Avand in vedere ca in acest w/end a existat o intalnire a unor membri roportal ( cu state vechi, as spune) , ca cei trei membri care s-au intalnit stau la acelasi hotel ( si deci nu pot intra cu 3 useri diferiti pe acelasi IP fara sa incalce regulamentul forumului) , a aparut pe roportal un user nou, care in mod evident ii reprezenta pe cei 3 membri ai forumului care au vrut sa evite incalcarea regulamentului ( s-a spus clar, de la inceput, ce reprezinta acel user...chiar si faptul ca s-a nascut azi e reprezentativ

). Cineva, nu stiu cine, a considerat de cuviinta sa stearga acel topic. Mi se pare incorect, avand in vedere ca atunci cand s-au intalnit cei din Ro, toata lumea a stat cu sufletul la gura sa vada ce se intampla, ca acum, cand cei care sunt plecati au facut un efort sa se intalneasca, sa li se stearga topicul ( cred ca e mai mult decat evident ca era unul temporar). O dovada in plus pentru buna credinta a fost chiar faptul ca au postat pozele cu ei.
Avand in vedere ca sunt un user mai vechi si in cea mai mare parte a timpului am respectat regulile forumului, sper ca pot sa deschid acest topic fara riscul de a fi sters. In felul asta putem sa aflam ce se intampla si cum decurge intalnirea unor membri ai forumului fara sa incalcam regulamentul si fara sa deranjam pe nimeni.
Datorita faptului ca la 5 dimineata roportalul se bolcheaza , se pare ca e o regula, am postat din greseala acest topic in mai multe exemplare. Rog moderatorii sa le stearga pe celelalte , dar sa-l pastreze pe acesta.
Aceasta postare a fost editata de mihaela...: 22 April 2007 - 04:37 AM