Am gasit de curand un suer salon, dupa ce le-am incercat pe toate in zona. O atmosfera relaxanta, unde te simti cu adevarat client, fetele inteleg exact ce vrei, servicii ireprosabile plus pachete speciale. Il recomand cu cea mai mare incredere. Se afla in zona 13Septembrie/Sebastian.
Pagina 1 din 1
recomandare salon de infrumusetare pareri despre salonul Tannya Style
Scris 02 May 2007 - 07:56 AM
amita, la Apr 20 2007, 11:07 AM, a spus:
Am gasit de curand un suer salon, dupa ce le-am incercat pe toate in zona. O atmosfera relaxanta, unde te simti cu adevarat client, fetele inteleg exact ce vrei, servicii ireprosabile plus pachete speciale. Il recomand cu cea mai mare incredere. Se afla in zona 13Septembrie/Sebastian.
Am fost la acest salon datorita mesajelor pe care le-am citit pe divahair.ro si intradevar nu am fost dezamagita.E altceva! Am fost foarte incantata de cum s-au purtat fetele de la salon si au produse de calitate . M-am vopsit si sunt multumita de culoare, am un luciu super!! Cu siguranta data viitoare tot acolo voi merge.
Scris 07 December 2008 - 05:46 PM
Buna fetelor!!!!Am o informatie cu care cred ca pot ajuta pe multe dintre voi.Am fost acum 3 sapt.la un salon SUPER TARE!!!N-o sa va vina sa credeti,va jur!!!!!!!numa asteptam sa fie asa.Stiam de la o colega de servici care se face mereu acolo ca e f bun,dar sti cum e,pana nu vezi tu,nu crezi.E greu pana de desprinzi de obisnuinta.M-am dus si m-am vopsit acolo.Foarte frumos m-au facut si cu bani putini!(cam 110ron).Intr-adevar,sunt multumita!Salonul e f luxos,are un design modern,aparatura f scumpa,n-ai zice ca au preturile atat de mici.I-AM FACUT CU 150rON SI MANI SI PEDI SI VOPSIT!!!
Duceti-va fetelor acolo,MERITA!Nu veti fi dezamagite!!!!Va las un nr,folositi-l cu toate increderea.0720.498.746/0762.128.445
Am uitat sa va zic cam pe unde e.In Militari,pe Moinesti.Il gasiti sigur.E un salon cu portocaliu.
Duceti-va fetelor acolo,MERITA!Nu veti fi dezamagite!!!!Va las un nr,folositi-l cu toate increderea.0720.498.746/0762.128.445
Am uitat sa va zic cam pe unde e.In Militari,pe Moinesti.Il gasiti sigur.E un salon cu portocaliu.
Scris 23 February 2009 - 10:28 PM
Am fost la salonul spus de tine, e OK,insa incearca sa mergi la unul in Titan, linga Billa, se numeste CLASSIC, e facut intr-o vila si decorat super misto. Au super lucratoare, relaxant, te servesc cu cafea (nu ca ar fi mare lucru, insa apreciez gestul lor ), au toate serviciile posibile, de la coafura, cosmetica (combina de ultima generatie), manichiura de tot felul (numai oja profesionala la 13 RON manichiura si 18 Ron pedichiura), pina la permanent gene, gene false, masaj si aparate de slabit cum am mai vazut in centrele Miko si Silhouette. Si au preturi exact de cartier, ca cei din blouri, insa aspectul, lucratorii si produsele folosite sint pe departe fata de ceilalti. Vi-l recomand cu toata incrderea, e usor de ajuns caci este exact in statia de autobuz 311 sau 101. Tel 021 - 345.52. 43. E deschis si duminica. Adresa, mi se pare ca e : Aleea Virful cu Dor, nr 7, sect. 3
Scris 24 February 2009 - 04:37 AM
La noi este si "PEDI" unde pestisorii iti maninca pielea moarta de pe picioare!!! se cheama "fish pedi" dar este interzis in Texas, Washington, Massachusetts, New Hampshire si Florida. E cea mai ultim inventie de fitza in materie de frumusete!!!
Scris 13 November 2009 - 12:15 PM
Pot sa ma bag si eu aici cu voi in discutie?
Am fost si eu la un salon nou pe Calea Calarasilor. Foooarte tare. foarte dragutzi oamenii de acolo...m-am simtit ca acasa. au la cosmetica o cosmeticiana f dragutza si care face super treaba. Tot ea este si la par. de cand m-am tuns acolo merg o data pe saptaman si imi fac parul la ea. si unghiile la fel. La fiecare 2 sapatamni acolo merg. sunt 2 manichiuriste...amandoua fac f bine. deci daca vreti sa incercati go for it. Am vb acolo cu ei si imi ziceau ceva de genul ca o sa faca si carduri de fidelitate. eu deja am obtinut coafat si spalat gratis:). Salonul se numeste Azaleea's Secret. va dau si site ul daca e sa intrati sa va clatiti ochii
www.azaleea.ro
www.azaleea.ro
Scris 08 February 2011 - 11:29 AM
Nu recomanda ALEXIA SPA din piata romana. Este sub orice critica. M-am imbolnabit de HEPATITA B de la o manichiura facuta acolo.
Scris 10 October 2011 - 06:56 PM
Recomand salonul de infrumusetare - Vitalis Masaj din cadrul centrului medical Brancusi - Drumul Taberei - Valea Doftanei nr 113. Un salon chiar la standarde europene si cu mult profesionalism. O echipa tanara si foarte calda. Merita incercat si cu siguranta nu veti regreta!!!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
vopsire par brunet..help | anyutza | 13 | 34.800 |
|
Spectral sau Rogaine? Dati-mi un sfat!
Am nevoie de ajutor! |
Maxi.cloe | 1 | 610 |
|