ellla, la Apr 25 2007, 01:25 PM, a spus:
de obicei relatiile observ ca sunt conflictuale, cel putin ce se povesteste pe aici si din propria relatie: mereu eu ma plangeam ca nu imi da atentie (nu comunica), ca nu e suficient de tandru, ca da atentie altora (gelozie) si el se plangea ca il tachinez, ca nu il inteleg, ca sunt geloasa pe himere ...
obosita de asemenea conflicte care mergeau la nervi si voci ridicate ...
aseara am ajuns acasa, era bosumflat, oarecum sictirit se uita la meci abia mi-a raspuns la salut ... eu mereu pusa sa ii atrag atentia si sa il faca sa ma trateze cu afectiune si tandrete de data asta ...am tacut nu i-am mai scos ochii nu l-am mai intrebat de ce e suparat (oricum stiam ca imi zice ca are multe pe cap), m-am dus la pc si am inceput sa ma joc senina...
mi-a spus ca il doare piciorul ...am intrerupt jocul, l-am masat cu drag, l-am sarutat si m-am retras fara cuvinte
... m-a intrebat ce am, i-am zis ca nimic eu sunt bine, el mi se pare indispus
a venit la mine si m-a luat in brate si mi-a spus ca e ... stresat de probleme, si totul a decurs cum imi doream atunci cand il ... tachinam
cum ne satisfacem nevoile in relatie? ... mai intai respectand si daruind ce dorim sa primim...apoi ...
...
barbatul trebuie inteles mult si ... iubit cu putina patima
relatii fericite !
obosita de asemenea conflicte care mergeau la nervi si voci ridicate ...
aseara am ajuns acasa, era bosumflat, oarecum sictirit se uita la meci abia mi-a raspuns la salut ... eu mereu pusa sa ii atrag atentia si sa il faca sa ma trateze cu afectiune si tandrete de data asta ...am tacut nu i-am mai scos ochii nu l-am mai intrebat de ce e suparat (oricum stiam ca imi zice ca are multe pe cap), m-am dus la pc si am inceput sa ma joc senina...
mi-a spus ca il doare piciorul ...am intrerupt jocul, l-am masat cu drag, l-am sarutat si m-am retras fara cuvinte
... m-a intrebat ce am, i-am zis ca nimic eu sunt bine, el mi se pare indispus
a venit la mine si m-a luat in brate si mi-a spus ca e ... stresat de probleme, si totul a decurs cum imi doream atunci cand il ... tachinam
cum ne satisfacem nevoile in relatie? ... mai intai respectand si daruind ce dorim sa primim...apoi ...
barbatul trebuie inteles mult si ... iubit cu putina patima
relatii fericite !
Citindu-te ... mi-am dat seama cat sunt eu de rea.
Adica ...abia sa imi raspunda la salut ,dar eu sa-l masez?
Eu nu faceam asta!
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis