moda silicoanelor.....
Scris 17 April 2007 - 09:27 AM
Scris 17 April 2007 - 09:31 AM
Scris 17 April 2007 - 03:59 PM
mistress, la Apr 17 2007, 10:27 AM, a spus:
Despre femeile respective se spune că īn rāndul lor se īnregistrează de patru ori mai multe sinucideri decāt printre celelalte. Explicabil, dacă ele apelează la soluţia respectivă pentru a avea mai mult succes, iar succesul nu vine.
O femeie cu sānii mari atrage imediat privirea, īntr-adevăr. Dar asta e valabil doar īn primul moment, la stabilirea iniţială a contactului. Ulterior, tot modul cum se comportă sau cum gāndeşte are importanţă. Ori, dacă ea are impresia că sānii sunt cei care fac diferenţa, e clar cum gāndeşte şi e clar ce nivel au bărbaţii cărora doreşte ea să le atragă atenţia.
Feministele vor invoca faptul că e important ca ea să se simtă bine "īn pielea ei". Aşa cum ar īmbrăca o bluză cu care se simte sexy. Ei, tocmai asta e problema, implanturile chiar sunt "īn pielea ei", nu ajung date jos īn fiecare seară
Dacă ar fi să fiu rău
lupini, la Apr 17 2007, 03:57 PM, a spus:
Topicul se referă la ce cred bărbaţii, nu la cum se simt femeile respective.
Scris 17 April 2007 - 08:23 PM
harald, la Apr 17 2007, 04:59 PM, a spus:
poate ca asa e, dar io cred ca acele femei care aleg sa recurga la acest gest sunt chiar disperate...nimeni nu cred ca face asta numai pentru a atrage atentia.....io una nu as face asta din acest motiv.
Scris 18 April 2007 - 11:21 AM
Scris 18 April 2007 - 12:49 PM
mistress, la Apr 18 2007, 12:21 PM, a spus:
deci, io nu mi'as fi facut asa ceva, indiferent de situatie...cine ma place ma place si cu si fara....dar pentru unele asta e o problema existentiala.....
Scris 18 April 2007 - 12:52 PM
mistress, la Apr 17 2007, 10:27 AM, a spus:
kitch....doar vedetele isi etaleaza generos decolteul in goana pentru audienta, vai draga ti-ai pus silioc marimea 6
Scris 18 April 2007 - 09:25 PM
Scris 18 April 2007 - 10:05 PM
pasa11, la Apr 17 2007, 09:23 PM, a spus:
Nu ştiu dacă "disperate" reflectă realitatea. Cred că nu. Am avut o prietenă tentată de aşa ceva (pentru cei care mai urmăresc şirul acestora, e vorba de cea cu care am fost īn Croaţia ) şi nu era deloc "disperată". Dar era mereu preocupată ca succesele ei să fie vizibile. Īn anul cānd şi-a instalat centrala termică, toată iarna au fost 32 de grade la ea īn casă, astfel ca toate cunoştinţele īncepeau cu "vai, dragă, ţi-ai pus centrală?"
Nu mai ştiu dacă a mai apelat la implanturi, ştiu doar că īşi exprimase intenţia, dar īn mod sigur scopul era acelaşi: ca toată lumea să remarce sānii ei. La vremea aceea purta sutiene cu burete, ceea ce eu am considerat o prostie: pentru cei care nu o dezbrăcau, n-ar fi trebuit să conteze mărimea sānilor ei, iar cel care o dezbrăca, cunoştea oricum realitatea.
Dar cu sutiene cu burete şi bluze mulate, reuşea īntr-adevăr ca privirea oricui să ajungă īn primul rānd pe sānii ei.
P.S. Pentru a evita comentarii sarcastice, o să precizez că īn primele 5-6 săptămāni eu o văzusem numai īn halat.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Barbati cu lenjerie thong
Barbati cu lenjerie thong.... |
Cellia | 110 | 42.141 |
|
|
Anca123 | 21 | 3.280 |
|