mult rau poate "ceva" sa faca? Si cat de mult bine? Daca omul asta va e prieten nu ti-ar arata ceva ce sa iti provoace rau.
da....multumesc...esti foarte amabil, dar prefer sa fiu realista
nici eu nu cred ca o sa-mi arate ceva care sa-mi faca rau ....dar mi-e frica....acuma m-a cuprins o frica si mai mare ...nu m-am mai simtit asa ...de cateva luni ....
Scris 29 April 2007 - 10:56 PM
Aceasta postare a fost editata de Amarena: 29 April 2007 - 10:57 PM
Scris 29 April 2007 - 11:04 PM
Amarena, la Apr 29 2007, 11:56 PM, a spus:
mai ...ceva sugestii ne da si biblia ...ca ar exista asa ceva.... pilda aia cu lazar si cu bogatull ...cand zice Ilie ca intre rai si iad exista o mare prapastie de care nu poate sa treaca nimeni ....atunci trebuie sa existe o cale de mijloc ....altfel de rost ar mai avea rugaciunile pt. morti ... si cum ai putea sa intrii in rai nepurificat ?? ...mai nu stiu ce prostioare vorbea ...dupa ce a studiat teologia 10 ani ...
Scris 30 April 2007 - 11:19 AM
s_s_s, la Apr 29 2007, 10:31 PM, a spus:
ce gest a facut:D? nu e nevoie sa rasp daca nu vrei, dar e interesant. e ciudata si asemanarea dintre voi doi. poate fi doar o coincidenta, dar mai bine ar trebui sa stai de vorba cu el, sa-l intrebi daca a facut in tinerete anumite lucruri, sau sa-i dai idei false despre ce ai facut tu, si ai putea sa-l prinzi in capcana in caz ca minte.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
spiritismul
vrei sa stii cine esti?vrei sa deschizi o usa catre fascinanta lume de |
voisine | 42 | 27.908 |
|
suflet pereche -- intre mit si adevar | raduc | 305 | 57.076 |
|
|