Daca si asta vrei sa-o faci fara acordul sotului ......
Credite topic combinat
Scris 16 January 2008 - 10:24 AM
Daca veniturile nu-ti ajung sa acoperi credite luate, va trebui sa vinzi din bunurile pe care le detii.
Scris 17 January 2008 - 11:15 AM
Subscriu...trebuie sa-i spui si sotului tau, tu nu vezi ca pe zi ce trece te afunzi si mai tare? cum crezi ca ai sa te descurci? pe el l-ai luat sa fiti impreuna si la bine si la rau
....poate doar .... sa incerci sa-i scrii lui Becali?
....poate doar .... sa incerci sa-i scrii lui Becali?
Scris 18 March 2008 - 11:56 PM
Quote: bla bla bla Va rog sa ma ajute cineva.Sunt intr-o situatie imposibila. Acum 5 ani am facut un credit pentru cineva pe numele meu in suma de 2000 RON ( bani actuali) urmand ca ea sa plateasca ratele. Dupa 1 an si jumatate m-am trezit ca de fapt ea nu a platit nici o rata iar datoria s-a urcat la suma de 10 000 RON.Pentru ca nu stia sotul meu am imprumutat urgent bani de la camatari pentru care am platiti dobanzi enorme 15% pe luna. tot am facut credite ca sa pot acoperi dobanzile dar banii nu am reusit sa-i dau. La ora actuala am grad de indatorare foarte mare, iar in ultima luna nu am mai reusit sa-mi platesc ratele la banci.
Acum si camatarul imi cere banii. Suma e de 4000 EUR.Cine ma poate ajuta cu o solutie? Va rog sunt intr-o situatie disperata. Sotul meu in continuare nu stie.
Cum ai trecut peste ? au trecut aprox 4 luni de la data cand ai postat ultimul mesaj....
Acum si camatarul imi cere banii. Suma e de 4000 EUR.Cine ma poate ajuta cu o solutie? Va rog sunt intr-o situatie disperata. Sotul meu in continuare nu stie.
Cum ai trecut peste ? au trecut aprox 4 luni de la data cand ai postat ultimul mesaj....
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Grupul clientilor ING nemultumiti de aplicarea OUG50
colaborare pentru proces cu banca |
Postdan | 0 | 2.373 |
|
Probleme mari BCR ASIGURARI | nepotul | 1 | 4.503 |
|
Credit ipotecar