sau Inregistrare

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

cuplu fascinant Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   o sole mio 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 04-March 07

Scris 16 April 2007 - 07:35 PM

Cunosc un cuplu fascinant. Nu am mai cunoscut pe nimeni ca ei in viata mea. Ambii arata foarte bine ca fizic. Inalti, supli, atletici, ten foarte alb, par foarte matasos, maini delicate, zici ca sunt actori de cinema. Au foarte mare succes la sexul opus fiecare in parte dar se iubesc asa de mult ca nu-i intereseaza nimeni si nimic, adica alte legaturi.

Pana aici nu e nimic special. De-acum inainte incepe partea interesanta. Amandoi sunt foarte inteligenti, foarte instruiti si modesti, altruisti, intr-un cuvant buni la suflet. Ei bine, ambii cred in Dumnezeu dar nu fac tapaj de asta. In toata viata mea de pana acum (am spre 40 de ani) nu am intalnit pe nimeni asa de spiritual cum este aceasta pereche. Nu-i auzi nicodata vorbind despre credinta lor sau Dumnezeu si nu predica niciodata despre asta in jur. Dar sunt cu adevarat spirituali.

Mi s-a intamplat de multe ori ca oamenii acestia sa-mi citeasca efectiv gandurile, sa ma ajute cu bani si cu sfaturi extraordinare insa cel mai mult ma ajuta prin faptul ca exista si sunt un fel de exemplu pentru mine prin viata pe care o duc. Nu stiu cum sa scriu, parca nu pot sa redau exact energiile pe care acestia le trasmit in jur. Pe langa un fel de atractie ca un magnet pe care o exercita pentru sexul opus din cauza felului in care arata ca fizic, au o atractie frateasca sau parinteasca atunci cand ii cunosti. Stiu de exemplu ca pentru ei atractia sexuala pe care o transmit in jur e ceva ce-i deranjeaza. E ca si cum nu ar vrea sa atraga aceasta atractie, ii stinghereste asta. Din cauza asta cand incepi sa discuti cu ei la inceput (eu asa am patit) mi-a fost si jena de gandurile mele in fata tipei fiindca mi-am dat seama ca sunt un animal iar ea vrea sa-mi fie ca o sora, buna si perfecta. Si mi-am dat seama si ca si-a dat seama ca-mi place de ea.

La fel si el. Este un adevarat prieten pe care pot sa ma bazez oricand, pot sa-l sun noaptea si sare sa ma ajute fara sa ma intrebe nimic ce-i cu mine. Imi da si haina de pe el si nu-mi cere nimic in schimb. E in stare sa nu manance si sa dea la amarati.

Inca un fapt interesant este ca ambii sunt vegetarieni de multi ani, doneaza bani pentru saraci luna de luna, traiesc foarte modest desi castiga cu mult peste medie, sunt poligloti si au multiple diplome, nu fac prozelitism niciodata si arata cu mult mai tineri decat sunt de fapt. Si au o memorie fantastica. A fost nevoie sa-i spun ei o singura data in treacat ca mama mea are nevoie de rame noi de ochelari asa ca fapt divers si cand ne-am vazut cu prima ocazie mi-a adus 5 rame de ochelari primite cica de la oameni care nu au mai avut nevoie de ele. Toate ramele erau ca noi, scumpe si foarte frumoase. Alta data povesteam de un vecin care nu vede bine si nu mai poate sa citeasca ziarele si mi-au adus o lupa enorma pentru el (dupa vreo trei luni cand i-am intalnit iar) desi nu-l vazusera si nu-l cunoscusera in viata lor. Si nici nu l-au cunoscut vreodata dupa aia.

Animalele sunt atrase de ei. Caini, pisici, pasari. M-am intalnit cu ei odata intr-un parc si erau cativa caini vagabonzi acolo. Au venit toti in fuga la noi ca disperatii dand din coada. Prietenii astia i-au mangaiat si au vorbit cu ei foarte afectuos iar cainii erau topiti. Nu e prima data cand am vazut asta. Am asistat la scene in care pisici sau caini total necunoscuti ei sau lui urlau cand acesti trebuiau sa plece.

De multe ori cand merg cu ei pe strada, lumea necunoscuta care trece pe langa noi se uita la ei si-i saluta. Nu stiu, au ceva in ochi, le stralucesc ochii intr-un mod foarte particular, iti tot vine sa stai cu ei si nu te mai saturi. Ce e interesant este ca nici unul nu vorbeste mult, sunt oameni tacuti. Dar cand vorbesc, chiar zic ceva nu e doar vorba in vant.

Ce parere aveti de asta? Ati mai intalnit asa ceva? Eu nu. Nu stiu ce sa cred, parca nu-mi vine sa cred ca oamenii astia chiar exista, sunt vii.
0

#2 Utilizator offline   CONSTANTIN* 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 04-February 07

Scris 16 April 2007 - 07:43 PM

Chiar exista?
0

#3 Utilizator offline   ironic 

• esoteric...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 31-May 06

Scris 16 April 2007 - 07:52 PM

Vezi postareao sole mio, la Apr 16 2007, 08:35 PM, a spus:

Ati mai intalnit asa ceva? Eu nu. Nu stiu ce sa cred, parca nu-mi vine sa cred ca oamenii astia chiar exista, sunt vii.

Am mai intalnit...exista...dar din pacate extraordinar de putini. Daca genul asta de oameni ar putea fi idolii tinerilor, viitorul ar suna bine...
0

#4 Utilizator offline   ver_tn 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 11-April 07

Scris 16 April 2007 - 07:54 PM

asta e o binecuvantare pt.cei ce Ii slujesc lui Dumnezeu,se incred in El si Ii respecta poruncile
0

#5 Utilizator offline   o sole mio 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 16 April 2007 - 08:07 PM

Da, exista.

Interesant mai este faptul ca ambii pot sa fie extraordinar de rationali in unele momente si extraordinar de empatici, emotionali in altele. Nu am auzit o vorba rea din partea lor desi slava Domnului puteau sa o faca. Dar au un mod de a te face sa te simti ultimul om uneori fara sa zica absolut nimic. Ei zic despre ei ca nu sunt nici pe departe perfecti ci ca sunt abia la inceput. Nu stiu despre ce inceput e vorba. Vorbesc putin in dodii uneori. Dar cand ii intrebi ce vor sa spuna iti raspuns tot oarecum pe ocolite, nu direct si mai mult cu exemple despre altii, povestesc diverse chestii si asa mai departe.

Intr-o zi i-am vizitat si ea avea lacrimi in ochi si era foarte stingherita ca o vad asa. Am fost eu stingherit dupa aia ca am intrebat-o ce are. Nu a vrut sa-mi zica dar am aflat dupa aia de la sotul ei ca suferea fiindca vazuse un amarat pe strada rupt, in zdrente, plin de rani, beat si suferea ca nu putuse si nici nu putea sa-l ajute. Am plecat de acolo in seara aia si m-am simtit ca un om de nimic, eu care-mi tot faceam griji ca nu putusem in ziua aia sa ajung devreme acasa ca sa-mi urmaresc serialul politist favorit.

Am uitat sa scriu ca oamenii astia sunt tot timpul zambitori. D-aia am fost si surprins de episodul povestit mai sus. Dar dupa cum zice ea mereu _ ca nu sunt perfecti si ca sunt oameni ca toti din jur.
0

#6 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 16 April 2007 - 08:15 PM

Vezi postareao sole mio, la Apr 16 2007, 09:07 PM, a spus:

Dar cand ii intrebi ce vor sa spuna iti raspuns tot oarecum pe ocolite, nu direct si mai mult cu exemple despre altii, povestesc diverse chestii si asa mai departe.

:D asta suna super familiar...
In fine... ideea ca ajungi la nivelul asta destul de repede daca o iei pe cale... iar cand ai ajuns nu mai poti pune in cuvinte ce simti... ce traiesti... e ca si cum ai incerca sa exprimi mirosul unui trandafir... poti incerca dar... ce spui in cuvinte nu e decat un fals ce nu prea are legatura cu realitatea... De aceea se apeleaza la povesti.... povestile vorbesc direct sufletului.... cum spunea si deMello... omul e mai dispus sa asculte cand cel din fata incepe cu "A fost odata ca niciodata"... in momentele alea omul care asculta percepe ceva dincolo de cuvinte... sufletele vorbesc intre ele.
0

#7 Utilizator offline   ironic 

• esoteric...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-May 06

Scris 16 April 2007 - 08:30 PM

Vezi postareaCavaleru, la Apr 16 2007, 09:15 PM, a spus:

:D asta suna super familiar...
In fine... ideea ca ajungi la nivelul asta destul de repede daca o iei pe cale... iar cand ai ajuns nu mai poti pune in cuvinte ce simti... ce traiesti... e ca si cum ai incerca sa exprimi mirosul unui trandafir... poti incerca dar... ce spui in cuvinte nu e decat un fals ce nu prea are legatura cu realitatea... De aceea se apeleaza la povesti.... povestile vorbesc direct sufletului.... cum spunea si deMello... omul e mai dispus sa asculte cand cel din fata incepe cu "A fost odata ca niciodata"... in momentele alea omul care asculta percepe ceva dincolo de cuvinte... sufletele vorbesc intre ele.

Sunt de acord cu cea ce vrei sa inspiri prin ce ai scris mai sus. O evolutie spirituala, e la indemana oricui, daca intr-adevar isi doreste asta. E suficient sa deschida ochii interiori si sa vada adevarata lume din exterior...
0

#8 Utilizator offline   Mihai 83 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 25-January 07

Scris 16 April 2007 - 09:12 PM

pentru acesti oameni mai tine DUmnezeu lumea intreaga. Daca eram numai noi, astia pacatosi, pe Pamant, pierea de mult civilizatia. SUnt sigur ca acesti 2 soti de fapt traiesc si in curatie sexuala, ca fratele cu sora. Asta e unul din "motivele" unor treburi zise de tine : ca au chipuri fascinante, ca animalele sunt atrase de ei; in afara de frumusetea sufleteasca in general, care-si pune amprenta definitiv si pe infatisarea exterioara. Si sa se stie ca Dumnezeu ii pretuieste mai mult pe aceia 2 decat chiar si pe pustnici. Pentru ca e mai mare lucru sa fii curat cu sotul\sotia langa tine, decat curat pe varful muntelui unde nici nu poti sa-ti faci poftele

Sunt fericit ca n-a murit frumusetea sufleteasca pe acest pamant prin de mizerie. Sa vina aici Soimos, DarkBringer, si ceilalti si sa crape de ciuda, dar mai degraba sa crape partea rea din ei, vazand cat de frumosi sufleteste si trupeste sunt oamenii care asculta de Dumnezeu
0

#9 Utilizator offline   o sole mio 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 16 April 2007 - 09:35 PM

Vezi postareaHyouma, la Apr 16 2007, 12:12 PM, a spus:

pentru acesti oameni mai tine DUmnezeu lumea intreaga. Daca eram numai noi, astia pacatosi, pe Pamant, pierea de mult civilizatia. SUnt sigur ca acesti 2 soti de fapt traiesc si in curatie sexuala, ca fratele cu sora. Asta e unul din "motivele" unor treburi zise de tine : ca au chipuri fascinante, ca animalele sunt atrase de ei; in afara de frumusetea sufleteasca in general, care-si pune amprenta definitiv si pe infatisarea exterioara. Si sa se stie ca Dumnezeu ii pretuieste mai mult pe aceia 2 decat chiar si pe pustnici. Pentru ca e mai mare lucru sa fii curat cu sotul\sotia langa tine, decat curat pe varful muntelui unde nici nu poti sa-ti faci poftele

Sunt fericit ca n-a murit frumusetea sufleteasca pe acest pamant prin de mizerie. Sa vina aici Soimos, DarkBringer, si ceilalti si sa crape de ciuda, dar mai degraba sa crape partea rea din ei, vazand cat de frumosi sufleteste si trupeste sunt oamenii care asculta de Dumnezeu

Ai dreptate, am aflat asta de la o prietena comuna de familie, mai in varsta care este un fel de confidenta a tipei. De fapt sotia mea a aflat. Mie nici acum nu-mi vine sa cred ca poti sa te iubesti asa de mult cu nevasta si sa nu mai faci niciodata sex cu ea. Nu pot sa cred, dar ce stiu eu? Nu pot sa comentez ceva ce nu pot sa-mi explic cu mintea mea amarata.

Am vrut sa scriu si despre asta cand am deschis topicul dar nu stiu, parca mi-a fost rusine ca o sa radeti si sa o va bateti joc. Nu vreau sa-si bata nimeni joc de asa oameni, nici macar in gand. Asa ca nu am scriu. Insa uite ca sunt si oameni care inteleg mai departe de intelegerea mea sau a celorlalti.
0

#10 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 17 April 2007 - 08:14 AM

Vezi postareao sole mio, la Apr 16 2007, 10:35 PM, a spus:

Mie nici acum nu-mi vine sa cred ca poti sa te iubesti asa de mult cu nevasta si sa nu mai faci niciodata sex cu ea. Nu pot sa cred, dar ce stiu eu? Nu pot sa comentez ceva ce nu pot sa-mi explic cu mintea mea amarata.

E doar o problema de exercitiu si de dispozitie... daca vrei poti sa incerci si tu cu sotia :crazy: nu e chiar atat de greu, poate doar putin mai ciudata/nou la inceput... dar peste faza initiala eu cred ca se trece destul de repede.

Conceptul e simplu: O partida de dragoste este compusa din: 1. Preludiu, 2. Actul sexual in sine si 3. Postludiu
Ideea e sa incerci sa lungesti preludiul si postludiu pana se unesc... gesturile de tandrete, zambetele, saruturile etc sa fie distribuite generos de-a lungul zilei iar in momentele cand nu esti cu sotia sa sacrifici din cand in cand un minut sau doua si sa te gandesti la ceva frumos, o surpriza sau ceva de genul asta pe care ai putea sa i-o faci.
Daca faci asta, probabilitatea maxima este sa ajungi intr-un punct in care sa faci dragoste non-stop. Partea interesanta e ca preludiul si postludiu sunt partile dintr-o partida care ne deosebesc de animale, coitusul e ce ne aseamana cu animalele. Daca pui accentul mai mult pe ce ne face oameni si mai putin pe ce ne aseamana cu animalele e posibil (zic eu) sa ajungi intr-un punct in care partea animala sa devina irelevanta.
Pentru multi e greu de crezut asta in principal datorita asocierii placerii orgasmice cu actul de a face dragoste, nu vad cum ar putea renunta la placerea aia, faza e ca in momentul in care iubirea dintre cei doi creste prin procesul asta de a face dragoste continuu... satisfactia obtinuta depaseste satisfactia asta animalica...
Uite, ca sa intelegi si mai bine, gandeste-te.... dupa ce tanjeste inima umana mai mult? E placerea orgasmica, uniunea de trupuri sau uniunea de suflete? Daca ar fi placerea orgasmica, barbatii ar merge lejer la curve si s-ar simti impliniti... iar femeile... aaaa.... ar fi de ajuns numai sa dea de inteles ca voluntari se gasesc :crazy: Omul vrea mai mult, cel ce a simtit apropierea de suflete pe care o creaza iubirea sincera nu mai poate fi satisfacut doar de un simplu orgasm.
Toti stim asta in inima noastra... problema e ca nu toti intelegem asta la nivel constient altfel am pune accentul pe alte aspecte.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari