Bagherra, la Jul 16 2007, 06:10 AM, a spus:
Multumesc Bagherra pt. raspuns, intr-adevar intre timp am gasit aceste inf. si multe altele, eram la inceputul cautarilor; din pacate, putine se pot aplica in cazul tatalui meu. am expus cazul la un alt topic (cancerul de piele, melanom, cum poti scapa de alunite).Spider, daca intri pe acolo poate ma sfatuiesti si pe mine.Multumesc f. mult
the listener, la Jul 20 2007, 12:22 PM, a spus:
da-mi o adresa de email si o sa putem comunica

multa iubire
The listener, aceste tratamente naturiste pot fi facute intr-o clinica, sub supraveghere medicala? Eu cam tot ce-am gasit se poate face acasa asumandu-ti riscul sa ii aplici singur tratamentul. Cazul tatalui meu este f. grav, l-am expus la Cancerul de piele , asa cum am precizat in rasp. anterior, deci mi-e teama sa-l iau de sub controlul medicilor cu sangerare la stomac. Traieste cu perfuzii si tratamentul cu vasc care-mi da sperante, pt. ca nu tb. inghitit ci e injectabil ar trebui efectuat de un cadru medical, la fel perfuziile cu care se hraneste si ia tratament pt. stomac. Nu a inceput inca citostatice. De altfel mi s-a spus ca nu-l pot ajuta cu nimic in acest stadiu. Inteleg ca tratamentul cu vasc ajuta si la oprirea sangerarii, dar medicii din spital nu-ti spun nimic, majoritatea nu accepta aceste tratamente alternative. Cum sa fac sa i le dau? In plus e complicat de transportat, cel putin pe distante mai mari, mi s-a spus ca nu suporta, dar eu sunt dispusa sa incerc cu o ambulanta echipata, s-o gasi contra cost, dar unde sa-l duc?Ma poti ajuta. Poate citesti si descrierea cazului.Multumesc din suflet tuturor. Nu-mi vine sa cred sa atatia oameni ocupati pana peste cap se opresc din alergatura nebuna de zi cu zi sa ajute neconditionat niste straini. Aceasta incercare din viata mea m-a facut sa vad ca nu mi-am facut destul timp nici pt. familia mea, darmite pt. altii si cu siguranta ma va schimba.