sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

moda silicoanelor..... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   mistress 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 11-April 07

Scris 17 April 2007 - 09:27 AM

Nu stiu daca mai exista un astfel de topic, eu totusi incerc si ma adresez in special persoanelor de sex masculin. Ce parere aveti de femeile care isi siliconeaza bustul?
0

#2 Utilizator offline   -pasa- 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-June 06

Scris 17 April 2007 - 09:31 AM

am inteles ca's reci la atingere si daca ai probleme cu circulatia periferica se agraveaza :crazy:
0

#3 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 17 April 2007 - 02:57 PM

Vezi postareapasa11, la Apr 17 2007, 10:31 AM, a spus:

am inteles ca's reci la atingere si daca ai probleme cu circulatia periferica se agraveaza :P

Ca aspect , sunt placute , insa oare cum se simt acele femei care si-au pus asa ceva ?
0

#4 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 17 April 2007 - 03:59 PM

Vezi postareamistress, la Apr 17 2007, 10:27 AM, a spus:

Nu stiu daca mai exista un astfel de topic, eu totusi incerc si ma adresez in special persoanelor de sex masculin. Ce parere aveti de femeile care isi siliconeaza bustul?

Despre femeile respective se spune că īn rāndul lor se īnregistrează de patru ori mai multe sinucideri decāt printre celelalte. Explicabil, dacă ele apelează la soluţia respectivă pentru a avea mai mult succes, iar succesul nu vine. :D

O femeie cu sānii mari atrage imediat privirea, īntr-adevăr. Dar asta e valabil doar īn primul moment, la stabilirea iniţială a contactului. Ulterior, tot modul cum se comportă sau cum gāndeşte are importanţă. Ori, dacă ea are impresia că sānii sunt cei care fac diferenţa, e clar cum gāndeşte şi e clar ce nivel au bărbaţii cărora doreşte ea să le atragă atenţia. :crazy:

Feministele vor invoca faptul că e important ca ea să se simtă bine "īn pielea ei". Aşa cum ar īmbrăca o bluză cu care se simte sexy. Ei, tocmai asta e problema, implanturile chiar sunt "īn pielea ei", nu ajung date jos īn fiecare seară :crazy: aşa că a doua zi nu are ocazia să se simtă din nou bine, ca atunci cānd ar īmbrăca din nou bluza sexy.

Dacă ar fi să fiu rău :P aş atrage atenţia, femeilor tentate de aşa ceva, că implanturile nu fac ceea ce cred ele că fac, implanturile doar măresc sānii. Şi-atāt. :lol2: :this:

Vezi postarealupini, la Apr 17 2007, 03:57 PM, a spus:

... oare cum se simt acele femei care si-au pus asa ceva ?

Topicul se referă la ce cred bărbaţii, nu la cum se simt femeile respective. :lol2:
0

#5 Utilizator offline   -pasa- 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 17 April 2007 - 08:23 PM

Vezi postareaharald, la Apr 17 2007, 04:59 PM, a spus:

Dacă ar fi să fiu rău :P aş atrage atenţia, femeilor tentate de aşa ceva, că implanturile nu fac ceea ce cred ele că fac, implanturile doar măresc sānii. Şi-atāt. :crazy: :lol2:

poate ca asa e, dar io cred ca acele femei care aleg sa recurga la acest gest sunt chiar disperate...nimeni nu cred ca face asta numai pentru a atrage atentia.....io una nu as face asta din acest motiv.
0

#6 Utilizator offline   mistress 

• Boboc
  • Pip

Scris 18 April 2007 - 11:21 AM

Am vazut si reportaje la TV in acre femeile care si-au facut implanturi afirmau ca se simteau mai sigure pe sine. Eu cred k o femeie cu personalitate, care stie sa isi "poarte" sanii as cum ii are este mult mai atractiva fata de una care pare a fi doar o "papusa" de plastic, fara persoalitate.
0

#7 Utilizator offline   -pasa- 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 18 April 2007 - 12:49 PM

Vezi postareamistress, la Apr 18 2007, 12:21 PM, a spus:

Am vazut si reportaje la TV in acre femeile care si-au facut implanturi afirmau ca se simteau mai sigure pe sine. Eu cred k o femeie cu personalitate, care stie sa isi "poarte" sanii as cum ii are este mult mai atractiva fata de una care pare a fi doar o "papusa" de plastic, fara persoalitate.

deci, io nu mi'as fi facut asa ceva, indiferent de situatie...cine ma place ma place si cu si fara....dar pentru unele asta e o problema existentiala.....
0

#8 Utilizator offline   Clinho 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 18 April 2007 - 12:52 PM

Vezi postareamistress, la Apr 17 2007, 10:27 AM, a spus:

kitch....doar vedetele isi etaleaza generos decolteul in goana pentru audienta, vai draga ti-ai pus silioc marimea 6 :suicide:
0

#9 Utilizator offline   mistress 

• Boboc
  • Pip

Scris 18 April 2007 - 09:25 PM

Mi-am schimbat oleak parerea..sincer eram foarte sigura k barbatii prefera sani mari, siliconati sau nu.....dar uite k nu e chiar asa :suicide:" nice :yahoo:
0

#10 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 18 April 2007 - 10:05 PM

Vezi postareapasa11, la Apr 17 2007, 09:23 PM, a spus:

poate ca asa e, dar io cred ca acele femei care aleg sa recurga la acest gest sunt chiar disperate...nimeni nu cred ca face asta numai pentru a atrage atentia.....io una nu as face asta din acest motiv.

Nu ştiu dacă "disperate" reflectă realitatea. Cred că nu. Am avut o prietenă tentată de aşa ceva (pentru cei care mai urmăresc şirul acestora, e vorba de cea cu care am fost īn Croaţia ) şi nu era deloc "disperată". Dar era mereu preocupată ca succesele ei să fie vizibile. Īn anul cānd şi-a instalat centrala termică, toată iarna au fost 32 de grade la ea īn casă, astfel ca toate cunoştinţele īncepeau cu "vai, dragă, ţi-ai pus centrală?" :blink: :stars:

Nu mai ştiu dacă a mai apelat la implanturi, ştiu doar că īşi exprimase intenţia, dar īn mod sigur scopul era acelaşi: ca toată lumea să remarce sānii ei. La vremea aceea purta sutiene cu burete, ceea ce eu am considerat o prostie: pentru cei care nu o dezbrăcau, n-ar fi trebuit să conteze mărimea sānilor ei, iar cel care o dezbrăca, cunoştea oricum realitatea. :swoon:

Dar cu sutiene cu burete şi bluze mulate, reuşea īntr-adevăr ca privirea oricui să ajungă īn primul rānd pe sānii ei.

P.S. Pentru a evita comentarii sarcastice, o să precizez că īn primele 5-6 săptămāni eu o văzusem numai īn halat.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari