sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Sfaturi pentru cancer! terapii naturiste Evaluare topic: - - - - -

#31 Utilizator offline   doso28 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 28-August 06

Scris 07 August 2007 - 05:31 PM

Vezi postareacriss_iuliana, la Apr 26 2007, 03:21 PM, a spus:

Buna ziua. Va scriu din dorinta de a sti cat mai multe despre boala mamei mele,cauzele,efectele si cum se poate trata cancerul de san. Mama mea are 44 de ani.In urma cu 2 ani,a fost diagnosticata la IOB de catre domnul doctor Blidaru si de catre doamna oncolog Condrea(in urma punctiei) de cancer la san. Nu mai stiu exact datele precise ale evaluari,stiu doar ca dupa operatie,facuta dupa cele patru serii de citostatice inainte, diagnosticul a fost Tumora Reziduala,stadiul 3B, tumora avand diametrul de 2/3 centrimetri. A facut masectomie (bineinteles ca au existat si ganglioni axiali) si din 15 ganglioni scosi, 7 au fost invadati.A facut 40 de raze cobalt dupa operatie si inca 8 serii de citostatice. Dupa aproape un an jumatate de zile de la operatie,in care a facut analize lunar,au aparut niste noduli la gat pe partea stanga( masectomia este facuta pe partea dreapta). A facut din nou punctie si a iesit metastaza. A urmat apoi un tratament cu citostatice(taxotere si altele) si in urma unei reactii alergice la o perfuzie a refuzat sa mai faca tratament in continuare. Asta sa intamplat in decembrie 2006. Din decembrie a urma un tratament naturist (Baile lui Chune) pe care le-a facut 2 luni jumate si apoi a renuntat si la ele pentru ca avea dureri foarte mari(un rau in tot corpul,insomnii,si o tuse de care nu mai scapa). Analizele lunare pe care le facea si in timpul bailor au iesit mai bune decat atunci cand facea tratament,si dupa bai ne-am decis sa faca o radiografie si o tomografie ca sa descoperim cauza tusei. Analizele au iesit din nou bune,in schimb (dupa apropae doua luni de la tomografie) s-a decis sa faca niste raze cobalt. A facut 4 raze cobalt la gat,starea de sanatate s-a inrautatit oboseala,tuse,senzatia de sufocare,durere in piept, si dupa raze a facut din nou analize. Analizele de data asta au indicat apa la plamani,i-au scos dintr-un paman jumatate de litru de apa si in urma analizelor lichidului pleural a iesit ca are metastaza la plamani(a lichidului pleural). Acum s-a decis sa faca tratament cu citostatice,paralel cu naturistele : nu manaca carne( de aproape 3 ani) decat de peste,tine un regim foarte strict la mancare.nu mananca mancare reincalzita,mananca samburi de migdale in fiecare zi,kiwi,sucuri de morcov.sfecla,mere(fara sa le amestece) in fiecare dimineata de cand a aflat de boala si mai ia si ceva de imunitate tot naturiste. As vrea sa stiu daca se mai poate face si altceva decat tratament cu citostatice,in tara nostra sau in alte tari,macar de prelungire a vietii,daca nu putem vorbi de vindecare completa pentru ca stiu ca perspectiva bolii este una agresiva. Mutumesc aniticipat.
Iti recomand sa intri pe acest site: http://www.ecosistem28.ro/Dave.html http://www.ecosistem...eomarturii.html

Vezi postareaoriana67, la Jul 20 2007, 09:32 AM, a spus:

Buna la toata lumea!Sunt noua prin zona insa va urmaresc de ceva vreme si ... am nevoie de niste informatii.Mama mea are metastaze la ficat plecate de la un cancer de colon. Dupa parerea medicilor (si cei din Ro si din strainatate) cam de un an si jumatate ar fi trebuit sa nu mai fie printre noi. Dar .. inca este. La inceput (august 2005 cand a aflat diagnosticul) a incercat sa faca citostatice insa dupa cateva sedinte a renuntat pentru ca a 'simtit' efectiv ca o omoara. De atunci a trecut pe un regim strict plus diverse tratamente naturiste facute (dupa parerea mea) cam dupa ureche. Problema este ca a slabit foarte mult si de ceva vreme e cam fara energie insa din ecograful facut in iunie se pare ca tumorile au stagnat si practic nici un alt organ nu e invadat de metastaze. Intrebarea mea este : exista un doctor care sa aiba habar de tratamente naturiste si eventual ce posibilitati de 'energizare' ar exista dat fiind faptul ca nu mananca decat cruditati si o data pe saptamana doar pui la gratar sau peste? listener observatiile tale sunt foarte pertinente si am senzatia ca stii mai mult decat spui. Orice sfat e binevenit.
Confor Dr. Young si Dr. Morse cea mai buna metoda de lupta impotriva cancerului si nu numai este alcalinizarea corpului. Aceasta se poate face prin consumul de apa alcalina ionizata si alimente alcaline. Mai multe gasesti aici http://www.ecosistem28.ro/Dave.htmlhttp://www.ecosistem...eomarturii.htmlhttp://www.ecosistem...o/articole.html
0

#32 Utilizator offline   Mary_an 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 16-August 07

Scris 16 August 2007 - 01:00 PM

Atentie! Tratamentele naturiste se pot folosi doar ca o completare a tratamentului prescris de medic, NU pentru a inlocui acest tratament. Nu va lasati pacaliti! Cancerul se poate VINDECA doar prin rezectie chirurgicala asociata sau nu cu chimio sau radioterapie si doar in stadiu incipient. In stadiile avansate se pune doar problema prelungirii vietii. Cancerul NU se vindeca doar prin tratamente naturiste. Principalul beneficiu al acestora este efectul Placebo. Nu va lasati pacaliti de sarlatani care promit vindecarea folosind "ierburi". Vor doar sa v a ia banii. Daca au promis vindecarea sigur sunt sarlatani. Urmati sfatul medicului!
1

#33 Utilizator offline   vasilia 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 14-July 07

Scris 17 August 2007 - 01:05 PM

Vezi postareathe listener, la Jul 22 2007, 11:38 AM, a spus:

vasilia ,
da-mi o adresa de email si vorbim mai multe

A murit pe 23 iulie. N-a avut nici o sansa. Dr. de la Militar a avut dreptate cand i-a dat 2 saptamani. Nu am mai intrat pe forum de atunci, m-am ocupat de pomeni. Cum e posibil ca un om fara nici un simptom sa moara intr-o luna?
0

#34 Utilizator offline   varafierbinte 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 21-November 07

Scris 22 November 2007 - 11:09 PM

Vezi postareaoriana67, la Jul 20 2007, 08:32 AM, a spus:

Mama mea are metastaze la ficat plecate de la un cancer de colon. Dupa parerea medicilor (si cei din Ro si din strainatate) cam de un an si jumatate ar fi trebuit sa nu mai fie printre noi. Dar .. inca este. La inceput (august 2005 cand a aflat diagnosticul) a incercat sa faca citostatice insa dupa cateva sedinte a renuntat pentru ca a 'simtit' efectiv ca o omoara. De atunci a trecut pe un regim strict plus diverse tratamente naturiste facute (dupa parerea mea) cam dupa ureche. Problema este ca a slabit foarte mult si de ceva vreme e cam fara energie insa din ecograful facut in iunie se pare ca tumorile au stagnat si practic nici un alt organ nu e invadat de metastaze. Intrebarea mea este : exista un doctor care sa aiba habar de tratamente naturiste si eventual ce posibilitati de 'energizare' ar exista dat fiind faptul ca nu mananca decat cruditati si o data pe saptamana doar pui la gratar sau peste?

Pentru cancer la colon, am gasit aici o metoda buna de tratament. Multa sanatate!

Aceasta postare a fost editata de varafierbinte: 22 November 2007 - 11:09 PM

0

#35 Utilizator offline   marridana 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 16-February 07

Scris 01 February 2008 - 07:32 PM

Vezi postareavarafierbinte, la Nov 23 2007, 12:09 AM, a spus:

Pentru cancer la colon, am gasit aici o metoda buna de tratament. Multa sanatate!

dragii mei,eu iau NICOLIT de u an,as vrea totusi daca cineva stie de tiul de cancer numit adenoidchistic de glanda salivara,u cancer care nu raspunde decat la chirurgie......va rog ceva sfaturi!si cu NICOLITUL imi merge binisor....multumesc anticipat!!!marridana@yahoo.es
0

#36 Utilizator offline   silviu_m74 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-September 08

Scris 23 September 2008 - 10:50 PM

vedeti si sitele: http://www.4life.com...ctor.aspx....va stau la dispozitie pt detalii....cea mai avansata forma de prevenire a acncerului si a multor alte boli
0

#37 Utilizator offline   Nascut_toamna 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 02-October 10

Scris 04 October 2010 - 12:44 PM

BIO BRAn este un produs folosit pentru astfel de probleme de sanatate. De asemeni e important si un regim d eviata echilibrat cu aer curat cu mincare fara carne, sosuri, rintajuri cu fructe si legume proaspete, multa sananate !
0

#38 Utilizator offline   Terapii Naturiste 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 15-May 12

Scris 17 May 2012 - 08:34 AM

Daca pana acum oamenii de stiinta n-au reusit, inca, sa descopere medicamentul minune impotriva cancerului, ci doar pe cele care sa amelioreze starea generala a bolnavului si sa intarzie evolutia, cum este posibil ca remediile naturale sa le inlocuiasca, se vor intreba acestia? Dar din fericire sunt produse naturale cu o puternica actiune anticancerigena: Noni (extract de Morinda Citrifolia), Zen Thonic (extract de Garcinia Mangostana si combinatie brevetata de fructe), Ocean 21 (combinatie brevetata de alge marine), Culevit (combinatie anticancerigena de vitamine si minerale), SharkAid (cartilaj de rechin), Liquid Clorophyll (extract de clorofilina din lucerna).
Va puteti informa urmand link-ul:

Link-ul meu

Va dorim sanatate!

A-ti ingriji Sanatatea este un lucru intelept,
mai ales atunci cand preintampini ajungerea in situatii de criza!
0

#39 Utilizator offline   marcone 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 29-September 07

Scris 20 May 2012 - 02:33 PM

Vezi postareacriss_iuliana, la 26 April 2007 - 02:21 PM, a spus:

Buna ziua. Va scriu din dorinta de a sti cat mai multe despre boala mamei mele,cauzele,efectele si cum se poate trata cancerul de san. Mama mea are 44 de ani.In urma cu 2 ani,a fost diagnosticata la IOB de catre domnul doctor Blidaru si de catre doamna oncolog Condrea(in urma punctiei) de cancer la san. Nu mai stiu exact datele precise ale evaluari,stiu doar ca dupa operatie,facuta dupa cele patru serii de citostatice inainte, diagnosticul a fost Tumora Reziduala,stadiul 3B, tumora avand diametrul de 2/3 centrimetri. A facut masectomie (bineinteles ca au existat si ganglioni axiali) si din 15 ganglioni scosi, 7 au fost invadati.A facut 40 de raze cobalt dupa operatie si inca 8 serii de citostatice. Dupa aproape un an jumatate de zile de la operatie,in care a facut analize lunar,au aparut niste noduli la gat pe partea stanga( masectomia este facuta pe partea dreapta). A facut din nou punctie si a iesit metastaza. A urmat apoi un tratament cu citostatice(taxotere si altele) si in urma unei reactii alergice la o perfuzie a refuzat sa mai faca tratament in continuare. Asta sa intamplat in decembrie 2006. Din decembrie a urma un tratament naturist (Baile lui Chune) pe care le-a facut 2 luni jumate si apoi a renuntat si la ele pentru ca avea dureri foarte mari(un rau in tot corpul,insomnii,si o tuse de care nu mai scapa). Analizele lunare pe care le facea si in timpul bailor au iesit mai bune decat atunci cand facea tratament,si dupa bai ne-am decis sa faca o radiografie si o tomografie ca sa descoperim cauza tusei. Analizele au iesit din nou bune,in schimb (dupa apropae doua luni de la tomografie) s-a decis sa faca niste raze cobalt. A facut 4 raze cobalt la gat,starea de sanatate s-a inrautatit oboseala,tuse,senzatia de sufocare,durere in piept, si dupa raze a facut din nou analize. Analizele de data asta au indicat apa la plamani,i-au scos dintr-un paman jumatate de litru de apa si in urma analizelor lichidului pleural a iesit ca are metastaza la plamani(a lichidului pleural). Acum s-a decis sa faca tratament cu citostatice,paralel cu naturistele : nu manaca carne( de aproape 3 ani) decat de peste,tine un regim foarte strict la mancare.nu mananca mancare reincalzita,mananca samburi de migdale in fiecare zi,kiwi,sucuri de morcov.sfecla,mere(fara sa le amestece) in fiecare dimineata de cand a aflat de boala si mai ia si ceva de imunitate tot naturiste. As vrea sa stiu daca se mai poate face si altceva decat tratament cu citostatice,in tara nostra sau in alte tari,macar de prelungire a vietii,daca nu putem vorbi de vindecare completa pentru ca stiu ca perspectiva bolii este una agresiva. Mutumesc aniticipat.

Afectiune: Cancer la san sau mamar

Produse naturale recomandate Mod de administrare
1 Shark Aid 3-3-3 (6 luni, apoi 2-2-2)
2 Noni Caps 3-3-3 (7zile), 2-2-2 (7 zile), 1-1-1
3 Omega 3 1-1-1
4 Evening Primrose Oil 1-1-1 in timpul mesei
5 Aquarion apa alcalina, pe termen lung
Aspecte Generale si Tratament Naturist Cancer la san sau mamar si mai gasesti banere cu bioelemente ,intri in site-ul respectiv si gasesti mai multe detalii ,chiar online http://paranormal.ablog.ro

Fisiere atasate

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Vitaminele Centrum
cine a urmat tratament?v-ati ingrasat?
lavvinya  4 11.179
Replici noi Stressmanagementul prin acupunctura
Acupunctura,o tehnica veche dar vesnic noua un mijloc foarte valoros i
Dr.Fotescu  4 2.089
Replici noi De ce este bine sa iei zilnic ulei de peste? Sanatatee  9 4.402
Hot Topic (New) Atasamente Terapii naturiste
probabil ca te-ai gandit sa incerci :) (teme combinate)
spider  84 71.674
Replici noi Galbenelele (medicina naturii)
Planta anului2008 cu ce ne poate ajuta?
sufletel81  1 7.524