sau Inregistrare

• 17 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Casatorit, dar iubesc pe altcineva ! Pursuit of happiness Evaluare topic: * * * - -

#21 Utilizator offline   părere 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-March 07

Scris 22 April 2007 - 09:44 AM

...personal,consider ca fata de sotie nu are nici o datorie in afara de cea a sinceritatii,si copilul nu il "leaga" de ea;cum nici sotia nu il leaga de copil.E stupid ca oamenii sa intretina un mariaj in care iiubirea (sau stiu eu ce forme si manifestari ale acesteia) lipseste.Moral fata de copil,partener si propria persoana e sa se opreasca din minciuna.Da,poate o relatie extraconjugala care se vrea a fi incarcata de "trairi profunde" mai devreme sau mai tarziu va nemultumi,din nou se va dori schimbare...oamenii sunt prea putin caracterizti de constanta in sentimente si atitudini...dar e firesc si de datoria lor sa caute.Nu sa zboare din floare in floare...pur si simplu sa caute ce si cine (relativ!) ii implineste.Cand in problema intervine existenta unui copil,situatia se complica....Dar oare,datoria si grija fata de copil care e prioritar in raport cu ego-ul parintelui,se manifesta prin perseverarea intr-o situatie in care parintii traiesc unul (pe) langa celalalt incarcati de frustrari si mimand multumirea?!Ce sanse are un astfel de copil sa cunoasca armonia si nu minciuna si tensiunea?!
0

#22 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 29-June 06

Scris 22 April 2007 - 10:09 AM

deci e incredibil... :)
esti responsabil, ramai langa sotia ta, frustrat, nervos, fiind constient ca poti fi fericit. E o mare prostie. Parerea mea. Poti fi responsabil fata de copilul tau si daca te separi de sotie. Copilul va simti ca nu e in regula intre voi, in timp. Vorbesc din experienta
0

#23 Utilizator offline   fuckinho 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 21-April 07

Scris 22 April 2007 - 12:56 PM

Ce cacat de treaba,....macar zi-i adevarul sotiei tale, nu o minti. Sau...nu stiu...nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa se simta sotia ta cand o sa afle...ca dak u nu-i spui, o sa afle ea singura mai devreme sau mai tarziu.
0

#24 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 22 April 2007 - 12:57 PM

Vezi postareaGeorge2904, la Apr 22 2007, 03:24 AM, a spus:

Am peste 30 de ani, sunt casatorit, am un copil ! Si cu toate astea nu sunt fericit. Ba chiar sunt extrem de nefericit. Nu mi-am iubit niciodata sotia, casatoria a fost o prostie datorata slabiciunii mele, relatia a continuat inertial si a aparut si copilul, sperand ca lucrurile se vor schimba. Nu a fost nici pe departe asa. Lucrurile s-au agravat incepand de acum cateva luni, cand am cunoscut pe cineva de care m-am indragostit.

Mie imi vine rau cand aud asa ceva : casatoria a fost o prostie datorata slabiciunii mele . :doh:
Tradu " slabiciune" !
Chiar nimic...nimic nu te-a atras la sotia ta cand te-ai casatorit ? :)
Da,oamenii se despart in momentul in care nu mai merge acea casnicie: cand nu mai au nimic in comun,cand nu mai exista intelegere,planuri pt viitor...
Te-ai "trezit" acum cand ti-ai gasit o noua iubire. Cateva luni... nu inseamna nimic. Asteapta sa mai treaca timpul....sa-ti cunosti mai bine noua iubita... Poti avea surpriza sa nu-ti placa,ca sotie. :doh:
Dupa o eventuala despartire,realtia cu copilul tau depinde si de mama acestuia....de ce fel de om este...de felul in care ii explica motivele pt care ai plecat din viata lor....in ce fel te "zugraveste" pe tine ca om/tata...
Dupa cateva luni de dragoste/pasiune cu altcineva, parca te gandesti prea usor la despartire.... Poate esti un om slab... :doh:
0

#25 Utilizator offline   Nelinistita 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-April 07

Scris 22 April 2007 - 01:09 PM

Cunosc o multime de oameni care s-au casatorit desi nu mai existau sentimente intre ei. S-au casatorit pentru a legitima o relatie.
Cred ca o casatorie cu un om care nu te iubeste sau pe care nu-l iubesti este un cosmar zilnic. Cat de fericita e sotia ta langa tine?
Povestea cu copilul pentru care trebuie sa continui o relatie disfuctionala... poate cine nu traieste asa ceva poate spune ca merita.
0

#26 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 22 April 2007 - 01:12 PM

Vezi postareaNelinistita, la Apr 22 2007, 02:09 PM, a spus:

Cat de fericita e sotia ta langa tine?

depinde cum intelege ea fericirea ?
in mod surprinzator ea difera de la individ la individ, mai mult... este tranzitorie :)
0

#27 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 22 April 2007 - 01:39 PM

Vezi postareaRavl, la Apr 22 2007, 02:12 PM, a spus:

depinde cum intelege ea fericirea ?
in mod surprinzator ea difera de la individ la individ, mai mult... este tranzitorie :P

Corect. Sunt destule femei ce se multumesc doar cu statutul de " casatorita" Si,culmea... exista femei care ,desi simt ca partenerul lor are si pe altcineva,prefera sa nu stie cu certitudine acest lucru.
0

#28 Utilizator offline   catalin_tap 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 08-April 07

Scris 22 April 2007 - 01:59 PM

Da asa sunt casatorit dar iubesc pe alcineva ,si sunt fericit asa

Aceasta postare a fost editata de catalin_tap: 22 April 2007 - 01:59 PM

0

#29 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 22 April 2007 - 02:01 PM

Vezi postareaBydy, la Apr 22 2007, 02:39 PM, a spus:

Corect. Sunt destule femei ce se multumesc doar cu statutul de " casatorita" Si,culmea... exista femei care ,desi simt ca partenerul lor are si pe altcineva,prefera sa nu stie cu certitudine acest lucru.

....si sa taca. Se pare ca femeile de genul asta au cel mai mult de castigat.. Si mama mea si mama unui bun prieten au procedat asa. Mama a mai facut scandal, a mai pus intrebari. Dar cealalta niciodata nu i-a reprosat sotului nimic. Si nu s-au despartit. La ora actuala parintii mei se inteleg mai bine ca acu 15 ani :P

Aceasta postare a fost editata de Amarena: 22 April 2007 - 02:03 PM

0

#30 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 22 April 2007 - 02:02 PM

Vezi postareacosty73, la Apr 22 2007, 09:23 AM, a spus:

in poveste ta avem 2 apecte:
1. esti casatorit si ai un copil.
2. esti indragostit de o alta femeie si vrei sa fii cu ea.

deci:
a) daca esti egoist, te gandesti doar la tine, alege varianta 2.
b) daca esti rational, responsabil alege varianta 1.

PS: stii foarte bine, sau la 30 si ceva de ani ar trebui sa stii foarte bine ca "dragostea nebuna" e trecatoare, in schimb copilul va ramane si te va judeca intr-o mica sau mai mare masura.

asta e cel mai bun sfat pt o persoana in cazul de fata... restul e egoism, aberatie, placere de moment, aprindere, superficialitate deghizata in mari sentimente ... poti sa te indragostesti de cate ori vrei (doar sa vrei, atat de putin iti ia), dar iubirea adevarata inseamna datorie mai presus de orice, demnitate, respect de sine, sacrificiu...
subscriu cu toata convingerea la ceea ce a afirmat costy mai sus!
0

Impartaseste acest subiect:

• 17 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Atasamente Mistouri despre sex..si nu numai... * * * * -
Esti ON-TOPIC daca faci misto....
crystyann  3.554 120.146
Topic inchis Dragoste vs cariera Tristan  15 6.608
Topic inchis Test de personalitate! * * - - -
tipul personalitatii in dragoste
aLat  33 21.806
Topic inchis Cum iubim? ellla  10 7.414
Topic inchis POVESTEA MEA
iubirea doare mult... in cazul meu... cel putin...
zachaoswithin  13 7.070