sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

As dori un sfat Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   radu84 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 07-February 07

Scris 27 April 2007 - 06:24 AM

Vezi postareapopescu_emil, la Apr 26 2007, 12:21 PM, a spus:

Sotia lui stia de relatia lor, dar nu avea ce face. Cand eu am intrat "pe felie", ei erau impreuna. La inceput eu nu am stiu. Dupa ceva timp, beep-urile cu numar ascuns m-au pus pe ganduri si am facut investigatii si i-am prins. Eu am parasit-o pe partenera infidela. Dar dupa indelungi insistente din partea ei si promisiunea ca a renuntat la el, eu m-am impacat cu ea.
Dupa impacare am fost "cu ochii in 4" si ea a renuntat cu adevarat la el. Dar se pare ca el nu accepta ideea. E adevarat ca el ii da beep/sms doar atunci cand se imbata si isi aduce aminte de ea.

ma frate nu vreau sa fiu rau, dar tu crezi ca lupu isi schimba asa usor parul? daca a facut din astea, gata uita si se face cuminte? nu am eu treaba cu relatia ta, insa sincer gandeste-te de vreo 2-30 de ori inainte sa te casatoresti cu ea, si daca tu consideri ca ea merita,ce sa zic, casa de piatra si toate alea...

cat despre ala, nu stii cine e ala? pai ia-te frumos si du-te odata si intalneste-te mai "serios" cu el...nu merge cu hai sa fim prieteni, te ignor si in 20-30 de ani uiti. transeaza odata problema, macar stii ce ai de facut mai departe

ma inclin,
0

#12 Utilizator offline   geo3029 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 19-December 06

Scris 27 April 2007 - 08:46 AM

Vezi postareapopescu_emil, la Apr 26 2007, 07:37 AM, a spus:

Inainte sa fie cu mine, prietena mea a avut o relatie de cativa ani cu un barbat casatorit. Noi suntem impreuna mai bine de un an si in toamna vrem sa ne casatorim. De cand este cu mine, prietena nu a mai raspuns incercarilor fostului iubit de a lua legatura cu ea (beep-uri cu numar ascuns, sms-uri).
Problema pe care o vad eu este urmatoarea: dupa atata timp, fostul ei iubit nu intelege ca a pierdut-o definitiv si inca insista cu beep-uri, sms-uri , a caror frecventa este in crestere.
As vrea sa ma iau de el dar s-ar putea sa-l agit mai tare si atunci o sa dea si mai multe beep-uri, sms-uri (poate enervat va face si altceva)
Eu am crezut ca daca nu-i dam importanta, si-l ignoram atunci el o sa se linisteasca. Dar se pare ca nu este asa.
Ce sa facem ca sa scapam de stresul fostului iubit ?

Nu stiu daca s-a mai zis ca nu am rabdare sa citesc tot , dar pune-o pe ea sa-si schimbe nr. de tel.
Simplu si eficient !

Vezi postarearadu84, la Apr 27 2007, 07:24 AM, a spus:

ma frate nu vreau sa fiu rau, dar tu crezi ca lupu isi schimba asa usor parul? daca a facut din astea, gata uita si se face cuminte? nu am eu treaba cu relatia ta, insa sincer gandeste-te de vreo 2-30 de ori inainte sa te casatoresti cu ea, si daca tu consideri ca ea merita,ce sa zic, casa de piatra si toate alea...

cat despre ala, nu stii cine e ala? pai ia-te frumos si du-te odata si intalneste-te mai "serios" cu el...nu merge cu hai sa fim prieteni, te ignor si in 20-30 de ani uiti. transeaza odata problema, macar stii ce ai de facut mai departe

ma inclin,

Si uite cum insitgi tu la scandal.

Daca tipul era sau e indragostit de prietena lui e fix treaba lui, mai grav e daca ea mai simte ceva pentru ala ! Aci e beleaua cat casa ca omul nostru vrea sa o ia de nevasta da' la faza cu gandirea de 2-300 ori inainte, zici bine.

So, man , gandeste si vezi cine si cum sta in problema.
0

#13 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 27 April 2007 - 09:08 AM

Vezi postareapopescu_emil, la Apr 26 2007, 07:37 AM, a spus:

Inainte sa fie cu mine, prietena mea a avut o relatie de cativa ani cu un barbat casatorit. Noi suntem impreuna mai bine de un an si in toamna vrem sa ne casatorim. De cand este cu mine, prietena nu a mai raspuns incercarilor fostului iubit de a lua legatura cu ea (beep-uri cu numar ascuns, sms-uri).
Problema pe care o vad eu este urmatoarea: dupa atata timp, fostul ei iubit nu intelege ca a pierdut-o definitiv si inca insista cu beep-uri, sms-uri , a caror frecventa este in crestere.
As vrea sa ma iau de el dar s-ar putea sa-l agit mai tare si atunci o sa dea si mai multe beep-uri, sms-uri (poate enervat va face si altceva)
Eu am crezut ca daca nu-i dam importanta, si-l ignoram atunci el o sa se linisteasca. Dar se pare ca nu este asa.
Ce sa facem ca sa scapam de stresul fostului iubit ?

Un alt număr de telefon ar fi o soluţie mai bună. Dacă vrei ca modalitatea de contact să dispară definitiv. Altfel, prima dată cānd prietena ta se va certa cu tine, un bip sau un sms va pica pe un "teren fertil". Pentru că "lupul, pe unde a māncat oaia, tot mai trece din cānd īn cānd" e o expresie aplicabilă şi femeilor. Sunt căsătorit de 17 ani, dar toate prietenele mele au revenit īn diverse ocazii, indiferent ce făcuseră īntre timp. Una dintre ele după 8 ani.

Vezi postarearadu84, la Apr 27 2007, 07:24 AM, a spus:

După teoria asta, ar trebui să nu se mai căsătorească nimeni, īn zilele noastre. :blink:

Vezi postarea9lives1left, la Apr 26 2007, 12:29 PM, a spus:

nu fi prost...parerea mea sincera este ca nu a renuntat...doar a invatat sa se fereasca mai bine.

E foarte probabil. :roll: Schimbarea numărului de telefon ţi-ar putea permite să descoperi că fostul prieten l-a aflat "din īntāmplare" şi pe cel nou. :jester:
0

#14 Utilizator offline   radu84 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 07-February 07

Scris 27 April 2007 - 12:05 PM

geo, chiar nu vreau asa ceva...eu mi-am spus parerea, ramane la latitudinea lui ce face. eu nu i-am zis sa ii dea in cap, ci doar sa vorbeasca serios cu ala.

harald, spui tu ce spui, insa aici nu cred ca e loc de asa ceva...nu stiu daca tu te-ai baga la ce vrea sa se bage prietenul nostru de mai sus....

ma inclin,
0

#15 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 27 April 2007 - 11:14 PM

Vezi postarearadu84, la Apr 27 2007, 01:05 PM, a spus:

harald, spui tu ce spui, insa aici nu cred ca e loc de asa ceva...nu stiu daca tu te-ai baga la ce vrea sa se bage prietenul nostru de mai sus....

Aici ar fi două argumente, cred eu: pe de-o parte, fostele relaţii există şi asta n-o poţi schimba, aşa că dacă te căsătoreşti, te căsătoreşti inclusiv cu trecutul partenerei / partenerului; pe de altă parte, un tip matur ar trebui să-şi poată da seama "īn ce ape se scaldă" prietena lui. Right? :crazy:
0

#16 Utilizator offline   Saharian 

• fost
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 03-November 06

Scris 27 April 2007 - 11:15 PM

Vezi postareaharald, la Apr 27 2007, 10:14 PM, a spus:

Aici ar fi două argumente, cred eu: pe de-o parte, fostele relaţii există şi asta n-o poţi schimba, aşa că dacă te căsătoreşti, te căsătoreşti inclusiv cu trecutul partenerei / partenerului; pe de altă parte, un tip matur ar trebui să-şi poată da seama "īn ce ape se scaldă" prietena lui. Right? :crazy:

right ;)
0

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis din cauza prietenei.... iudivo  70 15.399
Topic inchis Iertarea geo3029  183 19.638