sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Comunitati ale Romanilor din SUA Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   roportal 

• Nenea admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Admin
  • Inregistrat: 23-November 03

Scris 19 April 2007 - 08:10 AM

Am facut acest topic pentru a va ajuta sa impartasiti linkuri spre site-uri ale comunitatilor din diverse zone ale Statelor Unite, site-uri utile pentru cei plecati acolo, dar care probabil nu sunt asa de cunoscute.

Voi incepe eu cu:
Comunitatea romanilor din Arzona:
http://www.ourcommunityaz.com/

#2 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 30 April 2007 - 07:07 AM

Vezi postarearoportal, la Apr 18 2007, 11:10 PM, a spus:

Comunitatea romanilor din Arzona:

Draga "roportal"

Nu am aderat la comunitatea romanilor din Arizona ca nu exista una, insa m-am intilnit cu cateva persoane care au fost prezent la serata organizata saptamina trecuta si mi-au povestit aproape in detalii despre eveniment.

Cel mai atractiv punct a fost ca s-a mancat si s-a baut cat a putut fiecare pentru un "flat fee de $80" care a fost cerut la intrare.

Rezervatia a fost mandator si locurile au fost ocupate in cateva minute.

Pentru un cetatean cu venit modest era imposibil de platit suma asta, in cuplu $160, ca reprezinta mancarea a patru persoane pe mai mult de una saptamana!

Clientii cu dare de mana au fost in majoritate cei cu biznizurile de baba si orice fel, care au venituri serioase nu gluma si nici nu lucreaza nimic altfel !!!

S-au laudat cu cate doua sticle de whiskey baute si mancare cat cuprinde!!! Pomana domn'le, pomana!!!!
Era un bufet suedez, cica, cu de toate: sarmale, chiftele, fripturi facute in prealabil, ca si restul specialitatilor.

M-am uitat si la poze si observ ca repetitiv aceleasi persoane sint fotografiate si erau prezenti peste 300 de clienti.
Banateni sint clientii fideli al acestori petreceri, asa era si data trecuta, eu eram cea mai palida pe acolo.

Unii erau mai importanti ca altii dupa cum se vede, daca n-au pus si explicatii sub poze, ce sa inteleg din ele ???

Eu nu m-am dus ca nu-mi spunea nimic atractiv anuntul, era si foarte tirziu deja de rezervat si pret de bisnita nu voiam sa platesc la tigani. M-au pacalit la nota de plata cand s-a deschis Transilvania cu vreo 4 ani in urma.

Un pahar de sifon m-a costat cat 20 de sticle de 2 litri in magazin, pentru doi mici ultra sarati si inca ceva imposibil de mancat cu paharul de sifon, m-au scos la $68.

Ca in RO se comportau, nu era cu cine discuta sau la cine reclama incidentul.
M-am si bucurat cand au fost lichidati, au vandut alcool la o c...a minora, sub 21 de ani.

Apreciez ca te-ai gandit la mine cu idei de distractie si ai considerat oportunitate primara Comunitatea Romanilor din Arizona, insa eu sint membru la alte cluburi cu traditii si valori etice mai vechi si mai solid fondate.

Salutari cordiale!
0

#3 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 10 June 2007 - 03:43 AM

Informatii despre comunitatea romana din Arizona… editia Iunie 2007

Cosmin vrea sa stie…

“Does anybody have a reliable source of how many Romanians are in Arizona ? If anyone has any type of retrievable data or any type of statistics about Romanians in USA , especially here in Arizona please send it to me; I am struggling to find this info to complete my MBA Thesis in this summer. Thank You

PS: even more I am willing to pay for it.”

Cosmin Iacob

L.O.

Prima Mortgage

ciacob@cox.net
cell 602-326-5774

Daaaaa!!!

Recensamantul Populatiei este cheia informatiei!!!

In cladirea de pasapoarte in DownTown Phoenix la subsol se face cercetarea daca stii sa umbli la computer!!! in spate de Court House, mai incolo un pic de Whisky Bar-ul lui Alice Cooper, (pocaitii nu frecventeaza localul) asa ca este safe de baut cu un pahar-doua sa ai curaj la cautat nume romanesti!!! Totusi pentru mai mult privacy, poti sa te machiezi ca el in concerte si nu te recunoaste nici popa!!!

Daca cineva studiaza pentru MBA si nu stie acest lucru, la ce-i mai foloseste cati romani sint in Arizona??? sau cati au origine din ROmania sau asemanator.

Si in RO pe vremuri se invata Statistica!!!

Din ce castigi la Real Estate, o sa platesti bine sursa de informatie??? adica vrei sa faci bani si pe restul de romani in Real Estate si vrei adresele de care nu stii inca!!!

Sint in jur de 100.000 de familii??? $$$$$$ sint si unguri foarte multi, dar daca lucrezi ca madam Usturoi, agenta imobiliara, n-o sa ai din ce sa-mi platesti informatia gratuita.

Se angajeaza sa vanda casa si nici nu trece in computer la multiplu listing si nu aduce nici un client, cica sa reduci valoarea pana-i convine ei s-o cumpere … stii tu defapt, ce mai.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Viza Sua Florin.Beraru  7 1.123
Hot Topic (New) Viza SUA - intrebari diverse
Teme combinate
stefan_madalina  37 30.873
Replici noi Work & Travel in USA ... partea II-a
Mărturia unui student român exploatat în SUA
The Unknown  0 533
Replici noi Putin ajutor va rog frumos! doar cei ce sunt/au fost in S.U.A Narcisssss  0 491
Replici noi Fără viză în USA, un vis realizabil
dacă legislativul american aprobă un proiect de lege
The Unknown  3 812