Berbecut, la Apr 27 2007, 08:08 PM, a spus:
Cu ce drept noi oamenii judecam ??? DUMNEZEU este IUBIRE ... VIATA este IUBIRE ... Afara sau inauntru casatoriei suntem aceasi oameni , cu bune si rele , cu lucruri drepte si cu greseli ... De ce sa aruncam cu pietre ??? Nu am citit SCRIPTURA ,dar ma ghidez dupa ce imi spune sufletul si bunul simt .
Pai dragul meu, sufletul spune unora sa ia pistolul si sa impuste oamenii din jurul lor. Poate fi ceea ce le spune sufletul oamenilor un sistem de referinta? Ne spune sufletul nostru adevarul? Nu cred!
Ar trebui sa avem cel putin 6 miliarde de constitutii pe acest pamant facute dupa sufletele oamenilor. Unele ar spune sa ne ucidem unii pe altii, altele sa violam femeile pe strada, altele sa violam copii si alte asemenea aberatii.
Dragul meu Adevarul este Cel revelat de Creatorul nostru si la acest Adevar trebuie sa ne raportam. Inima omului este rea si parsiva. Omul este egoist, egocentric si toate gandurile lui tintesc spre satisfacerea personala,chiar daca fac rau celor din jur!
Asa unele povesti de dragoste sau sfarsit tragic. Omul atunci cand ajunge sa faca sex, se implica sentimental, fiindca este mai mult decat un animal. In majoritatea cazurilor sexul in afara casatoriei nu intretine o relatie. Mai devreme sau mai tarziu intervine despartirea. Aceste despartiri duc de multe ori la razbunari, crime, ura, avorturi ectc.
Toate acestea deoarece unii nu au stiut despre Adevar si altii L-au ignorat!
Noi nu traim intr-o lume unde totul este Bine si raul nu exista. Ca sa definim cei doi termeni trebuie sa avem un sistem de referinta. Acest sistem nu poate veni din om, ci de la cineva perfect,care este Creatorul nostru: Dumnezeu!
Sfanta Scriptura ne releva Adevarul la care sa ne raportam, depinde de noi daca il respingem sau il acceptam!
Dumnezeu cu dumneata!