sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Modelism din orice... Replici la scara ale tramvaielor din lume Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   TATRA 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 29-April 07

Scris 29 April 2007 - 07:30 PM

Salut! Sunt Adrian si am un hobby mai deosebit: tramvaiul. De aproape 10 ani confectionez machete de tramvaie.
Primele replici le-am construit din cutii de pasta de dinti. Din doua fasii de carton faceam botul si spatele apoi lipeam hartie pe care desenam geamurile si usile. Le coloram in culorile specifice fiecarui vagon apoi lipeam scoci pentru a le proteja.
Prima macheta la scara a fost un tramvai TATRA T4R din Iasi. Aceasta a fost realizata la scara 1:50, scara la care se pot lucra destul de bine si detaliile. Planurile de lucru mi le-am creat singur mergand in depou si masurand tramvaiele.
La momentul actual am o colectie de cateva machete din care doua sunt in lucru: vagon de epoca inspirat dupa un model spaniol, primul tramvai care a circulat in Iasi (AEG), TATRA T4R (212, 211, 216), TATRA T4D+B4D (272, 253, 1127, 1107, 208, 230), TATRA K2, TATRA K2S, GT4 (328, 147, 475), GT5, V2AM, TIMIS2 cu remorca, ST8.

Fisiere atasate

0

#2 Utilizator offline   flori de camp 

• Ochelarista cārcotaşă!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 31-October 05

Scris 29 April 2007 - 07:39 PM

migaloasa munca. dar arata tare frumos :suicide:
0

#3 Utilizator offline   satan 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-December 05

Scris 23 May 2008 - 10:04 AM

Ca sa realizezi asa ceva iti trebuie multa rabdare si pasiune!
0

#4 Utilizator offline   mvs 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 03-November 08

Scris 28 June 2009 - 11:25 AM

Mie imi plac machetele de avioane. Acum lucrez la un Mig-15bis pe care l-am cumparat de la un magazin de modelism si machetism din Bangkok.
0

#5 Utilizator offline   Mause2k 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 30-January 08

Scris 17 December 2010 - 04:17 PM

Vezi postareaTATRA, la Apr 29 2007, 07:30 PM, a spus:

Salut! Sunt Adrian si am un hobby mai deosebit: tramvaiul. De aproape 10 ani confectionez machete de tramvaie.
Primele replici le-am construit din cutii de pasta de dinti. Din doua fasii de carton faceam botul si spatele apoi lipeam hartie pe care desenam geamurile si usile. Le coloram in culorile specifice fiecarui vagon apoi lipeam scoci pentru a le proteja.

Modelele sunt foarte interesante. Ce vreau sa te intreb : Au cumva si motor electric ? Le vei pune cumva sa mearga pe sine ? In rest iti urez sarbatori fericite si cat mai multe succese in 2011 !
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi armele de vanatoare Antagonis  1 1.029
Hot Topic (New) Numismatica
Colectionarea de monede - un hobby foarte interesant
Sakin1985  32 5.160
Replici noi Site de jocuri flash Adipan  0 6.632
Replici noi O problema la patinat! Googler  9 2.456
Hot Topic (New) Filmul
Cien este pasionat de crearea unui film?
Rebel XP  29 7.274