sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Invatatoare violenta Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Knut 

• Sense
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-December 06

Scris 17 April 2007 - 07:36 PM

Nu stiu daca exista o lege azi care sa interzica violenta cadrelor didactice fata de elevi. Oricum, problema mea e mult mai veche. Inainte de revolutie, in '88 si '89 eram in clasa a 2 -a, respectiv a 3-a, si invatatoarea ne batea pe toti aproape fara motiv, si ne ameninta astfel incat niciunul nu spuneam parintilor ce se intampla la scoala. Acum, dupa ce au trecut o gramada de ani, si invatatoarea cu pricina a emigrat de mult in germania, nu mai am liniste. Cum am putut suporta asa ceva? Si mai ales: cum putea ea sa bata niste copii in halul ala?

Si intrebarea mea: Se mai poate face acum ceva, in conditiile in care au trecut atatia ani si faptele se intamplau in regimul trecut?

Aceasta postare a fost editata de copilul muntilor: 17 April 2007 - 07:36 PM

0

#2 Utilizator offline   SkaterGirl 

• Orhidee Neagra...
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-November 06

Scris 17 April 2007 - 08:07 PM

In urma cu vreo 3-4 ani, in scoala generala, am fost martora la o scena nu tocmai demna de un profesor. Si anume, un coleg X de-al meu care vorbea in ora a fost scos de profesor in fata clasei pentru a fi ascultat. X nu a stiut foarte bine lectia, iar proful a vrut sa'i dea o nota mica. X a protestat, iar profesorul s-a enervat si i-a dat o palma peste fata de l-a dat pe saracul coleg cu capul de tabla. Bineinteles, nimeni nu a facut nimic! Oricat de nesimtit ar fi fost X, nu cred ca ar fi trebuit sa primeasca asemenea tratament, mai ales din partea unui profesor. Profesorii sunt profesori, elevii sunt elevi! Profesorii au dreptate, elevii nu! :P

Aceasta postare a fost editata de SkaterGirl: 17 April 2007 - 08:08 PM

0

#3 Utilizator offline   Knut 

• Sense
  • PipPipPipPip

Scris 17 April 2007 - 09:13 PM

Si in povestea mea invatatoarea dadea palmi, dar asta nu-i nimic.....Cel mai rau era cand ne lovea cu o "bata" in toata regula, pana cadeam pe jos plangand. Pe fete le prindea de coada de cal si le dadea cu capul de tabla....Ne punea un teanc de carti pe bratele intinse, si trebuia sa facem genuflexiuni pana cadeam jos plangand....Stateam la colt cu mainile ridicate, si de cate ori la lasam jos o luam cu bata.....Eram copii de 8-9 ani..
0

#4 Utilizator offline   mirela b 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 05-January 07

Scris 17 April 2007 - 10:01 PM

Vezi postareacopilul muntilor, la Apr 17 2007, 12:13 PM, a spus:

Si in povestea mea invatatoarea dadea palmi, dar asta nu-i nimic.....Cel mai rau era cand ne lovea cu o "bata" in toata regula, pana cadeam pe jos plangand. Pe fete le prindea de coada de cal si le dadea cu capul de tabla....Ne punea un teanc de carti pe bratele intinse, si trebuia sa facem genuflexiuni pana cadeam jos plangand....Stateam la colt cu mainile ridicate, si de cate ori la lasam jos o luam cu bata.....Eram copii de 8-9 ani..

Cum o cheama pe invatatoare si unde anume a emigrat in Germania?
0

#5 Utilizator offline   Schimbarea Perceptiei 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-February 07

Scris 17 April 2007 - 10:24 PM

invatatoarea aia e o bruta furstrata careia nu i-as da voie nici in piata ca ar stresa si pe bietii tarani... i-as da pastile si camase de forta
0

#6 Utilizator offline   DarkBringer 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-June 06

Scris 17 April 2007 - 11:30 PM

Ce nu as da sa fii dat si eu peste astfel de invatatori si profesori :pleasantry: . Oameni retardati din punct de vedere mental care sufera de complexe de inferioritate care odata cu regimul comunist au avut prilejul sa isi verse frustrarea pe niste copiii. Dar aici este si vina parintilor......
0

#7 Utilizator offline   Knut 

• Sense
  • PipPipPipPip

Scris 17 April 2007 - 11:49 PM

Vezi postareaa browser, la Apr 17 2007, 10:01 PM, a spus:

Cum o cheama pe invatatoare si unde anume a emigrat in Germania?

O cheama Lamprich Maria, e sasoaica, dar nu stiu in ce oras a emigrat. Pot sa aflu, dar nu inainte de a sti daca se poate face ceva..
0

#8 Utilizator offline   mirela b 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 05-January 07

Scris 18 April 2007 - 12:05 AM

Vezi postareacopilul muntilor, la Apr 17 2007, 02:49 PM, a spus:

O cheama Lamprich Maria, e sasoaica, dar nu stiu in ce oras a emigrat. Pot sa aflu, dar nu inainte de a sti daca se poate face ceva..

Da, se poate. Poti sa iei legatura cu fosti colegi de scoala primara - macar vreo doi - si sa trimiti povestea la redactia unui ziar romanesc (cu declaratii ale fostilor colegi - care trebuie sa-si dea numele). Chiar daca teoretic e prea tarziu sa suporte consecintele individa, practic o faceti de ras in Romania cel putin. M-as oferi cu draga inima sa traduc eu dupa aia articolul in germana si sa-l trimit unei publicatii din orasul unde locuieste femeia in Germania dar...iar se duce faima Romaniei in lume cu subiecte despre dezaxati si anormali asa ca...mai bine nu.

E ceva bataie de cap, stiu...dar cred ca merita efortul. Macar se trage un semnal de alarma si poate apar si alte cazuri cu invatatori sau profesori nesanatosi la cap care-si terorizeaza copiii. Succes!
0

#9 Utilizator offline   Knut 

• Sense
  • PipPipPipPip

Scris 18 April 2007 - 04:04 PM

Vezi postareaa browser, la Apr 18 2007, 12:05 AM, a spus:

Da, se poate. Poti sa iei legatura cu fosti colegi de scoala primara - macar vreo doi - si sa trimiti povestea la redactia unui ziar romanesc (cu declaratii ale fostilor colegi - care trebuie sa-si dea numele). Chiar daca teoretic e prea tarziu sa suporte consecintele individa, practic o faceti de ras in Romania cel putin. M-as oferi cu draga inima sa traduc eu dupa aia articolul in germana si sa-l trimit unei publicatii din orasul unde locuieste femeia in Germania dar...iar se duce faima Romaniei in lume cu subiecte despre dezaxati si anormali asa ca...mai bine nu.

E ceva bataie de cap, stiu...dar cred ca merita efortul. Macar se trage un semnal de alarma si poate apar si alte cazuri cu invatatori sau profesori nesanatosi la cap care-si terorizeaza copiii. Succes!

OK, e o idee buna, dar nu stiu cine o mai cunoaste pe ea in romania. Era tanara cand a plecat....Cu colegii de generala nu-i problema, chiar in urma unei intalniri cu ei am discutat problema asta. Dar pe ea n-o va afecta cu nimic toata povestea cu ziarul. Si legat de publicarea articolului in germania: asta e si mai buna ideea :suicide: Pot sa traduc chiar eu articolul (invatatoare sasoiaca = scoala germana :yahoo: ), si nu cred ca ne-am face de ras, pt ca lucrurile se intamplau in alt regim. Deci banuiesc ca nu poate fi vorba de un atac in instanta? Pt ca eu la asta ma gandeam..

Vezi postareaSchimbarea2012, la Apr 17 2007, 10:24 PM, a spus:

invatatoarea aia e o bruta furstrata careia nu i-as da voie nici in piata ca ar stresa si pe bietii tarani... i-as da pastile si camase de forta

"bruta frustrata" - nu cred ca puteai sa o nimeresti mai bine :P
0

#10 Utilizator offline   zanapadurilor 

• Zana sefa!
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-September 06

Scris 18 April 2007 - 06:39 PM

Vezi postareacopilul muntilor, la Apr 17 2007, 10:13 PM, a spus:

Daca fetitei mele i-ar face invatatoarea asa ceva, cred ca as da-o in judecata.

Oricum, fetita mea e la a treia zi de gradinita, si ieri mi-a spus ca ea vrea sa mearga la alta "doamna educatoare". Cand am intrebat-o de ce, mi-a spus ca a strigat la ea. Avand in vedere ca era la a doua zi de gradinita, nu cred ca era cazul sa o traumatizeze.

Fisiere atasate

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse