sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

onania de ce este onania considerata pacat? Evaluare topic: - - - - -

#31 Utilizator offline   Anna Condor 

• Fiica Împaratului
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-March 06

Scris 23 April 2007 - 01:52 PM

Oameni buni, sincer :lol2: nu am mai ras de mult asa. Uite asa am stat si v-am citit aberatiile :o: si nu am vazut decat ca fiecare trage pe turta lui.Err, aproape fiecare... :o:

Care e problema voastra de fapt ? :crazy: Ca pana la urma, fiecare face CUM îi PLACE !

[Tudorel]... ziceai ca onanismul, in sensul de a-ti provoca placere sexuala cu propria ta mana, nu este considerat si mentionat in Biblie ca pacat. :cry: Ai auzit vreodata spunandu-se ca suntem Templu Duhului Sfant? Ai auzit vreodata ca in Biblie ni se spune, ca Dzeu isi face locas in inima noastra si ca pacatul(sub forma de fapta sau gandire) nu isi are locul acolo?
Daca a te uita numai la o femeie/barbat, te si face sa o/îl poftesi in inima ta...cum nu va fi onania [in sensul de a-ti provoca placere sexuala cu propria ta mana] un pacat? El nu intra in ''categoria'' pacate cu fapta? Sau cum zicea cineva...curvie in toata regula :D

Si daca nu ne convine, ce? :rot: Cu ce schimba asta parerea lui Dzeu despre pacat ??
Cine vrea sa asculte si sa înteleaga ce e pacat si ce nu e pacat, e bine. Cine nu, nu încercati sa va motivati ca nu merje :lol2: In final cine nu crede in Dzeu nu are de ce sa isi faca probleme prea mari. :cheer: Iar cine crede... a cunoscut harul lui Dzeu si stie foarte bine CE ESTE pacatul si ce nu este !

Aceasta postare a fost editata de Anna Condor: 23 April 2007 - 01:53 PM

0

#32 Utilizator offline   tudorel666 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-April 07

Scris 23 April 2007 - 02:00 PM

Vezi postareaAnna Condor, la Apr 23 2007, 02:52 PM, a spus:

[Tudorel]... ziceai ca onanismul, in sensul de a-ti provoca placere sexuala cu propria ta mana, nu este considerat si mentionat in Biblie ca pacat. :lol2: Ai auzit vreodata spunandu-se ca suntem Templu Duhului Sfant? Ai auzit vreodata ca in Biblie ni se spune, ca Dzeu isi face locas in inima noastra si ca pacatul(sub forma de fapta sau gandire) nu isi are locul acolo?
Daca a te uita numai la o femeie/barbat, te si face sa o/îl poftesi in inima ta...cum nu va fi onania [in sensul de a-ti provoca placere sexuala cu propria ta mana] un pacat? El nu intra in ''categoria'' pacate cu fapta? Sau cum zicea cineva...curvie in toata regula :rot:

Tocmai de asta nu e pacat!!!

Cand Domnul Templului meu spune ca doreste ceva placere sexuala facuta cu propria mea manuta, nu stau prea mult pe ganduri, ci execut PORUNCA Lui!

Daca evreii au ucis oameni, respectand porunca Domnului lor, si nu li s-a considerat ca pacat, ci dimpotriva, cu atat mai mult eu, provocand placere Templului meu, nu pacatuiesc, ci dimpotriva!

In plus, dupa ce fac asta, pot sa ma uit la femei pe strada, fara a mai "pacatui" !
0

#33 Utilizator offline   Anna Condor 

• Fiica Împaratului
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 09-March 06

Scris 23 April 2007 - 03:55 PM

T...tu vorbesti serios :rot: ???? Cum poti sa faci o asemenea comparatie? si despre care DOMN vorbesti tu... ca te indeamna sa faci asa ceva?
Si na' ...ar fi fain daca mi-ai da si o referinta biblica ceva... :lol2:

Aceasta postare a fost editata de Anna Condor: 23 April 2007 - 03:55 PM

0

#34 Utilizator offline   tudorel666 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 23 April 2007 - 06:22 PM

Vezi postareaAnna Condor, la Apr 23 2007, 04:55 PM, a spus:

T...tu vorbesti serios :rot: ???? Cum poti sa faci o asemenea comparatie? si despre care DOMN vorbesti tu... ca te indeamna sa faci asa ceva?
Si na' ...ar fi fain daca mi-ai da si o referinta biblica ceva... :lol2:

Am referinte biblice, dar nu le dau! Am ajuns deja la libertate! Tu poti sa ramai in sclavia legii, daca asta doresti! La momentul potrivit vei ajunge si tu unde am ajuns eu!
0

#35 Utilizator offline   Spyder 

• Right here waiting for you
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-December 05

Scris 30 April 2007 - 10:47 PM

Vezi postareaHyouma, la Apr 19 2007, 05:19 PM, a spus:

hai sa te vad, zexelica. Adu aici un argument din Biblie ca NU e pacat. Pana acum avem cateva ca E pacat, si avem pe "malahienii" pomeniti de Pavel. Malahia este masturbarea. Tot aici intra si discutia lui despre filozofii greci care au fost dati de Dumnezeu spre "o pofta de rusine" "ca sa se spurce in ei insisi" . Daca Iisus zice in MAtei 5 ca privitul cu pofta e curvie facuta in inima...a ti-o freca singur cu o imaginatie sustinuta, obsesiva, e o adevarata destrabalare....Masturbarea e nimic altceva decat un ritual satanic, prin care aducem jertfa demonului curviei propria noastra samanta.

Uite raspunsul pe care il cautam! Felicitari! :)

Vezi postareaArcadia2007, la Apr 19 2007, 11:54 PM, a spus:

Masturbarea nu e buna, dar nici sa te simti vinovat nu e bine...Osho zicea mai multe.

Majoritatea se simt vinovati...e rau de cei care considera asta o normalitate! Rau de cei care nu simt vina producerii vreunui pacat!

Vezi postareatudorel666, la Apr 23 2007, 03:00 PM, a spus:

Tocmai de asta nu e pacat!!!

Cand Domnul Templului meu spune ca doreste ceva placere sexuala facuta cu propria mea manuta, nu stau prea mult pe ganduri, ci execut PORUNCA Lui!

Daca evreii au ucis oameni, respectand porunca Domnului lor, si nu li s-a considerat ca pacat, ci dimpotriva, cu atat mai mult eu, provocand placere Templului meu, nu pacatuiesc, ci dimpotriva!

In plus, dupa ce fac asta, pot sa ma uit la femei pe strada, fara a mai "pacatui" !

Si daca ma uit bine la numele tau "tudorel666" - deja vad ca porti numarul fiarei...asa ca, cine ar putea fi "domnul" tau care te pune sa executi "PORUNCA lui"!???

Vezi postareatudorel666, la Apr 23 2007, 07:22 PM, a spus:

Am referinte biblice, dar nu le dau! Am ajuns deja la libertate! Tu poti sa ramai in sclavia legii, daca asta doresti! La momentul potrivit vei ajunge si tu unde am ajuns eu!

Si unde anume ai ajuns tu? Consideri asta libertate? Libertatea o sa o simti atunci cand vei scapa de sub domnia "domnului" tau!

Si da, onania e un pacat! Cel putin eu sunt convins de asta. E cea mai puternica arma pe care o poate avea demonul acum asupra noastra. Cauta cate un punct slab pentru fiecare om, iar daca cineva e mai puternic la celelalte capitole, se va gasi sa faca ceva in privinta asta!

Intrebarea e...cum scapam de acest demon? Oricat te-ai pazi, tot gaseste el un moment in care ataca si iar pici in pacat...ajungi in groapa de unde ai incercat sa te ridici atata timp! Si nu mai ai pe langa tine nici un ajutor, nici ingeri, nici nimic...esti din nou lasat sa te ridici! Asta ca sa fii doborat din nou?
Presupun ca raspunsul e NU...dar cum izgonim acest demon definitiv din vietile noastre?

Aceasta postare a fost editata de Spyder: 30 April 2007 - 10:49 PM

0

#36 Utilizator offline   tudorel666 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 01 May 2007 - 07:31 PM

Vezi postareaSpyder, la Apr 30 2007, 11:47 PM, a spus:

Uite raspunsul pe care il cautam! Felicitari! :flowers:
Majoritatea se simt vinovati...e rau de cei care considera asta o normalitate! Rau de cei care nu simt vina producerii vreunui pacat!

Si daca ma uit bine la numele tau "tudorel666" - deja vad ca porti numarul fiarei...asa ca, cine ar putea fi "domnul" tau care te pune sa executi "PORUNCA lui"!???
Si unde anume ai ajuns tu? Consideri asta libertate? Libertatea o sa o simti atunci cand vei scapa de sub domnia "domnului" tau!
Si da, onania e un pacat! Cel putin eu sunt convins de asta. E cea mai puternica arma pe care o poate avea demonul acum asupra noastra. Cauta cate un punct slab pentru fiecare om, iar daca cineva e mai puternic la celelalte capitole, se va gasi sa faca ceva in privinta asta!

Intrebarea e...cum scapam de acest demon? Oricat te-ai pazi, tot gaseste el un moment in care ataca si iar pici in pacat...ajungi in groapa de unde ai incercat sa te ridici atata timp! Si nu mai ai pe langa tine nici un ajutor, nici ingeri, nici nimic...esti din nou lasat sa te ridici! Asta ca sa fii doborat din nou?
Presupun ca raspunsul e NU...dar cum izgonim acest demon definitiv din vietile noastre?

Mai teolog de duminica, daca tu vrei sa consideri onania un pacat, nu ai decat, dar nu ai NICI O BAZA BIBLICA sa afirmi asa ceva! Da-mi pasajul pe care te sprijini si eu iti voi dovedi ca este vorba de cu totul altceva, ca stiu si eu versetele alea si stiu si de ce au fost interpretate in mod intentionat gresit!

Vezi postareaAnna Condor, la Apr 23 2007, 04:55 PM, a spus:

T...tu vorbesti serios :D ???? Cum poti sa faci o asemenea comparatie? si despre care DOMN vorbesti tu... ca te indeamna sa faci asa ceva?
Si na' ...ar fi fain daca mi-ai da si o referinta biblica ceva... :crazy:

M-am razgandit. Iti dau referinta biblica, dar spune-mi tu mai intai pe ce te bazezi cand consideri onania un pacat! E musai necesar sa stiu asta mai intai, ca sa-ti pot argumenta raspunsul meu.
0

#37 Utilizator offline   Clinho 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 01 May 2007 - 07:39 PM

Eu zic sa scoatem din cufarul istoriei arsul pe rug , care va mai canta la fluier de azi va fi ars pe rug , motivul cantatul la fluier e un pacat :flowers:
0

#38 Utilizator offline   dark_light 

• Familia Viperidae
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 18-November 05

Scris 05 May 2007 - 01:50 PM

Vezi postareatudorel666, la Apr 23 2007, 03:00 PM, a spus:

asta da ! tratament pentru preacurvie ! :focus: mult prea tare !
0

#39 Utilizator offline   Andrii-Popa 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 26-April 07

Scris 06 May 2007 - 12:53 PM

Vorbesc doar in gluma, nu in sensul de pacat religios.
Pai, normal ca e pacat sa pierzi atata materie degeaba, cand faceai fericiti doi oameni cu ea de... cate ori... :pardon:

Si nu cred ca este doar un pacat al Romaniei. Cati nemti si americani singuri nu sunt...
Prostie, nu pacat, ar fi sa donezi. La banca de la spital... Dar, ma rog, unii "pragmatici" pot face si asta...

Aceasta postare a fost editata de Andrii-Popa: 06 May 2007 - 12:56 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Atasamente Bine si Rau ...a ucide in numele "Binelui Dumnezeului tau"
Lupta intre Bine si Rau sau o lupta intre doua mari rele ?
Sikaryan  266 18.106
Hot Topic (New) Mitologia greaca... si influenta ei asupra crestinismului dan-marius  30 20.432
Topic inchis Atasamente Religia islamica
prezentarea religiei islamice
Aynur  1.114 119.162
Hot Topic (New) Atasamente Vrajitoria ortodoxa distruge Romania
De ce se inchina romanii la demoni?
Gelupanda  35 5.197
Hot Topic (New) mancarea si crestinismul dark_light  245 28.858