Diferenta dintre dragoste si sex este...?
Scris 10 May 2007 - 05:22 PM
A face dragoste presupune sentimente, implicare afectiva, pe cand a face sex implica mai mult partea fizica, senzuala, instinctiva a fiecaruia. Cred ca pentru o femeie este mai dificil sa faca "doar sex" pt ca ea de obicei se implica mai usor intr-o relatie...Pt barbati e mult mai simplu sa aiba parte de sex fara implicatii sentimentale...e in natura lor.
Scris 11 May 2007 - 08:24 PM
bit7, la May 9 2007, 08:14 PM, a spus:
omni animal triste post coitum (nu bag mina in foc ca asa e corect, am intilnit expresia in o multime de variante).
daca dupa tot ce vrei e sa fii lasat in pace si sa dormi, ai facut sex.
daca insa simti nevoia sa mingii/soptesti/saruti etc, probabil esti indragostit.
daca dupa tot ce vrei e sa fii lasat in pace si sa dormi, ai facut sex.
daca insa simti nevoia sa mingii/soptesti/saruti etc, probabil esti indragostit.
si eu am avut teoria asta, pana cand mi am dat seama ca desi simteam nevoia sa l mangai, sa l imbratisez, de fapt nu eram indragostita de el, era doar atractie fizica...cel putin asa simt...
nu se poate ca dupa sa vrei sa fii tandru/a cu ea/el desi nu simti ca ai fi ingdragostit/a?
Scris 11 May 2007 - 08:34 PM
heidi2007, la May 11 2007, 08:24 PM, a spus:
si eu am avut teoria asta, pana cand mi am dat seama ca desi simteam nevoia sa l mangai, sa l imbratisez, de fapt nu eram indragostita de el, era doar atractie fizica...cel putin asa simt...
nu se poate ca dupa sa vrei sa fii tandru/a cu ea/el desi nu simti ca ai fi ingdragostit/a?
eu vorbesc despre cum simt eu si cum am inteles ca simt majoritatea barbatilor; despre cum simt femeile, habar n-am...
Scris 12 May 2007 - 04:53 PM
heidy_, la Apr 27 2007, 11:12 PM, a spus:
A face dragoste si a face sex. Care este diferenta dintre ele? 
Diferenta dintre cele doua nu e vizibila neaparat in momentul in care are loc actul sexual.In general se simte a doua zi cand el (sau de ce nu ,ea) nu se oboseste nici macar sa-ti dea un telefon sa te intrebe de sanatate.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ce este o nimfomana? | ellla | 151 | 15.430 |
|
O Doamne !...O !
intre sacru si profan |
Ravl | 85 | 15.405 |
|
Banii ca afrodisiac