Am si eu o problema cu calc...in ultimul timp cand deschid task manager-ul si dau la processes si ma uit care proces foloseste mai mult din cpu ...si observ k System Idle Process imi utilizeaza din CPU 95....97...99...foarte rar scazand sub 95...chestia asta nu ma dreanja deloc..pana cand mi-a aparut problema..daca vreau sa downloadez ceva cu ajutorul odc-ului sau cu bitcomet...dupa ce deschid odc-ul...sa zicem...daca vreau sa downloadez un film spre ex..dupa cateva secunde aud niste pocnituri ciudate care se aud la hard...asemanator sunetului cand inchizi calcul...numai k aici pocniturile alea se repeta la un interval constant de timp...culminand cu o eroare prin care imi spune k odc nu a putut sa salveze toate datele..sau imi apare eroarea aia cu ecranul albastru si..zice nush ce..si tre sa.i dau restart..
Prin urmare nu mai pot downloada nimic de pe odc sau bitcomet pt k mi se tot blocheaza calc..si se repeta faza cu pocniturile..si mi-e frica sa nu se duca hardul..Eu banuiesc k se intampla din cauza procesului aluia..insa nu`s sigur..
Asa ca..daca a mai trecut careva prin faza asta...stie despre ce e vorba...sau imi poate zice cum o rezolv cu procesul ala..ca sa nu mai utilizeze asa mult..dati-mi si mie o idee pls..