red2shoes, la May 18 2007, 06:04 PM, a spus:
de sinceritatea lui m-am convins de multe ori ,momentan chestia cu inselatul ...

cam departe ....nu stiu ce sa fac ,pare atat de posesiv ,ma suna cam des in ultimul timp ...zice ca numai sa-mi auda vocea ,eu cred ca ma verifica

il deranjeaza daca ii spun ca nu ma intereseaza ce face el cand nu ne vedem ....se supara si mai tare cand ii spun ca nu ne potrivim si ar fi mai bine pentru amandoi sa nu incepem ,caci nu vom termina intr-un mod placut ....el ma acuza ca am pe altcineva si de aceea nu-l vreau ...e un copil rasfatat ...si chiar ma sperie uneori ....cum poti tine la cineva pe care abia l-ai cunoscut ....bina asa cred eu ...2 luni e mai mult decat putin ..

Si eu m-am speriat din cauza asta la inceput. Aceleasi lucruri mi-a spus. Si da, sunt posesivi si gelosi. Ce-i al lor, e pus deoparte. La inceput sunt exagerat de gelosi si posesivi. Pe parcurs nu o mai arata, incearca sa isi infraneze gelozia, vrand sa te faca sa crezi ca nu ii pasa.
Vrea sa te intereseze, vrea sa stie ca il iubesti. Ai grija, e vulnerabil si usor de ranit. Daca il ranesti, greu il vei impaca.
Sunt niste copii - poate de aia ne atrag pe noi atat de mult - . Eu simteam nevoia sa-l iau in brate si sa-l strang tare, sa-l sarut, sa-l mangai, ca sa-i dau siguranta. Chiar daca el imi dadea mie siguranta.

Daca vrei sa renunti, renunta inainte sa fie prea tarziu si sa te indragostesti iremediabil. Pe urma va fi prea tarziu si nu vei mai putea, vei deveni dependenta de el.
the listener, la May 18 2007, 06:10 PM, a spus:
asta e parerea ta..... defineste iubirea? apoi vom vedea "orgoliul" ei care duce la inselat......
multa iubire
ps..... inselatul e dragostea "intelegerii"lui de catre alt partener ..... desi isi iubeste partenerul

-
multa iubire
Crede-ma... ca am avut un Rac langa mine. Vorbesc din propria experienta, nu din a altora. Si am trecut prin multe rele cu el. Dar si prin bune.