Casatorit, dar iubesc pe altcineva ! Pursuit of happiness
Scris 22 April 2007 - 09:44 AM
Scris 22 April 2007 - 10:09 AM
esti responsabil, ramai langa sotia ta, frustrat, nervos, fiind constient ca poti fi fericit. E o mare prostie. Parerea mea. Poti fi responsabil fata de copilul tau si daca te separi de sotie. Copilul va simti ca nu e in regula intre voi, in timp. Vorbesc din experienta
Scris 22 April 2007 - 12:56 PM
Scris 22 April 2007 - 12:57 PM
George2904, la Apr 22 2007, 03:24 AM, a spus:
Mie imi vine rau cand aud asa ceva : casatoria a fost o prostie datorata slabiciunii mele .
Tradu " slabiciune" !
Chiar nimic...nimic nu te-a atras la sotia ta cand te-ai casatorit ?
Da,oamenii se despart in momentul in care nu mai merge acea casnicie: cand nu mai au nimic in comun,cand nu mai exista intelegere,planuri pt viitor...
Te-ai "trezit" acum cand ti-ai gasit o noua iubire. Cateva luni... nu inseamna nimic. Asteapta sa mai treaca timpul....sa-ti cunosti mai bine noua iubita... Poti avea surpriza sa nu-ti placa,ca sotie.
Dupa o eventuala despartire,realtia cu copilul tau depinde si de mama acestuia....de ce fel de om este...de felul in care ii explica motivele pt care ai plecat din viata lor....in ce fel te "zugraveste" pe tine ca om/tata...
Dupa cateva luni de dragoste/pasiune cu altcineva, parca te gandesti prea usor la despartire.... Poate esti un om slab...
Scris 22 April 2007 - 01:09 PM
Cred ca o casatorie cu un om care nu te iubeste sau pe care nu-l iubesti este un cosmar zilnic. Cat de fericita e sotia ta langa tine?
Povestea cu copilul pentru care trebuie sa continui o relatie disfuctionala... poate cine nu traieste asa ceva poate spune ca merita.
Scris 22 April 2007 - 01:39 PM
Ravl, la Apr 22 2007, 02:12 PM, a spus:
in mod surprinzator ea difera de la individ la individ, mai mult... este tranzitorie
Corect. Sunt destule femei ce se multumesc doar cu statutul de " casatorita" Si,culmea... exista femei care ,desi simt ca partenerul lor are si pe altcineva,prefera sa nu stie cu certitudine acest lucru.
Scris 22 April 2007 - 01:59 PM
Aceasta postare a fost editata de catalin_tap: 22 April 2007 - 01:59 PM
Scris 22 April 2007 - 02:01 PM
Bydy, la Apr 22 2007, 02:39 PM, a spus:
....si sa taca. Se pare ca femeile de genul asta au cel mai mult de castigat.. Si mama mea si mama unui bun prieten au procedat asa. Mama a mai facut scandal, a mai pus intrebari. Dar cealalta niciodata nu i-a reprosat sotului nimic. Si nu s-au despartit. La ora actuala parintii mei se inteleg mai bine ca acu 15 ani
Aceasta postare a fost editata de Amarena: 22 April 2007 - 02:03 PM
Scris 22 April 2007 - 02:02 PM
costy73, la Apr 22 2007, 09:23 AM, a spus:
1. esti casatorit si ai un copil.
2. esti indragostit de o alta femeie si vrei sa fii cu ea.
deci:
a) daca esti egoist, te gandesti doar la tine, alege varianta 2.
b) daca esti rational, responsabil alege varianta 1.
PS: stii foarte bine, sau la 30 si ceva de ani ar trebui sa stii foarte bine ca "dragostea nebuna" e trecatoare, in schimb copilul va ramane si te va judeca intr-o mica sau mai mare masura.
asta e cel mai bun sfat pt o persoana in cazul de fata... restul e egoism, aberatie, placere de moment, aprindere, superficialitate deghizata in mari sentimente ... poti sa te indragostesti de cate ori vrei (doar sa vrei, atat de putin iti ia), dar iubirea adevarata inseamna datorie mai presus de orice, demnitate, respect de sine, sacrificiu...
subscriu cu toata convingerea la ceea ce a afirmat costy mai sus!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Esti ON-TOPIC daca faci misto.... |
crystyann | 3.554 | 120.146 |
|
Dragoste vs cariera | Tristan | 15 | 6.608 |
|
Test de personalitate!
tipul personalitatii in dragoste |