sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Tinuta de calatorie&vacanta Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Cecille 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 21-April 07

Scris 21 April 2007 - 12:32 PM

As avea nevoie de putin ajutor din partea voastra.
La inceputul verii voi pleca in vacanta - peste Ocean, va fi prima mea vacanta departe de casa, primul zbor...Scopul acestei calatorii va fi de a vizita cat mai multe locuri.
As vrea sa-mi pregatesc din timp o tinuta de calatorie cat mai comoda. Nu mai sunt la o varsta foarte tanara si silueta s-a modificat si ea. Sper sa va citesc parerile care ma vor ajuta sa-mi alcatuiesc garderoba.
0

#2 Utilizator offline   nike 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 11-March 06

Scris 21 April 2007 - 01:09 PM

Orice haine in care te simti bine. Nu trebuie sa fie haine de marca sau mai stiu e ce prostii. In SUA prea se uita lumea la cum esti imbracata
0

#3 Utilizator offline   dAImon 

• dragon
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-May 05

Scris 21 April 2007 - 03:02 PM

Gāndeşte-te la tipurile de vreme pe care le-ai putea īntālni, climă, temeraturi, vānturi. Īn ce măsură poţi să cumperi la faţa locului haine, versus căratul unui bagaj imposibil de voluminos. Google te-ar ajuta mai mult īn legătură cu vremea īn locurile unde ai să te duci :)
0

#4 Utilizator offline   HellenaJ 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 17-November 06

Scris 22 April 2007 - 05:16 PM

Avand in vedere ca vei zbura destul de mult sfatul meu este sa te imbraci si incalti cat mai comod.Eu m-as imbraca in niste pantaloni mai larguti,lejeri si o bluza in care sa nu fiu stresata ca mi se vede burta.De incaltat nici nu m-as gandi la altceva decat la adidasi,sant cei mai practici..parerea mea :P
0

#5 Utilizator offline   marry02 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 29-March 07

Scris 23 April 2007 - 07:07 PM

Vezi postareaHellenaJ, la Apr 22 2007, 06:16 PM, a spus:

Avand in vedere ca vei zbura destul de mult sfatul meu este sa te imbraci si incalti cat mai comod.Eu m-as imbraca in niste pantaloni mai larguti,lejeri si o bluza in care sa nu fiu stresata ca mi se vede burta.De incaltat nici nu m-as gandi la altceva decat la adidasi,sant cei mai practici..parerea mea :lol2:

sa inteleg ca ai burtica mai mare? si nu e ecea din avatar?? si eu care te invidiam deja...

on-topic: haine cat mai comode si adaptate vremii din locatiile care urmeaza a fi vizitate. :rot: drum bun si distractie placuta ....
0

#6 Utilizator offline   HellenaJ 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-November 06

Scris 24 April 2007 - 09:56 PM

Vezi postareamarry02, la Apr 23 2007, 07:07 PM, a spus:

sa inteleg ca ai burtica mai mare? si nu e ecea din avatar?? si eu care te invidiam deja...

on-topic: haine cat mai comode si adaptate vremii din locatiile care urmeaza a fi vizitate. :D drum bun si distractie placuta ....

Burtica e la fel ca in avatar,nimic nu s-a schimbat..nici macar piercingul :) Ma refeream la comoditatea hainelor,am patit-o in avion sa trag de bluza pana la destinatie caci imi era frig si nu stiu ce probleme avusesera ei cu incalzirea,si de atunci mi-a intrat in reflex cu calatoriile :stars:
0

#7 Utilizator offline   SelectAwoman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 17-July 06

Scris 25 April 2007 - 06:57 PM

In avion este mereu frig. Eu ma inbrac in adidasi, blugi largi, helanca, hanorac si eventual o caciula :crazy: daca e lung zborul dorm si nu simt frigul la urechi :crazy:
intri in avion ... dupa ce decoleaza iti dai adidasi jos. iti pui pernita sub cap ... si dormi pana la destinatie :hi: . Cand ajungi o sa arati asa de fresh ca nimeni nu o sa se uite cum esti inbracata :crazy:
0

#8 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 26 April 2007 - 09:46 AM

Vezi postareaClassicAlina, la Apr 25 2007, 09:57 AM, a spus:

In avion este mereu frig. Eu ma inbrac in adidasi, blugi largi, helanca, hanorac si eventual o caciula

Calatoresti cu chopper militar??? ca ai nevoie si de caciula in avion ca este frig!!! Acolo stai pe jos in frig ....

http://www.fotosearc.../TME706/706-28/
0

#9 Utilizator offline   SelectAwoman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 17-July 06

Scris 26 April 2007 - 09:52 AM

Vezi postareaOlga Khan, la Apr 26 2007, 10:46 AM, a spus:

Calatoresti cu chopper militar??? ca ai nevoie si de caciula in avion ca este frig!!! Acolo stai pe jos in frig ....
http://www.fotosearc.../TME706/706-28/

:lol:
Eu sunt mai friguroasa din fire. Dar pe distrante lungi in care era diferenta de fus orar.... destul de mare ... e mereu frig.
0

#10 Utilizator offline   Clinho 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 26 April 2007 - 10:10 AM

In vara intentionez sa fac turul romaniei la costum evident pe bicicleta
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +