sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Probleme in Movie Maker >.< Movie Makerul imi face niste bazaconii ~_^ Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Final_Fantasy 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 10-February 07

Scris 26 April 2007 - 04:32 PM

Hi!De ceva vreme sunt pasionat de niste filmulete,dar nu am posibilitatea sa le gasesc decat pe bucatele.Eu le luam si le uneam in movie maker si asa mi-se parea mai comod.
Cand luasem un episod,voiam ca de obicei sa il intregesc in movie maker.Am dat "import video"si mi-a aparut placuta aia cu "importing..."dupa ce am selectat ce video vreau.Si astept eu,astept si nimic.Nu facea nici-un progres.
Am zis ca n-are nimic si l-am luat frumusel cu mouse-ul si l-am mutat in movie maker,si iar mi-a aparut aia cu"import"cum apare de obicei.Si aceeasi poveste,nu a mers.
Dar,cu anume filmulete mai mici(de vreo 20 sec asa)merge.Dar cu astea mai mari care mergeau inainte nu mai vrea.
Eeeh si acum mai nou,chiar daca pun un film micut,mi-l accepta si cand vreau sa fac ceva cu el,de exemplu sa-l editez sau sa dau play mi-se inchide fereastra cu movie makerul si imi spune"Dangerous operation blocket!Plantinum has detected a dangerous operation and has blocket it etc."Dar nu inteleg acum ce legatura are antivirusul~_~".Apropo,antivirusul meu e Panda 2006.
Si am observat o chestie.Mi-am downloadat DivX player si am vrut sa-l instalez,dar am vrut sa-l sterg si nu a mai mers sters sau dezinstalat,iar cand se blocheaza movie makerul pe taskbar imi apare iconita de la DivX.
Deci,ce credeti ca ar trebui sa fac?
0

#2 Utilizator offline   Simbiotik 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 15-April 07

Scris 17 May 2007 - 05:07 PM

Reinstaleaza windows-ul.
0

#3 Utilizator offline   RHS 

• World Wide Web
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-October 06

Scris 12 June 2007 - 06:26 PM

Da, format si fa un update la movie maker :focus:
0

#4 Utilizator offline   Lil T 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 05-April 08

Scris 05 April 2008 - 09:31 PM

salz am si eu o problema cu movie maker dau la import a video si dupa aceea dau la make an automovie si se incarca ce se incarca si dupa aceia pur si simplu imi iese din el de ce face asa ceva?
0

#5 Utilizator offline   ColdMooN 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 19-April 08

Scris 13 June 2008 - 07:37 PM

dmneee si eu am o problema si mi-am reformatat pc-ul recent si am si updatat movie maker .... am avut probleme cu el si inainte de updatare ... pana de curand nici nu l-am folosit dar acu cand incerc sa fac un filmuletz cu mai multe video-uri de 24 min importate editez ce editez eu dar in scurt timp incepe sa-mi apara vreo 1-5 iconitze cu inscriptzia ffdshow video decoder si incepe sa-mi mearga greu dar cand deja apare si a 4-a inconitza consecutiva se blocheaza ... am gasit o cale de a combate acest lucru dar acu e si mai rau pt ca atunci cand deschid proiectul salvat (asta e metoda p care am gasit-o pt combaterea acelei probleme de mai sus deoarece atunci cand se blocheaza sa deschid ce am salvat) si pun un fragment video in storyboard se inchide pur si simplu :P 8) :P :doh: :P :o: :suicide: :)

de ce???? ;)
0

#6 Utilizator offline   ddeeya 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 11-March 09

Scris 11 March 2009 - 04:31 PM

heyy loome am si eu o prob :pardon: :o: ...deci uitati ce tampenie am facut :lazy: ...am vazut ca a aparut o alta varianta si am downloadat-o...problema e ca am instalat-o peste varianta veche si nu a mai mers niciuna...apoi am downloadat Xplit un program cu care am dezinstalat Movie Maker ...lam sters de tot...si acum am downloadat versiunea kre am vrut-o si am dat sa se instaleze :) ...sa term instalarea"you're instalation is succesfull"...numai ca nu mi sa instalat nimic:-| nu inteleg de ce please kre ma ajuta am nevoie urgenta de ajutor :) VA ROOOOG id:bubble_in_colours !!!HeLp!!! ;)
0

#7 Utilizator offline   queensoft 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 11-March 09

Scris 11 March 2009 - 10:48 PM

Vezi postareaddeeya, la Mar 11 2009, 04:31 PM, a spus:

heyy loome am si eu o prob :blink: :roll: ...deci uitati ce tampenie am facut :P ...am vazut ca a aparut o alta varianta si am downloadat-o...problema e ca am instalat-o peste varianta veche si nu a mai mers niciuna...apoi am downloadat Xplit un program cu care am dezinstalat Movie Maker ...lam sters de tot...si acum am downloadat versiunea kre am vrut-o si am dat sa se instaleze :kiss: ...sa term instalarea"you're instalation is succesfull"...numai ca nu mi sa instalat nimic:-| nu inteleg de ce please kre ma ajuta am nevoie urgenta de ajutor :lol: VA ROOOOG id:bubble_in_colours !!!HeLp!!! :doh:

1. Scrie civilizat. K si alte aiureli din astea sint greu de citit.
2. Explica mai precis CE versiuni ai dez/instalat si ce ai facut pe acolo.
3. Reinstall Movie Maker: http://www.tweakxp.c...ticle37267.aspx
4. INcearca comanda: start > run > sfc /scannow > enter > baga cd windows in unitate....
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi bois update TZEP  4 5.634
Replici noi toolhelp32
problema
motoucle  0 2.987