sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

imprimante, cartuse hp refill si intretinere Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   unabletobenarcis 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 18 April 2007 - 07:26 PM

va rog sa ma ajutati si ep mine cu urmatoarea chestie... am un hp photosmart c4180 si foloseste cartuse hp 343 color si negru 337. as dori sa stiu de nu recunoaste refill ul facut al cartusului negru, adica, cu toate ca l incarcasem cu cerneala la status apare gol!! va multumesc
0

#2 Utilizator offline   CONSTANTIN* 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 04-February 07

Scris 18 April 2007 - 07:53 PM

Vezi postareaunabletobenarcis, la Apr 18 2007, 08:26 PM, a spus:

va rog sa ma ajutati si ep mine cu urmatoarea chestie... am un hp photosmart c4180 si foloseste cartuse hp 343 color si negru 337. as dori sa stiu de nu recunoaste refill ul facut al cartusului negru, adica, cu toate ca l incarcasem cu cerneala la status apare gol!! va multumesc

Nu stiu exact cum functioneaza imprimanta ta,Eu am un LEXMARC.
La mine,cantitatea de cerneala nu este masurata efectiv ci este estimata cantitatea consumata in timpul imprimarii. Pentru a-mi indica din nou cartusul plin dupa refill, trebuie sa "reinstalez"cartusul vechi refillat ca si cum as monta unul nou.
Incearca si tu!
0

#3 Utilizator offline   danyel7002 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 20-May 07

Scris 20 May 2007 - 07:48 PM

eu am folosit la alt tip de imprimanta hp-5150. aveam aceeasi problema. treuie sa faci reset la cartus. adik e o modalitate
am gasito pe google: pui scotch pe anumite circuite(din spatele cartusului) il bagi in imprimanta, se reseteaza, elimini scotch-ul si apoi vezi nivelul de tus. functioneaza pe tipul de imprimanta precizat. cred ca ar functiona si pe al tau.
0

#4 Utilizator offline   Sebibz 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 13-June 11

Scris 13 June 2011 - 12:38 PM

Vezi postareadanyel7002, la 20 May 2007 - 07:48 PM, a spus:

eu am folosit la alt tip de imprimanta hp-5150. aveam aceeasi problema. treuie sa faci reset la cartus. adik e o modalitate
am gasito pe google: pui scotch pe anumite circuite(din spatele cartusului) il bagi in imprimanta, se reseteaza, elimini scotch-ul si apoi vezi nivelul de tus. functioneaza pe tipul de imprimanta precizat. cred ca ar functiona si pe al tau.

Am incercat si eu varianta cu scotch si sincer a functionat , eu am facut refil si nu i-mi recunostea cartusul , dar acum e ok .
0

#5 Utilizator offline   Teodor.dima 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 12-July 11

Scris 12 July 2011 - 01:08 PM

salut,am vazut ca vb pe aici de pb cu imprimantele sau cartusele voastre, intrebarea mea este voi de unde va procurati cartusele pt imprimanta?:)
0

#6 Utilizator offline   Paulo.Golden 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 14-July 11

Scris 14 July 2011 - 10:53 AM

Vezi postareaTeodor.dima, la 12 July 2011 - 01:08 PM, a spus:

salut,am vazut ca vb pe aici de pb cu imprimantele sau cartusele voastre, intrebarea mea este voi de unde va procurati cartusele pt imprimanta?:)

salut,in legatura cu achizitionarea de cartuse, eu mi-am luat de pe site-ul asta http://www.2use.ro si am fost f. multumit si de preturi si de calitatea servicilor,coletul mi-a ajuns la timp:D!
0

#7 Utilizator offline   IonescuS 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 27-July 07

Scris 06 September 2011 - 07:12 PM

Eu am luat de pe http://www.printpro.ro cartuse compatibile exceptionale, ambalate in vid, sigilate, se vede nivelul de cerneala ca la cele originale, iar pretul..., mie mi-au trebuit pt. o multifunctionala Epson, m-a costat 6 lei cartusul, iar unul original este aproape 100. Livrarea a fost 8 lei prin posta ramburs. :good:
0

#8 Utilizator offline   Rebecca14angel 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 30-October 11

Scris 30 October 2011 - 12:46 PM

eu am o imprimanta hp f2280 si in momentul in care deschid usita de la cartuse, acestea nu se muta la mijloc pentru a le putea schimba. va rog mult sa ma ajutati!:(
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Rezolutie Pc badeaoctavian  12 5.942
Replici noi nu am sunet la calculator Echo362  9 26.325
Replici noi Despre cache
Generalitati
Herr Spiegellman  13 9.963
Replici noi Atasamente Problema mare
HDD se opreste cand vrea el (HDD sau Southbridge)
Cristi^  14 5.372
Replici noi probleme stranii la calculator Blackeritza  14 12.886