SFATURI pentru cancer! terapii naturiste
Scris 26 April 2007 - 02:21 PM
Scris 06 May 2007 - 05:21 AM
criss_iuliana, la Apr 26 2007, 04:21 PM, a spus:
se poate face
multa iubire
Scris 22 May 2007 - 10:45 AM
ia si medicamente naturiste : Pau D'Arco, Licorice Root, Cartilaj de Rechin, Echinaceea, Laptisor de matca, Beta Caroten, Cord Yang,C-Med-100(Innovatics) contine gheara matei, Gel de Aloe Vera de la Forever,Antioxidant cu Se (Ozone) si se simte mult mai bine, nu mai tuseste prea mult, nu se mai sufoca.
Iti recomand si site-ul www.medica-group.ro, comercializeaza multe produse care ti-ar putea folosi.
Multa sanatate
Aceasta postare a fost editata de bferide: 22 May 2007 - 11:44 AM
Scris 01 July 2007 - 10:59 PM
Mama unei prietene are cancer in gat. Din cate am inteles e intre laringe si esofag. Este inoperabil. A facut si niste caderi psihice, iar acum asteapta sa moara. Medicii nu vor sa rezolve nimic.
Am auzit niste cazuri de cancer la gat, cand s-a rezolvat totul printr-o operatie si un aparat care se pune in gat, si pe-acolo sa iasa zgomotele (cuvintele). Medicii i-au spus ca daca face aceasta operatie nu se va mai putea hrani normal, ci printr-un tub bagat in stomac.
Va rog din tot sufletul sa ma ajutati cu cateva informatii legate de operatie si/sau acest aparat. Avem mare nevoie de cel mai mic ajutor. Poate ne puteti recomanda si niste medici.
Scris 02 July 2007 - 04:27 PM
Laura_fcd, la Jul 1 2007, 11:59 PM, a spus:
Mama unei prietene are cancer in gat. Din cate am inteles e intre laringe si esofag. Este inoperabil. A facut si niste caderi psihice, iar acum asteapta sa moara. Medicii nu vor sa rezolve nimic.
Am auzit niste cazuri de cancer la gat, cand s-a rezolvat totul printr-o operatie si un aparat care se pune in gat, si pe-acolo sa iasa zgomotele (cuvintele). Medicii i-au spus ca daca face aceasta operatie nu se va mai putea hrani normal, ci printr-un tub bagat in stomac.
Va rog din tot sufletul sa ma ajutati cu cateva informatii legate de operatie si/sau acest aparat. Avem mare nevoie de cel mai mic ajutor. Poate ne puteti recomanda si niste medici.
da-mi o adresa de mail sa vedem ce putem face ...asa e mai simplu pentru a comunica.......
multa iubire
Scris 03 July 2007 - 03:32 PM
Adresa mea de mail: laura_cnu@yahoo.com
Nu stiu de ce, dar nu pot trimite mesaj privat.
Scris 05 July 2007 - 12:48 PM
inainte vreau sa nu se creada ca fac publicitate pentru ca la omu acesta care s-au vindecat multe cazuri de boli da lumea cat vrea bani.
acolo am intalnit o persoana care mi-a spus ca avea cancer grav,si dupa ce a fost la un om cu putere de la Dumnezeu ,nu mai are deloc
tata a avut poliartrita ,n-a putut sa doarma noaptea timp de 3 luni si dupa ce a fost la omu acesta ,dormea si noaptea si s-a dus si la servici.
am intalnit acolo la omu acesta om care se facuse tomografie inainte,si avea tumoare ,iar dupa ce a fost un timp la omu acesta a facut iar tomografie ,si nu mai era deloc tumoarea
Omu acesta sta in Craiova ,cartier Brazda ,de la restaurantu novaci,mergi 150 de metri spre linia ferata ,treci linia ferata ,si de acolo mergi spre apus vreo 200 de metri paralel cu linia ferata ,el sta la casa ,si mai intrebati de un om Dan ca il stiu vecinii
Scris 05 July 2007 - 04:53 PM
ortodoxu25, la Jul 5 2007, 01:48 PM, a spus:
inainte vreau sa nu se creada ca fac publicitate pentru ca la omu acesta care s-au vindecat multe cazuri de boli da lumea cat vrea bani.
acolo am intalnit o persoana care mi-a spus ca avea cancer grav,si dupa ce a fost la un om cu putere de la Dumnezeu ,nu mai are deloc
tata a avut poliartrita ,n-a putut sa doarma noaptea timp de 3 luni si dupa ce a fost la omu acesta ,dormea si noaptea si s-a dus si la servici.
am intalnit acolo la omu acesta om care se facuse tomografie inainte,si avea tumoare ,iar dupa ce a fost un timp la omu acesta a facut iar tomografie ,si nu mai era deloc tumoarea
Omu acesta sta in Craiova ,cartier Brazda ,de la restaurantu novaci,mergi 150 de metri spre linia ferata ,treci linia ferata ,si de acolo mergi spre apus vreo 200 de metri paralel cu linia ferata ,el sta la casa ,si mai intrebati de un om Dan ca il stiu vecinii
cit timp omul nu vrea sa se ajute singur orice "informatie" e de prisos..... asta e
multa iubire
Scris 06 July 2007 - 07:15 AM
ortodoxu25, la Jul 5 2007, 01:48 PM, a spus:
Taaaare greu de crezut.
Efectul Polacebo la maxim probabil.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
constipat
need help |
Popcorn! | 44 | 12.014 |
|
produsele naturale