Cum sa scapi de fosta....actualului? cred ca innebunesc
Scris 27 March 2005 - 01:03 PM
Scris 27 March 2005 - 01:47 PM
spiridus, la Mar 27 2005, 01:03 PM, a spus:
[snapbacca]32952[/snapbacca]
In primul rand e bine ca ti-ai dat seama ca tu pe el il vrei si ca toata asta nu a devenit doar "o lupta" intre tine si fosta. E foarte periculos jocul pe care la-a inceput ea, fata stie sa "se sublinieze cu marcaer-ul ". Momentan nu prea ai ce sa faci impotriva ei direct. Daca esti sigura ca el pe tine te vrea, deja ai doua avantaje: primul ca esti cu el si al doilea ...te iubeste. Trebuie acum sa-la tii langa tine. Cea mai mare greseala pe care poti sa o faci este sa incepi sa-i reprosezi lui fazele pe care le face ea. Fetele au tendinta asta dar asa nu faci decat sa ii amintesti mereu de ea.
Citeaza
Va fi si o lupta de imagine ... ea deja este penibila, vei reusi sa il faci sa te admire pe tine prin contrast, daca ii arati ca esti sigura pe tine si pe calitatile tale, superioara fostei si ca nu te sperii de rivalitatea pe care ea ti-a declarat-o. Tu concentreaza-te pe relatia ta cu el, si lasa nebunii afara din preocuparile voastre. Sufocat de ea va cauta intelegere si refugiu in relatia voastra, iti dai seama ca daca il sufoci si tu cu gelozii foarte putin justificate ...va fugi si de tine. Te va admira mai mult daca vei fi naturala si neafectata de oricare din fostele lui.
Citeaza
sa-ar putea ca la un moment dat sa-i convina situatia de macho ravnit de doua fete si asta sa aduca alte neintelegeri intre voi. Fa-te ca nici macar nu stii de existenta ei si ca nici nu-ti pasa. Probabil ca el e cel care iti povesteste despre "pozele care apar in compul lui", si alte faze... considera totul un fapt divers. Chiar ca te va iubi pe tine tot mai mult ...si mai devreme sau mai tarziu va incerca el sa scape de "bruiaj"(adica fosta) ...pe care il va vedea acum inutil. Daca stii cum sa faci din situatia asta avantajul tau (iar aici ai o paleta larga de posibilitati), nu numai ca ea va muri de ciuda, dar el va muri dupa tine.
Scris 27 March 2005 - 06:45 PM
Scris 28 March 2005 - 03:04 PM
Ceea ce sigur nu trebuie sa faci e sa pui in aplicare metodele tale "diabolice" de a o indeparta pe "inamica". Ramai aceeasi, nu te mai lasa afectata de nimicuri. Daca lui nu-i pasa, de ce ti-ar pasa tie? BUcura-te de ceea ce aveti impreuna.
Ca sa iti faci o idee despre ce ar fi putut simti el... arunca un ochi la topicul "Cum sa scapi de o fosta iubire".
Scris 29 March 2005 - 12:28 PM
Scris 29 March 2005 - 01:11 PM
Blacca CAT, la Mar 27 2005, 07:45 PM, a spus:
[snapbacca]32989[/snapbacca]
Mi se pare cel mai bun sfat. Incearcati sa fiti naturali si amabili fara sa va prefaceti, sigur o va lua prin surprindere gestul vostru si mai devreme sau mai tarziu va intelege ca nu are la ce sa mai spere. Asta pentru ca daca voi nu reactionati in nici un fel la sicanele ei exprimati siguranta si increderea in fiecare si unul in altul.
Un om calm si stapan pe sine este de neclintit, de asta sa fii sigura.
Scris 16 April 2005 - 09:54 PM
Scris 17 April 2005 - 03:35 AM
Scris 22 April 2005 - 12:11 PM
Daca ar fi sa analizez de unde provine problema,de fapt.....de la mine.din nefericire....eu sunt cea care inca mai poarta trecutul lui in spate si care ma chinui...si nu este neincrederea...este pur si simplu o frica....faptul ca orice din lumea asta i-ar putea atrage atentia si eu m-as trezi pe locul doi....nu sunt genul de persoana cicalitoare si stresanta....e o chestie care se afla acolo in mintea mea si pe-e care cu eforturi...sper ca o voi putea inlatura....urati-mi succes.!!
Aceasta postare a fost editata de spiridush: 22 April 2005 - 12:12 PM
Scris 22 April 2005 - 12:39 PM
Deschide bine ochii! Si ultimaturile fac treaba buna...trebuie sa pui piciorul in prag!
Ar mai fi o varianta: fosta intretine flama ta pentru iubitul tau(in sensul ca frica continua pe care o ai sa nu-la pierzi si care e provocata de "fosta" ,te face sa il vrei mai mult.
Trebuie eliminat catalizatorul( "fosta") asa veti stii de ce sunteti impreuna cu adevarat.!!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Dezvirginarea la baieti
curiozitate:D |
Mika_ella | 180 | 90.545 |
|
pantofi |
Fluturel | 90 | 15.424 |
|
Ce pot face ...
impreuna, dar totusi separati ... |
soarele | 24 | 5.944 |
|
Cele mai penale declaratii de dragoste su texte de agatat...
care sunt cele mai penale declaratii de dragoste su texte de agatat pe |
Lacusta_Neagra | 18 | 15.488 |
|
dragostea adevarata.... | dollce | 49 | 10.825 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis