sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Conectare panuo frontal audio(carcasa) la placa de baza Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   stefyd 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 30-May 06

Scris 26 April 2007 - 08:30 AM

Dupa cum spune titlu, as vrea sa-mi conectez la placa de baza panoul audio frontal de la carcasa, deoarece am o problema cu un contact de la placa de sunet. Dar manualul placii de baza nu ma prea ajuta, deoarece nu inteleg unde trebuie pusi unii conectori. La carcasa conectorii sunt: Mic In, Mic Power, unul cu L-out si L-ret, si unul cu R-Out si R-ret si Gnd iar la placa de baza sunt
Gnd, Mic2_L, Mic2_R, Presence#, Mic_ret, out2_r, J_sense, ou2_l. Cum ar trebui sa-i conectez, in special conectorul de iesire ma intereseaza.
0

#2 Utilizator offline   Bismarck 

• adrian
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 18-July 06

Scris 26 April 2007 - 08:47 AM

Vezi postareastefyd, la Apr 26 2007, 09:30 AM, a spus:

Dupa cum spune titlu, as vrea sa-mi conectez la placa de baza panoul audio frontal de la carcasa, deoarece am o problema cu un contact de la placa de sunet. Dar manualul placii de baza nu ma prea ajuta, deoarece nu inteleg unde trebuie pusi unii conectori. La carcasa conectorii sunt: Mic In, Mic Power, unul cu L-out si L-ret, si unul cu R-Out si R-ret si Gnd iar la placa de baza sunt
Gnd, Mic2_L, Mic2_R, Presence#, Mic_ret, out2_r, J_sense, ou2_l. Cum ar trebui sa-i conectez, in special conectorul de iesire ma intereseaza.

Ce placa de baza ai ?
0

#3 Utilizator offline   stefyd 

• Ghiocel

Scris 26 April 2007 - 08:50 AM

Vezi postareaaditm, la Apr 26 2007, 09:47 AM, a spus:

Ce placa de baza ai ?

Asrock Conroe Xfire esata2 si carcasa Foxconn
0

#4 Utilizator offline   stefyd 

• Ghiocel

Scris 27 April 2007 - 08:41 AM

Acum am reusit sa conectez panoul audio frontal, dar sunetele se aud foarte incet, chiar si cu volumul dat din windows la maxim. M-am gandit ca s-ar putea sa mai fie vreun conector de alimentare.
0

#5 Utilizator offline   Bismarck 

• adrian
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 18-July 06

Scris 27 April 2007 - 10:57 AM

deci
si eu m-am batut de aceeasi problema !! pe placa de baza era scrise intr-un fel, iar pe pini de la panoul audio de la carcasa (casti+microfon) scria cu totul alceva ... insa le-am nimerit ...
nu mai tin minte exact cum am facut ca e mult de atunci, decat sa ma uit acolo cum stau lucrurile ca de notat nu am notat niciunde !!
cert e ca functuineaza ... iar cand introduc castile imi intrerupe automat semnalul la iesirea din spate (adica line out) ~ pentru ca restul merg daca am setat sistemu audio pe 5.1 (adica centeru cu subwoferu si satelitii)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse