Eu, imi amintesc bine ca am copilarit alaturi de casetele pe care tata le cumpara cu orice ocazie si pe care le ascultam cu mare interes alaturi de sora mea, cocotate pe masa, langa casetofonul nou si stralucitor (pe atunci). Sandra, Erasure (Always = amintiri frumoase din drumetiile la munte, cu familia), Ambra (remember: Che Bisognio de-Amore si te-Appartengo), Smocaey cu Oh, Carol, Rednex (Cotton Eye Joe = vesnica serbare de la gradinita :pee ), REM (Losing My Religion), 4 Non-Blondes - What-sa Up, Aqua - Barbie Girl sunt doar cateva dintre melodiile mele preferate de pe atunci si sunt mandra sa spun, cu mana pe inima, ca inca imi mai plac!
Oldies, But Goldies cutia muzicala
Scris 27 March 2005 - 09:45 PM
Eu, imi amintesc bine ca am copilarit alaturi de casetele pe care tata le cumpara cu orice ocazie si pe care le ascultam cu mare interes alaturi de sora mea, cocotate pe masa, langa casetofonul nou si stralucitor (pe atunci). Sandra, Erasure (Always = amintiri frumoase din drumetiile la munte, cu familia), Ambra (remember: Che Bisognio de-Amore si te-Appartengo), Smocaey cu Oh, Carol, Rednex (Cotton Eye Joe = vesnica serbare de la gradinita :pee ), REM (Losing My Religion), 4 Non-Blondes - What-sa Up, Aqua - Barbie Girl sunt doar cateva dintre melodiile mele preferate de pe atunci si sunt mandra sa spun, cu mana pe inima, ca inca imi mai plac!
Scris 27 March 2005 - 10:03 PM
Imi aduc aminte ca imi placea la nebunie Roxette. A fost prima formatie al carei fan eram. Si ma suparasem cumplit pe taica-miu ca-mi stersese caseta. Imi mai aduc aminte de New caids On The Blocca - Step by step. Asta era piesa pe care am facut primii pasi de dans din viata mea... Aveam doar 4-5 ani. Mai era o piesa pe care o ascultam la radio... parca Mirabela Dauer - Ioane, Ioane, toata lumea doarme... stiti voi. Ceva mai tarziu, Modern Talcaing.
Fiecare varsta are melodiile ei, melodii care ma reprezinta mai mult sau mai putin. Dar am o melodie ce cred eu ca ma reprezinta per total: A-Ha - Tacae On Me
Aceasta postare a fost editata de cjsonix: 27 March 2005 - 10:04 PM
Scris 28 March 2005 - 03:40 PM
M-am regasit printre piesele enumerate de tine... as putea continua lista cu muuulte exemple graitoare ale aceleeasi "ere":
Fun Factory - Daddy Lend Me Your Car
ABBA - Angel Eyes
Bee Gees - Secret Love, Stayin' Alive
Grifith - Murderer
Lista poate continua....
Astept sa va citesc "copilaria" din discografii.
Scris 28 March 2005 - 05:59 PM
Intre timp am mai rascolit un picut si mi-am amintit si de Chilly - Say I-m Your No 1 (pe care inca imi mai place sa "topai") si Mill Vanilli
Scris 31 March 2005 - 07:33 PM
Nu numai melodiile enumerate mai jos mi-au tinut companie de-a lungul anilor! As putea scrie zeci de pagini... dar
astept(am) sa-si aminteasca de copilarie si alti forumisti.
Scris 01 April 2005 - 06:17 PM
Dar de Mr. President - happy people ce ziceti?
Scris 01 April 2005 - 10:51 PM
dj_hestia, la Apr 1 2005, 07:17 PM, a spus:
Scris 06 April 2005 - 07:05 PM
Scris 06 April 2005 - 08:42 PM
maybe, la Apr 6 2005, 08:05 PM, a spus:
[snapbacca]34522[/snapbacca]
Asa e! Nu degeaba se spune ca muzica este purtatoare de idei si ganduri frumoase!
Fall in love with music, fall in love with dance
Fall in love with anything that macaes you want romance
Macae a little softer on the way that you go
Just thinca that everything you touch could turn to gold
Scris 06 April 2005 - 09:57 PM
Pinca Floyd-Another bricca in the wall
eternele balade de la Guns-n-roses sau Metallica
john Travolta&Olivia Newton-you are the one...
The righteous brother-Unchained melody
Ben E caing-stand by me
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
roportal | 51 | 30.135 |
|
|
vio^ | 62 | 27.233 |