Casatorit, dar iubesc pe altcineva ! Pursuit of happiness
Scris 22 April 2007 - 02:24 AM
Probabil ca numai cine a trecut prin asa ceva poate sa inteleaga cu adevarat greutatea imensa ce imi apasa sufletul si pe ei in vizez, dar nu numai. Ce este mai important: fericirea celor din jur sau fericirea proprie ? Cel mai important pentru mine este copilul, singurul care ma face sa mai stau pe ganduri ... Dar oare poate fi fericit pe deplin intro familie care mimeaza fericirea doar de dragul lui ? Sotia mea nu banuieste nimic desi simte ca ceva s-a intamplat, raceala este evidenta si din ce in ce mai apasatoare. Practic ea nu prea are nicio vina (ca nu o iubesc) singurul vinovat sunt eu, probabil ca am initiat si intretinut relatia. Dar trebuie sa platesc atat de scump pentru greseala asta ??
Scris 22 April 2007 - 02:27 AM
Scris 22 April 2007 - 02:35 AM
Scris 22 April 2007 - 02:48 AM
Scris 22 April 2007 - 03:05 AM
si inca o intrebare...de fapt sunt mai multe...descrie-ne si noua cum s-a intamplat cu iubirea asta...ce inseamna pt. tine "dragoste profunda", pe ce se bazeaza ea...si atunci poate iti vom spune, vreunul din noi, daca va dura, ca noi avem obiectivitatea pe care tu nu o ai... pacat insa ca ca ai intrat in rahatul asta de situatie...
telepatie? am iubit si eu atat de mult incat ma durea maseaua care-l durea si pe el... parea ceva ireal, eram fericita...dar s-a rupt, d-zeu stie de ce, probabil epuizasem cu telepatia....am suferit 3 zile ca un caine, in fiecare clipa, cu fiecare celula, ca o moarta in orice alta privinta...apoi s-a asternut uitarea...acum nu mai inseamna nimic ceea ce a fost...
Scris 22 April 2007 - 03:18 AM
mica_curioasa, la Apr 22 2007, 04:05 AM, a spus:
mai... multe nu-si poate permite omu' in viata... dar asta chiar e gratis
si se intampla... all the time. chiar si oamenilor casatoriti
Citeaza
ar fi primul care ar reusi o definitie
dar cat va dura nu ii va putea sa ii spuna nimeni. garantez eu
Citeaza
si a propos de definitii... uite una negativa. aia nu a fost dragoste daca ai dat delete dupa trei zile de suferit ca un caine
george... subscriu la ce a spus varuna. nimeni nu iti va putea "defini" situatia, si nici da o 'solutie' la care tu sa nu te fi gandit si sa aiba pretentia ca este o solutie pertinenta sau adecvata situatiei tale. aici, numai tu poti decide si nu va fi lipsit de probleme si 'raniri' in nici una din posibilele cursuri de urmat
Scris 22 April 2007 - 03:32 AM
Asfaloth, la Apr 22 2007, 04:18 AM, a spus:
si se intampla... all the time. chiar si oamenilor casatoriti
ar fi primul care ar reusi o definitie
dar cat va dura nu ii va putea sa ii spuna nimeni. garantez eu
si a propos de definitii... uite una negativa. aia nu a fost dragoste daca ai dat delete dupa trei zile de suferit ca un caine
george... subscriu la ce a spus varuna. nimeni nu iti va putea "defini" situatia, si nici da o 'solutie' la care tu sa nu te fi gandit si sa aiba pretentia ca este o solutie pertinenta sau adecvata situatiei tale. aici, numai tu poti decide si nu va fi lipsit de probleme si 'raniri' in nici una din posibilele cursuri de urmat
nu, dar sigur a fost telepatie...
deci...cum am zis eu...o situetie de rahat...tot rau iese cum ii dai
Scris 22 April 2007 - 06:44 AM
9lives1left, la Apr 22 2007, 06:18 AM, a spus:
daca tot nu-i poti oferi un raspuns la problema lui- care in fond e o problema de viata - macar abtine-te .
sau tu faci parte din cei care mor in fiecre zi cate putin ducandu-si crucea ?
George2904, la Apr 22 2007, 03:24 AM, a spus:
ce e fericirea George ?
Scris 22 April 2007 - 07:19 AM
Copilul ar fi trebuit sa-ti fie suficient daca tot ai asa de multa dragoste de daruit.
O sa-ti povestesc ceva,poate te face sa gandesti cu capul si nu cu slitul:
Aveam 19 ani si mi-am gasit pe cineva care avea 31,6 ani,nu a fost nici dragoste,nici telepatie. A fost un moft al meu. Dupa 10 ani (astazi), am o sotie pe care o iubesc si peste o saptamana o Fetita.Am avut nenumarate ocazii sa-mi insel sotia si implicit sa ma indragostesc, dar mi-am infrant porinirile de macho,pentru ca o "Fufa" nu-ti poate oferi stabilitatea familiei.(mai ales ca are un sot si Dumnezeule, poate are si copii)
Scris 22 April 2007 - 08:22 AM
George2904, la Apr 22 2007, 03:24 AM, a spus:
................
Probabil ca numai cine a trecut prin asa ceva poate sa inteleaga cu adevarat greutatea imensa ce imi apasa sufletul si pe ei in vizez, dar nu numai. Ce este mai important: fericirea celor din jur sau fericirea proprie ?
Peste 10 ani, nimic din toate astea n-o să mai conteze. Chiar dacă ar fi să rămâi împreună cu actuala prietenă, chiar dacă aceasta s-ar dovedi mult mai eficientă decât actuala soţie în contribuţiile ei la acea firmă numită "căsătorie", peste 10 ani fiecare dintre voi o să-şi dorească altceva.
Poţi divorţa acum, îţi poţi schimba complet viaţa, vă puteţi muta în alt oraş pentru a vă căsători acolo şi a renunţa la toţi vechii prieteni, care vă ştiu pe fiecare implicaţi în vechile relaţii, dar asta nu va rezolva problema decât pentru următorii 4-5 ani. După care fiecare dintre voi o să-şi dorească altceva. Poate că actuala prietenă ar fi de preferat ca parteneră de viaţă pentru următorii 30 de ani, dar asta ţine de calităţile ei personale, nu de ceea ce simţi tu acum pentru ea. Pentru că nu te îndrăgosteşti în baza unei evaluări, ci te îndrăgosteşti pur şi simplu, după care cauţi argumente în favoarea situaţiei nou create.
Nu ai de ales între fericirea celor din jur şi fericirea proprie. Obligaţiile privind copilul n-or să dispară, iar asta va face ca mama lui să nu dispară nici ea complet din viaţa ta. Poţi alege acum să divorţezi şi să oficializezi noua relaţie, dar asta nu înseamnă "fericirea proprie". E ca şi cum ai schimba un loc de muncă: ai putea fi mai bine plătit, eventual un program mai lejer, ai putea avea colegi mai buni, eventual un şef mai înţelegător, dar nu-ţi poate garanta nimeni că n-o să dea o maşină peste tine într-o zi când traversezi strada spre noul loc de muncă sau când te vei afla într-o delegaţie pe care n-ai fi efectuat-o dacă n-ai fi ales noul loc de muncă.
Poţi alege să-ţi schimbi acum viaţa, ar putea fi o soluţie bună pe termen lung, dar n-ai de unde să ştii cum vor evolua lucrurile.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
AM FOST VIOLATA,HELPPPPPPP! | bubulyna | 11 | 22.946 |
|
Concursurile de Miss | GiiieeMan | 60 | 9.562 |
|
PAGINA DE JURNAL-Cand o femeie moare si renaste | sabina00 | 54 | 14.756 |
|
Teama de a iubi, de a trai