popescu_emil, la Apr 26 2007, 07:37 AM, a spus:
Inainte sa fie cu mine, prietena mea a avut o relatie de cativa ani cu un barbat casatorit. Noi suntem impreuna mai bine de un an si in toamna vrem sa ne casatorim. De cand este cu mine, prietena nu a mai raspuns incercarilor fostului iubit de a lua legatura cu ea (beep-uri cu numar ascuns, sms-uri).
Problema pe care o vad eu este urmatoarea: dupa atata timp, fostul ei iubit nu intelege ca a pierdut-o definitiv si inca insista cu beep-uri, sms-uri , a caror frecventa este in crestere.
As vrea sa ma iau de el dar s-ar putea sa-l agit mai tare si atunci o sa dea si mai multe beep-uri, sms-uri (poate enervat va face si altceva)
Eu am crezut ca daca nu-i dam importanta, si-l ignoram atunci el o sa se linisteasca. Dar se pare ca nu este asa.
Ce sa facem ca sa scapam de stresul fostului iubit ?
Un alt număr de telefon ar fi o soluţie mai bună. Dacă vrei ca modalitatea de contact să dispară definitiv. Altfel, prima dată cānd prietena ta se va certa cu tine, un bip sau un sms va pica pe un "teren fertil". Pentru că "lupul, pe unde a māncat oaia, tot mai trece din cānd īn cānd" e o expresie aplicabilă şi femeilor. Sunt căsătorit de 17 ani, dar
toate prietenele mele au revenit īn diverse ocazii, indiferent ce făcuseră īntre timp. Una dintre ele după 8 ani.
radu84, la Apr 27 2007, 07:24 AM, a spus:
ma frate nu vreau sa fiu rau, dar tu crezi ca lupu isi schimba asa usor parul? daca a facut din astea, gata uita si se face cuminte? nu am eu treaba cu relatia ta, insa sincer gandeste-te de vreo 2-30 de ori inainte sa te casatoresti cu ea, si daca tu consideri ca ea merita,ce sa zic, casa de piatra si toate alea...
După teoria asta, ar trebui să nu se mai căsătorească nimeni, īn zilele noastre.
9lives1left, la Apr 26 2007, 12:29 PM, a spus:
nu fi prost...parerea mea sincera este ca nu a renuntat...doar a invatat sa se fereasca mai bine.
E foarte probabil.

Schimbarea numărului de telefon ţi-ar putea permite să descoperi că fostul prieten l-a aflat "din īntāmplare" şi pe cel nou.