sau Inregistrare

• 16 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Lungimea si orgasmul Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   marry02 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 29-March 07

Scris 20 April 2007 - 11:31 PM

nu am citit tot ce ati zis voi aici , insa.. ONTOPIC: depinde de partener si de tine cate orgasme ai. Eu de obicei am unul sau maxim 2 ... dar a fost un tip cu care am fost 2 sapt si care mi-a dat mai mult decat puteam duce sa zic asa... 4-5-6 orgasme in o ora..2...sau chiar 3 uneori (how can he??) dar tin sa mentionez ca avea instrumentul destul de lung (20) si de gros.... si cand il baga pe tot simteam ca imi atinge un fel de nerv (nervul pelviatic??) care imi provoca o stare asemanatoare cu orgasmul... si un tremur general in tot corpul ....

concluzie: marimea conteaza :flowers:
0

#2 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 25-February 07

Scris 21 April 2007 - 12:01 PM

Vezi postareamarry02, la Apr 21 2007, 12:31 AM, a spus:

nu am citit tot ce ati zis voi aici , insa.. ONTOPIC: depinde de partener si de tine cate orgasme ai. Eu de obicei am unul sau maxim 2 ... dar a fost un tip cu care am fost 2 sapt si care mi-a dat mai mult decat puteam duce sa zic asa... 4-5-6 orgasme in o ora..2...sau chiar 3 uneori (how can he??) dar tin sa mentionez ca avea instrumentul destul de lung (20) si de gros.... si cand il baga pe tot simteam ca imi atinge un fel de nerv (nervul pelviatic??) care imi provoca o stare asemanatoare cu orgasmul... si un tremur general in tot corpul ....

concluzie: marimea conteaza :lol2:

20 de ce? Inch? Sau cm? 20... :) :lol2:
0

#3 Utilizator offline   Nebuloasa 

• && she does what makes her feel alive.
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-April 07

Scris 21 April 2007 - 12:04 PM

Vezi postareazexelica, la Apr 21 2007, 01:01 PM, a spus:

20 de ce? Inch? Sau cm? 20... :) :lol2:

Cm :lol2:.... Mie mi se pare destul de mult la 20 cm... pentru o femeie este destul de dureros un contact sexual cu un barbat care este atat de dotat :roll:... totusi nu cred ca marimea penisului provoaca orgasmul ci atitudinea pe care o are in pat...
0

#4 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-February 07

Scris 21 April 2007 - 03:51 PM

Vezi postareaSimplu_Ana, la Apr 21 2007, 01:04 PM, a spus:

Cm :cheer:.... Mie mi se pare destul de mult la 20 cm... pentru o femeie este destul de dureros un contact sexual cu un barbat care este atat de dotat :rot:... totusi nu cred ca marimea penisului provoaca orgasmul ci atitudinea pe care o are in pat...

Cu scara asta de valori ... faci pe placul celor complexati ... le dai o gura de oxigen... :roll: :P

Iar despre atitudine, asta incepe de la spalat, parfumat, tuns, etc..... Iar o atitudine excelenta de 30 de sec. cred ca nu e OK :lol2: :lol2: :)
0

#5 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 21 April 2007 - 04:12 PM

Vezi postareaSimplu_Ana, la Apr 21 2007, 01:04 PM, a spus:

Cm :lol2:.... Mie mi se pare destul de mult la 20 cm... pentru o femeie este destul de dureros un contact sexual cu un barbat care este atat de dotat :roll:... totusi nu cred ca marimea penisului provoaca orgasmul ci atitudinea pe care o are in pat...

Well, celor mai multe li se pare OK, nu mult. :lol2: Īn rest, ai şi nu ai dreptate: atitudinea aduce destul de multe orgasme partenerei, dar mărimea aduce cāteva īn plus. Tocmai pe alea rare şi greu de obţinut, pentru că nu i le poate oferi oricine. :)
0

#6 Utilizator offline   Nebuloasa 

• PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 21 April 2007 - 04:21 PM

Vezi postareazexelica, la Apr 21 2007, 04:51 PM, a spus:

Iar o atitudine excelenta de 30 de sec. cred ca nu e OK

Pai o atitudine de 30 de sec. chiar ca nu e OK. Ceva mai mult parca mai merge... :lol2:

Vezi postareaharald, la Apr 21 2007, 05:12 PM, a spus:

Well, celor mai multe li se pare OK, nu mult. :lol2: Īn rest, ai şi nu ai dreptate: atitudinea aduce destul de multe orgasme partenerei, dar mărimea aduce cāteva īn plus. Tocmai pe alea rare şi greu de obţinut, pentru că nu i le poate oferi oricine. :)

Marimea aduce ceva in plus, e adevarat dar depinde de femeie, de ceea ce ii place si ce nu. Barbatul poate sa o aiba de 20 cm si sa nu o satisfaca ... aici cred ca e vorba si de compatibilitatea dintre cei 2 parteneri, cat de bine se cunosc trupeste... miscarea face totul, nu marimea... asta-i parerea mea... dar e adevarat ca daca barbatul este mai dotat femeia ajunge mult mai rapid la orgasm...
0

#7 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 21 April 2007 - 04:46 PM

Vezi postareaSimplu_Ana, la Apr 21 2007, 05:21 PM, a spus:

... femeia ajunge mult mai rapid la orgasm...

Din cāte am remarcat eu, prietenele mele păreau să-şi dorească să ajungă mai lent, dar mai des :) la orgasm. Nu mai repede, pe cuvāntul meu. :lol2:
0

#8 Utilizator offline   Black_sin 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 31-August 06

Scris 21 April 2007 - 04:47 PM

Eu prefer un penis mic , nu unul mare.
0

#9 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 21 April 2007 - 04:50 PM

Vezi postareaBlack_sin, la Apr 21 2007, 05:47 PM, a spus:

Şi de ce ne spui nouă? :) Nu te putem ajuta. :lol2: Deschide un topic, poate primeşti oferte :lol2:
0

#10 Utilizator offline   Nebuloasa 

• PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 21 April 2007 - 04:54 PM

Vezi postareaharald, la Apr 21 2007, 05:46 PM, a spus:

Din cāte am remarcat eu, prietenele mele păreau să-şi dorească să ajungă mai lent, dar mai des :lol2: la orgasm. Nu mai repede, pe cuvāntul meu. :P

Si lent si des?! Daca o femeie ajunge lent la orgasm, nu cred ca ar putea avea prea multe orgasme... totul depinde de cei 2, de cum se manifesta ei in pat... uneori un orgasm trait lent face cat 5 orgasme atinse intr-un timp scurt...

Vezi postareaBlack_sin, la Apr 21 2007, 05:47 PM, a spus:

Aici e cu dus-intors... nici cand e prea mic nu e bine, nici cand e prea mare :cheer:

Vezi postareaharald, la Apr 21 2007, 05:50 PM, a spus:

Şi de ce ne spui nouă? :) Nu te putem ajuta. :lol2: Deschide un topic, poate primeşti oferte :rot:

Discutiile ajuta intotdeauna :roll:
0

Impartaseste acest subiect:

• 16 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Ce facem cand el nu vrea sa faca sex? Juless  140 17.794
Hot Topic (New) BTS
Ce s-ar intampla daca?
Kilkoana  29 10.031
Hot Topic (New) Probleme de tot felul - sex, sexualitate etc de_dimineata  531 39.325
Replici noi "Secretele" femeilor CavalerulJedi  13 6.152
Hot Topic (New) Risti cancerul daca faci sex oral
oncologii din marea britanie sunt foarte ingrijorati!
Ghijoi  59 5.601