In urma cu cca 2 sapt...intr-o seara...am mancat ceva ce nu prea mi-a priit (mazare+pastrama de pui afumata). Ma durea f tare intr-o parte (zona ficatului), vomitasem de vreo 5 ori in acea seara...si am chemat salvarea...
Am fost internat...primele analize ...au iesit rau...TGP de 85 (de la oboseala), am crezut ca am hepatita...insa sa confirmat contrariul (ecograf+Anti Hbs si HbV negative ambele). La examen...cu clorura de bariu...mi s-a pus acest diagnostic. Ulterior dupa 3 zile de supraveghere...TGp a ajuns la 52 si starea s-a ameliorat...pe seama alimentatie de regim si a odihnei.
In fine...eu am probleme cu stomacul de mai demult...de cam cativa ani, datorita unei alimentatii nesanatoase (mancaruri prajite, mese neregulate, stress, oboseala, munca f multa) am ajuns in aceasta stare.
Mi s-a dat Ulcoran si Metoclorpramin...
Si bineinteles regim...
Aci nu stiu...ce regim sa tin...
Eu unul am inceput asa: bors(nu prea acru), pilaf(fara sare), compot, gratar de pui...biscuti, covrigei, banane. Insa...sunt f sensibil...adica...am mancat aseara...salata cu otet si ulei...si iar m-a dat peste cap. Am fost la un magazin naturist si mi-a dat EPIGASTRALGIN. E bun?
Ce alte cure/ ceaiuri/ produse naturiste imi mai recomandati?
Sau cine mai are asa ceva? gastro-duodenita..? Nu se moare,nu?
O seara placuta!
Aceasta postare a fost editata de cove_adrian: 24 April 2007 - 07:17 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS