sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Dupa 8 injectii...leucocite scazute Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   pati27 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-February 07

Scris 16 April 2007 - 08:36 AM

Analizele mele dupa 8 injectii cu interferon arata binisor, cu exceptia leucocitelor care sunt 2800/mm3 (valori normale - dupa cum scrie - 4000-10000); si a monocitelor care sunt 15,35% (valori normale 3-7); imi poate spune cineva ce inseamna asta si ce trebuie sa fac? Multumesc si multa sanatate!
0

#2 Utilizator offline   Daria_38 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 11-September 06

Scris 17 April 2007 - 11:42 AM

Buna Pati !
Scaderea nr de leucocite ,este o reactie secundara care apare in timpul tratamentului cu interferon .Cel mai bine este sa-i ceri sfatul medicului tau hepatolog.Cu siguranta iti va spune daca ai ceva de facut.

SANATATE SI NUMAI BINE !!!!
0

#3 Utilizator offline   WW2007 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 28-December 06

Scris 18 April 2007 - 08:28 PM

pati27, la Apr 16 2007, 09:36 AM, a spus:

Analizele mele dupa 8 injectii cu interferon arata binisor, cu exceptia leucocitelor care sunt 2800/mm3 (valori normale - dupa cum scrie - 4000-10000); si a monocitelor care sunt 15,35% (valori normale 3-7); imi poate spune cineva ce inseamna asta si ce trebuie sa fac? Multumesc si multa sanatate!

NU AI CE SA FACI, DECAT SA TE ALIMENTEZI CORESPUNZATOR SI FARA STESS, AODIHNA ETC
EU AM TERMINAT TRATAMENTUL CU PEGASYS , 6 LUNI DAR NU AM REUSIT SA NEGATIVEZ VIRUSUL
ASTEPT ALT TRATAMENT
0

#4 Utilizator offline   nicoo 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 17-October 06

Scris 20 April 2007 - 10:07 PM

buna,
nu sunt in masura sa raspund, va scriu prin ce am trecut eu.
Am facut 14 injectii pana in prezent . Poate ati vazut mesajele mele disperate, ma simteam cumplit.
Totul a meritat ptr,. ca dupa cea de-a 12 injectie viremia mi-a iesit ok , nedetectabil.
Ma simt mai bine , chiar foarte bine de pe la a 7 injectie.
Tot pe acest forum , in arhiva am vazut ca unele persoane au luat C-MED 100 , am luat si eu dupa ce mi-am facut analizele la 1 luna si mi-au iesit toate scazute ( trombocite 80000 , leucocite 2800 , etc. )
Sotul meu a inceput sa-mi faca de 2 ori /zi suc natural din 1 sfecla rosie + 4 lamai , la inceput nu mi-a plact dar m-am obisnuit , acum chiar imi place . Si tot de 2 ori /zi suc din citrice + morcovi .
Altceva nu am luat. Am mancat normal, chiar si preparate din carne de porc , cred ca din aceasta cauza transaminazele mi-au scaut putin , de la 180 la 70 , as fi vrut sa fie sub 40 , data viitoare asa va fi , incerc sa tin regim
Acum trombocitele sunt 116.000 , leucocitele 4100 , colesterol 199 , glicemie 80 , celelalte sunt ok mai putin TGO /TGP
Nu cred ca m-au ajutat doar aceste fructe si legume + C MED 100 , mai degraba sprijinul familiei, a fetitei mele , dorinta lor de a ma face bine.

As dori sa-mi spuneti daca dupa terminarea tratamentului cu Pegasys alfa 2a sunt cazuri de vindecare totala.
Poate exista si nu mai intra pe forum. Un lucru urat din partea lor .
Sanatate tuturor , incredere in tot ce faceti , nu uitati ca nu suntem singuri , il avem alaturi pe bunul Dumnezeu.
0

#5 Utilizator offline   pati27 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 23 April 2007 - 09:20 AM

nicoo, la Apr 20 2007, 10:07 PM, a spus:

buna,
nu sunt in masura sa raspund, va scriu prin ce am trecut eu.
Am facut 14 injectii pana in prezent . Poate ati vazut mesajele mele disperate, ma simteam cumplit.
Totul a meritat ptr,. ca dupa cea de-a 12 injectie viremia mi-a iesit ok , nedetectabil.
Ma simt mai bine , chiar foarte bine de pe la a 7 injectie.
Tot pe acest forum , in arhiva am vazut ca unele persoane au luat C-MED 100 , am luat si eu dupa ce mi-am facut analizele la 1 luna si mi-au iesit toate scazute ( trombocite 80000 , leucocite 2800 , etc. )
Sotul meu a inceput sa-mi faca de 2 ori /zi suc natural din 1 sfecla rosie + 4 lamai , la inceput nu mi-a plact dar m-am obisnuit , acum chiar imi place . Si tot de 2 ori /zi suc din citrice + morcovi .
Altceva nu am luat. Am mancat normal, chiar si preparate din carne de porc , cred ca din aceasta cauza transaminazele mi-au scaut putin , de la 180 la 70 , as fi vrut sa fie sub 40 , data viitoare asa va fi , incerc sa tin regim
Acum trombocitele sunt 116.000 , leucocitele 4100 , colesterol 199 , glicemie 80 , celelalte sunt ok mai putin TGO /TGP
Nu cred ca m-au ajutat doar aceste fructe si legume + C MED 100 , mai degraba sprijinul familiei, a fetitei mele , dorinta lor de a ma face bine.

As dori sa-mi spuneti daca dupa terminarea tratamentului cu Pegasys alfa 2a sunt cazuri de vindecare totala.
Poate exista si nu mai intra pe forum. Un lucru urat din partea lor .
Sanatate tuturor , incredere in tot ce faceti , nu uitati ca nu suntem singuri , il avem alaturi pe bunul Dumnezeu.

Buna., Nicoo
Am facut pana acum 11 injectii. Cel putin la ultima (vineri) mi-a fost rau de tot. S-ar putea sa-mi fi fost asa, pentru ca in acea zi am fost la dentist si mi-a facut o anestezie. M-au durut ingrozitor oasele si muschii, capul, greata si tot tacamul. Spune-mi te rog, C-MED 100 este vitamina C efervescenta? Eu nu pot bea suc din citrice pt. ca am o gastrita, iar cel din sfecla rosie nu-l suport (cum beau..la cateva minute il vomit). Eu fac interferon alfa 2b; din ce am citit cazuri de vindecare totala nu exista; virusul nu-l poti elimina, dar il faci inactiv. Si e mare lucru. Si eu mananc normal (atunci cand pot) si nu cred ca din aceasta cauza tie nu ti-au scazut mult transaminazele. Din ce am citit eu (si crede-ma, ca de cand am aflat de virus, am citit ceva) toata lumea spune sa mananci ce-ti prieste, ce nu-ti face rau. Astept si eu sa-mi fac viremia, dar la mine e o problema: si inainte de a incepe tratamentul aveam transaminazele normale iar viremia mi-a iesit nedetectabila. La mine - cu analizele f. bune la sange - punctia mi-a iesit rau. Multa,multa sanatate!
0

#6 Utilizator offline   Daria_38 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 11-September 06

Scris 23 April 2007 - 09:43 AM

PATI27,cum as putea vorbi cu tine ?
SANATATE MAXIMA !!!!
0

#7 Utilizator offline   pati27 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 24 April 2007 - 09:00 AM

[quote name='Daria_38' date='Apr 23 2007, 09:43 AM' post='775690']
PATI27,cum as putea vorbi cu tine ?
SANATATE MAXIMA !!!!
[/quot
Daca poti, pe mess agia20062000@yahoo.com; rugamintea mea este sa-mi spui cand putem vorbi, ca intru f. rar.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse