Soacra totul despre ea....
Scris 26 April 2007 - 03:20 PM
Secretul unui trai bun alaturi de soacra?..."Ai dreptate mama soacra"...
Scris 26 April 2007 - 05:40 PM
Nu e soacra , dar ma inteleg perfect cu ea .
Dupa nu stiu cate luni de relatie cu prietenul meu am aflat ca familiile noastre se cunosc, bunicii stiau o parte a familiei pt. ca locuisera in acelasi oras , iar tatal meu il stia pe tatal lui de la lucru.
Nu am avut vreodata divergente de opinie
Dupa nu stiu cate luni de relatie cu prietenul meu am aflat ca familiile noastre se cunosc, bunicii stiau o parte a familiei pt. ca locuisera in acelasi oras , iar tatal meu il stia pe tatal lui de la lucru.
Nu am avut vreodata divergente de opinie
Scris 26 April 2007 - 06:20 PM
toate spuneti ca relatiile sunt mai bune daca e tinuta la distanta. dar sotii nu zic oare acelasi lucru despre soacrele lor? 
eu momentan ma inteleg bine cu soacra. adevarul e ca sta si cam departe de noi. dar si sotul se intelege bine cu ea. problema intervine la ai mei. eu nu ma inteleg cu ei extraordinar decat daca ori las eu de la mine, ori zic ca ei si fac ca mine.
mai mult ma pune pe ganduri ce fel de soacra voi fi eu. daca si sotul a zis ca voi fi o soacra tare afurisita ....
eu momentan ma inteleg bine cu soacra. adevarul e ca sta si cam departe de noi. dar si sotul se intelege bine cu ea. problema intervine la ai mei. eu nu ma inteleg cu ei extraordinar decat daca ori las eu de la mine, ori zic ca ei si fac ca mine.
mai mult ma pune pe ganduri ce fel de soacra voi fi eu. daca si sotul a zis ca voi fi o soacra tare afurisita ....
Scris 26 April 2007 - 10:07 PM
flori de camp, la Apr 26 2007, 06:20 PM, a spus:
toate spuneti ca relatiile sunt mai bune daca e tinuta la distanta. dar sotii nu zic oare acelasi lucru despre soacrele lor?
al meu sot zice acelasi lucru despre soacra-sa : sa stea la distanta. De doua ori pe an ajunge daca se vad ca si asa ies scantei
Scris 27 April 2007 - 12:03 PM
daah..nici pe mine nu ma haleste "soacra"!
!bine macar ca ne vedem extrem de rar.
Scris 28 April 2007 - 09:52 PM
eu acum sunt in toane destul de bunicele cu soacra... ma respecta.. o respect.. cu toate ca ne vedem destul de rar....
oare sa fie asa de bine precum zic ceilalti??? distanta ajuta foarte mult!!!???
Scris 28 April 2007 - 09:55 PM
sweet_florentia, la Apr 26 2007, 02:12 PM, a spus:
Eu una... am avut parte... pana de curand.... numai si numai de soacre, mame de fii, ingrozitor de rele!!! Oricat de multe as fi facut, nu eram destul de buna pt fiul ei, odrasla ei, o minunata faptura greu de multumit!!!! Ce se intampla cu aceste mame??? Care este secretul unei bune convieturi alaturi de mama soacra??? Te intelegi bine cu soacra sau cu mama iubitei/iubitului tale/tau??? Cum se comporta cu tine???
Astept pareri pro si contra!!!

Astept pareri pro si contra!!!
florentia! ce cauta soacra aici, la amoare?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar: Sunteţi (pre)dispuşi să vă īnşelaţi partenerul/partenera ? | ^Dorin | 32 | 3.828 |
|
Suferinta- un castig? | innocent_soul | 29 | 7.251 |
|
.. de Dragoste |
.Goddess. | 171 | 10.645 |
|
Prima noapte de dragoste
|
Strut | 83 | 3.401 |
|
Ne implicam sau nu?
|