sau Inregistrare

• 60 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Rac Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Simplu_X 

• Breath
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-March 07

Scris 16 May 2007 - 09:29 PM

Vezi postareaDark_Dragon, la May 16 2007, 10:26 PM, a spus:

:o:
Nu toti.
De obicei isi recunosc sentimentele,doar ca le este teama sa le arate tot timpul.Se inchid foarte repede in carapace..si mai scoate-i daca poti.
Dar daca le arati ca sunt iubiti si ca nu au de ce sa se teama,daca le oferi dragoste si protectie..nu mai au nevoie de carapace.
Si cu toate ca au un orgoliu foarte mare...nu il pun pe primul plan-cel putin nu toti-pun partenerul pe primul plan si sunt capabili de orice pentru fericirea acestuia.

Asa este.. sunt rac si recunosc :P
0

#22 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 16 May 2007 - 09:34 PM

Vezi postareaBydy, la May 16 2007, 06:02 PM, a spus:

Din teama.
Racii se "deschid" greu. Greu le castiga cineva increderea.

Si ce rezolvati cu asta?
0

#23 Utilizator offline   Dark_Dragon 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-January 07

Scris 16 May 2007 - 09:40 PM

Vezi postareaheidy_, la May 16 2007, 10:34 PM, a spus:

Si ce rezolvati cu asta?

Nu rezolvam nimic.Asa suntem noi,mai fricosi din fire. :)
Mai neincrezatori..dar odata ce le-ai castigat increderea poti fi sigur pe loialitatea lor,pe fidelitatea lor si pe o prietenie sincera.
:P

Si daca le demonstrezi ca nu au de ce sa se teama....sunt foarte iubitori ..si romantici.. :( :o:

Aceasta postare a fost editata de Dark_Dragon: 16 May 2007 - 09:44 PM

0

#24 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 18 May 2007 - 11:32 AM

Vezi postareaDark_Dragon, la May 16 2007, 10:26 PM, a spus:

:haha:
Nu toti.
De obicei isi recunosc sentimentele,doar ca le este teama sa le arate tot timpul.Se inchid foarte repede in carapace..si mai scoate-i daca poti.
Dar daca le arati ca sunt iubiti si ca nu au de ce sa se teama,daca le oferi dragoste si protectie..nu mai au nevoie de carapace.
Si cu toate ca au un orgoliu foarte mare...nu il pun pe primul plan-cel putin nu toti-pun partenerul pe primul plan si sunt capabili de orice pentru fericirea acestuia.

Vezi postareaDark_Dragon, la May 16 2007, 10:40 PM, a spus:

Nu rezolvam nimic.Asa suntem noi,mai fricosi din fire. ;)
Mai neincrezatori..dar odata ce le-ai castigat increderea poti fi sigur pe loialitatea lor,pe fidelitatea lor si pe o prietenie sincera.
:D

Si daca le demonstrezi ca nu au de ce sa se teama....sunt foarte iubitori ..si romantici.. :) :D

Asa-i!
:)
0

#25 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 18 May 2007 - 04:55 PM

Vezi postareared2shoes, la May 18 2007, 05:49 PM, a spus:

Heidy,tu ce zici,cunoscandu-l pe prietenul tau ....crezi ca mint usor, numai sa imprezioneze ?

Nu mint. Sunt oameni foarte sinceri, care atunci cand spun ca simt ceva pentru cineva chiar simt. Nu stiu sa si arate, insa. De asta e chinuitor. Una iti spune si te face sa suferi enorm prin indiferenta, comportament, duritate..
Mie mi-a luat foarte mult timp pana am inteles asta. Sunt si foarte tematori. De aceea nici nu arata ceea ce simt. De frica. In general, un rac nu sta cu o persoana daca nu simte ceva pentru aceasta. Si da, avea dreptate Simplu X. Sunt genul de oameni care nu inseala, oricat de mult i-ar tenta, pentru ca ei respecta casnicia si relatiile.
Nici asta nu am inteles-o cand trebuia. :D
later edit: mint numa ca sa mascheze ceea ce simt si sa nu le fie descoperite "slabiciunile" de catre ceilalti. Si pot rani al dracului de tare, daca nu stii asta.

Aceasta postare a fost editata de heidy_: 18 May 2007 - 04:57 PM

0

#26 Utilizator offline   the listener 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 04-November 06

Scris 18 May 2007 - 05:02 PM

Vezi postareaheidy_, la May 18 2007, 05:55 PM, a spus:

Nu mint. Sunt oameni foarte sinceri, care atunci cand spun ca simt ceva pentru cineva chiar simt. Nu stiu sa si arate, insa. De asta e chinuitor. Una iti spune si te face sa suferi enorm prin indiferenta, comportament, duritate..
Mie mi-a luat foarte mult timp pana am inteles asta. Sunt si foarte tematori. De aceea nici nu arata ceea ce simt. De frica. In general, un rac nu sta cu o persoana daca nu simte ceva pentru aceasta. Si da, avea dreptate Simplu X. Sunt genul de oameni care nu inseala, oricat de mult i-ar tenta, pentru ca ei respecta casnicia si relatiile.
Nici asta nu am inteles-o cand trebuia. :D
later edit: mint numa ca sa mascheze ceea ce simt si sa nu le fie descoperite "slabiciunile" de catre ceilalti. Si pot rani al dracului de tare, daca nu stii asta.

genul de oameni care nu inseala? pina la proba contrarie..... pina si "teama" are o limita......asa ca " pot insela" cind sunt loviti in " orgoliul" sentimentelor..... teama e agresivitate fata de persoana si asta are repercursiuni pe care racul nu le intelege...... :D
multa iubire
0

#27 Utilizator offline   red2shoes 

• red
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 08-November 06

Scris 18 May 2007 - 05:04 PM

Vezi postareaheidy_, la May 18 2007, 05:55 PM, a spus:

Nici asta nu am inteles-o cand trebuia. :)

de sinceritatea lui m-am convins de multe ori ,momentan chestia cu inselatul ...:D cam departe ....nu stiu ce sa fac ,pare atat de posesiv ,ma suna cam des in ultimul timp ...zice ca numai sa-mi auda vocea ,eu cred ca ma verifica :D il deranjeaza daca ii spun ca nu ma intereseaza ce face el cand nu ne vedem ....se supara si mai tare cand ii spun ca nu ne potrivim si ar fi mai bine pentru amandoi sa nu incepem ,caci nu vom termina intr-un mod placut ....el ma acuza ca am pe altcineva si de aceea nu-l vreau ...e un copil rasfatat ...si chiar ma sperie uneori ....cum poti tine la cineva pe care abia l-ai cunoscut ....bine asa cred eu ...2 luni e mai mult decat putin ..:)

Aceasta postare a fost editata de red2shoes: 18 May 2007 - 05:07 PM

0

#28 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 18 May 2007 - 05:06 PM

Vezi postareathe listener, la May 18 2007, 06:02 PM, a spus:

genul de oameni care nu inseala? pina la proba contrarie..... pina si "teama" are o limita......asa ca " pot insela" cind sunt loviti in " orgoliul" sentimentelor..... teama e agresivitate fata de persoana si asta are repercursiuni pe care racul nu le intelege...... :D
multa iubire

Nu. Atata timp cat iubeste, un Rac nu inseala. Chiar daca poate relatia scartaie din toate balamalele.
0

#29 Utilizator offline   the listener 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 04-November 06

Scris 18 May 2007 - 05:10 PM

Vezi postareaheidy_, la May 18 2007, 06:06 PM, a spus:

Nu. Atata timp cat iubeste, un Rac nu inseala. Chiar daca poate relatia scartaie din toate balamalele.

asta e parerea ta..... defineste iubirea? apoi vom vedea "orgoliul" ei care duce la inselat...... :D
multa iubire

ps..... inselatul e dragostea "intelegerii"lui de catre alt partener ..... desi isi iubeste partenerul :D -
multa iubire
0

#30 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 18 May 2007 - 05:12 PM

Vezi postareared2shoes, la May 18 2007, 06:04 PM, a spus:

de sinceritatea lui m-am convins de multe ori ,momentan chestia cu inselatul ...:) cam departe ....nu stiu ce sa fac ,pare atat de posesiv ,ma suna cam des in ultimul timp ...zice ca numai sa-mi auda vocea ,eu cred ca ma verifica :) il deranjeaza daca ii spun ca nu ma intereseaza ce face el cand nu ne vedem ....se supara si mai tare cand ii spun ca nu ne potrivim si ar fi mai bine pentru amandoi sa nu incepem ,caci nu vom termina intr-un mod placut ....el ma acuza ca am pe altcineva si de aceea nu-l vreau ...e un copil rasfatat ...si chiar ma sperie uneori ....cum poti tine la cineva pe care abia l-ai cunoscut ....bina asa cred eu ...2 luni e mai mult decat putin ..;)

Si eu m-am speriat din cauza asta la inceput. Aceleasi lucruri mi-a spus. Si da, sunt posesivi si gelosi. Ce-i al lor, e pus deoparte. La inceput sunt exagerat de gelosi si posesivi. Pe parcurs nu o mai arata, incearca sa isi infraneze gelozia, vrand sa te faca sa crezi ca nu ii pasa.
Vrea sa te intereseze, vrea sa stie ca il iubesti. Ai grija, e vulnerabil si usor de ranit. Daca il ranesti, greu il vei impaca.
Sunt niste copii - poate de aia ne atrag pe noi atat de mult - . Eu simteam nevoia sa-l iau in brate si sa-l strang tare, sa-l sarut, sa-l mangai, ca sa-i dau siguranta. Chiar daca el imi dadea mie siguranta. :haha:
Daca vrei sa renunti, renunta inainte sa fie prea tarziu si sa te indragostesti iremediabil. Pe urma va fi prea tarziu si nu vei mai putea, vei deveni dependenta de el. :)

Vezi postareathe listener, la May 18 2007, 06:10 PM, a spus:

asta e parerea ta..... defineste iubirea? apoi vom vedea "orgoliul" ei care duce la inselat...... :D
multa iubire

ps..... inselatul e dragostea "intelegerii"lui de catre alt partener ..... desi isi iubeste partenerul :D -
multa iubire

Crede-ma... ca am avut un Rac langa mine. Vorbesc din propria experienta, nu din a altora. Si am trecut prin multe rele cu el. Dar si prin bune.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 60 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic