sau Inregistrare

• 10 Pagini +
  • « Prima
  • 8
  • 9
  • 10
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Test de fidelitate Evaluare topic: - - - - -

#91 Utilizator offline   mirela b 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-January 07

Scris 22 April 2007 - 11:20 PM

Vezi postareaStaticVoid, la Apr 22 2007, 01:59 PM, a spus:

Fiindca venii vorba de gelozie...de ceva vreme, prin intermediul unui prieten am cunoscut o femeie dintr-un orasel, am tinut legatura mai multe luni prin intermediul YM amandoi de la servici. Ea maritata de mai bine de 8 ani cu un sot a carui gelozie persista chiar si dupa tot acest timp desi ea pana in prezent nu i-a dat nici macar un motiv serios sa-si faca asemenea griij. O controleaza aproape zilnic la servici, ii supravegheaza convorbirile si chiar i-a interzis odata o slujba mai banoasa pe motiv ca intra in contact cu prea multi barbati. Viata ei se rezuma la sluba de vanzatoare, la copii si la treburile casei. Dar... am ramas de-a dreptul socat cand am intrebat-o daca iubeste pe acel om, mi-a raspuns ca in afara faptului ca este excesiv de gelos, de posesiv totusi il iubeste. Ma intrebam cum se poate trai langa o asftel de persoana care iti oprima libertatea dintr-un egoism fara masura. Iubirea lui e clar una pur egoista ce sufoca si margineste viata, dar... imi este greu sa cred ca ea il poate iubi cu adevarat, tind sa cred ca e vorba mai degraba de slabiciune de caracter, lipsa de atitudine, frica de incertitudine si faptul ca ajunge a se complace in aceasta stare. In esenta fericirea si libertatea este in noi si tot de noi depinde dobandirea lor.

Daca o sa citesti despre femeile abuzate in casnicie o sa vezi ca si ele isi iubesc sotii, din inima, pe bune! Se ajunge la un fel de dependenta de ala care le domina - un fel de complex de inferioritate. Din studiile de specialitate, cand femeile se rup de relatia respectiva, se cupleaza cu altii barbati la fel de agresivi. E un fel de atractie spre tipul de abuzator. In mintea lor ele sunt cele care sunt de vina pentru tratametnul la care sunt supuse. Nu sotii dementi. Ci ele. iar ei dupa ce le bat de le baga in spital fiindca nu le-au adus berea rece din frigider in secunda "X" ...le reproseaza treaba asta ca sa se detaseze de actiunea lor. Cum sa zic? Proiecteaza actiunea lor asupra agresatului (care dintr-un motiv sau altul imaginar - de regula) nu "a mers pe sarma" in momentul cand li s-a nazarit lor.

La fel si cu cei gelosi. Gelozia vine dintr-un complex de inferioritate crunt si se manifesta agresiv prin dorinta de dominare a partenerului. Cine are self-esteem si e pe picioarele lui/ei - nu poate decat sa reactioneze normal in cazuri de genul asta. Si anume sa-l bage in ma-sa (pardon my French!) de nesanatos si sa-i dea un sut undeva. Asta nu e dovada de iubire sincera - isteria si obsesia - ci de un dezechilibru mintal (mai mare sau mai mic) si de o nesiguranta crunte. Cine vrea sa traiasca langa asemenea complexati cu probleme la cap - isi merita soarta!
0

#92 Utilizator offline   geo3029 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 19-December 06

Scris 23 April 2007 - 07:18 AM

Vezi postareaStaticVoid, la Apr 22 2007, 11:59 PM, a spus:

Fiindca venii vorba de gelozie...de ceva vreme, prin intermediul unui prieten am cunoscut o femeie dintr-un orasel, am tinut legatura mai multe luni prin intermediul YM amandoi de la servici. Ea maritata de mai bine de 8 ani cu un sot a carui gelozie persista chiar si dupa tot acest timp desi ea pana in prezent nu i-a dat nici macar un motiv serios sa-si faca asemenea griij. O controleaza aproape zilnic la servici, ii supravegheaza convorbirile si chiar i-a interzis odata o slujba mai banoasa pe motiv ca intra in contact cu prea multi barbati. Viata ei se rezuma la sluba de vanzatoare, la copii si la treburile casei. Dar... am ramas de-a dreptul socat cand am intrebat-o daca iubeste pe acel om, mi-a raspuns ca in afara faptului ca este excesiv de gelos, de posesiv totusi il iubeste. Ma intrebam cum se poate trai langa o asftel de persoana care iti oprima libertatea dintr-un egoism fara masura. Iubirea lui e clar una pur egoista ce sufoca si margineste viata, dar... imi este greu sa cred ca ea il poate iubi cu adevarat, tind sa cred ca e vorba mai degraba de slabiciune de caracter, lipsa de atitudine, frica de incertitudine si faptul ca ajunge a se complace in aceasta stare. In esenta fericirea si libertatea este in noi si tot de noi depinde dobandirea lor.

Iti spune eu: nu are incredere in propria persoana, se teme de necunoscut si viitorul o sperie sub orice aspect. De aceea se multumeste cu putin si "crede" ca-l iubeste. Mai pune la socoteala si obisnuinta.
0

#93 Utilizator offline   hana 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 23 April 2007 - 08:27 PM

Exist mai mulze feluri in care iti potzi testa partenerul nu e neaparata nevoie sa apelezi la o a treia persoana, ce sa-ar inatmpla daca saracu om chiar nu a avut curaju sa-o faca pana atunci iar ispita e geamana PameleiAnderson..? Si ii mai face niste propuneri pe care orice barbat doar daca e orb sau ipotent le-ar putea refuza? Si apoi t-o tzi cu capu ca doar tu ai vrut sa-l testezi?
0

#94 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 23 April 2007 - 08:45 PM

Vezi postareahana, la Apr 23 2007, 09:27 PM, a spus:

Exist mai mulze feluri in care iti potzi testa partenerul nu e neaparata nevoie sa apelezi la o a treia persoana, ...

Cum ar fi ? Ii pui GPS ?
0

#95 Utilizator offline   hana 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 24 April 2007 - 08:30 PM

Vezi postareaBydy, la Apr 23 2007, 10:45 PM, a spus:

Cum ar fi ? Ii pui GPS ?

:) E si asta o metoda daca iti permite buzunarul.. :stars:
0

#96 Utilizator offline   Black_sin 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 31-August 06

Scris 25 April 2007 - 05:11 PM

Neeeeah , nu m-as chinui.
Nu ar releva nimic oricum , daca vrea sa ma paraseasca sau sa ma insele o face oricum, iar daca o face ..asta e viata , treci peste.
0

#97 Utilizator offline   Nebuloasa 

• && she does what makes her feel alive.
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-April 07

Scris 25 April 2007 - 05:23 PM

Vezi postareaBlack_sin, la Apr 25 2007, 06:11 PM, a spus:

Neeeeah , nu m-as chinui.
Nu ar releva nimic oricum , daca vrea sa ma paraseasca sau sa ma insele o face oricum, iar daca o face ..asta e viata , treci peste.

Crezi tu?! Poti atat de usor sa treci peste?! Bine ar fi sa priveasca toata lumea lucrurile atat de simplu....
0

#98 Utilizator offline   Black_sin 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 31-August 06

Scris 25 April 2007 - 05:29 PM

Normal ca treci . Viata merge inainte , daca omul care a stat langa tine nu te mai iubeste ce poti face? Sa-l fortezi sa stea cu tine?
Suferi , plangi , te intrebi "de ce " , te uiti la poze si cand iti dai seama ca nu ai ce face decat sa mergi inainte mergi inainte.
0

#99 Utilizator offline   Berbecut 

• Primavara
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-April 07

Scris 25 April 2007 - 05:32 PM

Vezi postareaBydy, la Apr 23 2007, 09:45 PM, a spus:

Cum ar fi ? Ii pui GPS ?

Probabil ca este mai traditional testul cu ligheanul .... :crazy:
0

#100 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 25 April 2007 - 08:30 PM

Vezi postareaSimplu_Ana, la Apr 25 2007, 06:23 PM, a spus:

Crezi tu?! Poti atat de usor sa treci peste?! Bine ar fi sa priveasca toata lumea lucrurile atat de simplu....

E chiar atat de simplu. :crazy:
0

Impartaseste acest subiect:

• 10 Pagini +
  • « Prima
  • 8
  • 9
  • 10
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Atasamente Cum pot sa il fac sa ma iubeasca ?
va rog ajutati-ma
IloveShopping  134 70.051
Topic inchis despre GELOZIE!
nu evitati...
angeldeni  1 4.126
Topic inchis Orgasm sub hipnoza Arcadia@  28 9.235
Hot Topic (New) Poate dragostea la femei sa apara dupa sex?
de ce da, de ce nu...ok, si invers, la barbati
Arcadia@  64 11.282
Hot Topic (New) Inchiriez
Apartament pentru nevoile de moment....
Simplu_X  57 9.385