Hyouma, la Apr 19 2007, 05:19 PM, a spus:
hai sa te vad, zexelica. Adu aici un argument din Biblie ca NU e pacat. Pana acum avem cateva ca E pacat, si avem pe "malahienii" pomeniti de Pavel. Malahia este masturbarea. Tot aici intra si discutia lui despre filozofii greci care au fost dati de Dumnezeu spre "o pofta de rusine" "ca sa se spurce in ei insisi" . Daca Iisus zice in MAtei 5 ca privitul cu pofta e curvie facuta in inima...a ti-o freca singur cu o imaginatie sustinuta, obsesiva, e o adevarata destrabalare....Masturbarea e nimic altceva decat un ritual satanic, prin care aducem jertfa demonului curviei propria noastra samanta.
Uite raspunsul pe care il cautam! Felicitari!
Arcadia2007, la Apr 19 2007, 11:54 PM, a spus:
Masturbarea nu e buna, dar nici sa te simti vinovat nu e bine...Osho zicea mai multe.
Majoritatea se simt vinovati...e rau de cei care considera asta o normalitate! Rau de cei care nu simt vina producerii vreunui pacat!
tudorel666, la Apr 23 2007, 03:00 PM, a spus:
Tocmai de asta nu e pacat!!!
Cand Domnul Templului meu spune ca doreste ceva placere sexuala facuta cu propria mea manuta, nu stau prea mult pe ganduri, ci execut PORUNCA Lui!
Daca evreii au ucis oameni, respectand porunca Domnului lor, si nu li s-a considerat ca pacat, ci dimpotriva, cu atat mai mult eu, provocand placere Templului meu, nu pacatuiesc, ci dimpotriva!
In plus, dupa ce fac asta, pot sa ma uit la femei pe strada, fara a mai "pacatui" !
Si daca ma uit bine la numele tau "tudorel666" - deja vad ca porti numarul fiarei...asa ca, cine ar putea fi "domnul" tau care te pune sa executi "PORUNCA lui"!???
tudorel666, la Apr 23 2007, 07:22 PM, a spus:
Am referinte biblice, dar nu le dau! Am ajuns deja la libertate! Tu poti sa ramai in sclavia legii, daca asta doresti! La momentul potrivit vei ajunge si tu unde am ajuns eu!
Si unde anume ai ajuns tu? Consideri asta libertate? Libertatea o sa o simti atunci cand vei scapa de sub domnia "domnului" tau!
Si da, onania e un pacat! Cel putin eu sunt convins de asta. E cea mai puternica arma pe care o poate avea demonul acum asupra noastra. Cauta cate un punct slab pentru fiecare om, iar daca cineva e mai puternic la celelalte capitole, se va gasi sa faca ceva in privinta asta!
Intrebarea e...cum scapam de acest demon? Oricat te-ai pazi, tot gaseste el un moment in care ataca si iar pici in pacat...ajungi in groapa de unde ai incercat sa te ridici atata timp! Si nu mai ai pe langa tine nici un ajutor, nici ingeri, nici nimic...esti din nou lasat sa te ridici! Asta ca sa fii doborat din nou?
Presupun ca raspunsul e NU...dar cum izgonim acest demon definitiv din vietile noastre?
Aceasta postare a fost editata de Spyder: 30 April 2007 - 10:49 PM