Ejacularea la femei intrebare pentru femei experimentate
Scris 15 April 2007 - 07:18 PM
Scris 15 April 2007 - 08:36 PM
Da, sunt femei care au orgasm foarte repede, altele deloc. Poate fi din cauza stresului, oboseala multa, nepriceperea partenerului etc. Vorbeste cu partenerul tau, exploreaza-ti corpul singura si vezi unde te exciti, cauta-ti punctele sensibile si roaga-l sa te mangaie acolo. Spune-i sa nu se grabeasca, sa aiba grija sa intensifice trairile tale. Nu te mai gandi atat de mult la a obtine un al doilea sau al treilea orgasm, daca e sa ne luam dupa statistici.. te poti considera o norocoasa. (sunt foarte multe femei ce nu il au nici pe primul)
Poate nu exista o compatibilitate atat de mare intre tine si partenerul tau, pentru a putea ajunge pe culmi.
Scris 15 April 2007 - 10:29 PM
nightwish, la Apr 15 2007, 08:36 PM, a spus:
Da, sunt femei care au orgasm foarte repede, altele deloc. Poate fi din cauza stresului, oboseala multa, nepriceperea partenerului etc. Vorbeste cu partenerul tau, exploreaza-ti corpul singura si vezi unde te exciti, cauta-ti punctele sensibile si roaga-l sa te mangaie acolo. Spune-i sa nu se grabeasca, sa aiba grija sa intensifice trairile tale. Nu te mai gandi atat de mult la a obtine un al doilea sau al treilea orgasm, daca e sa ne luam dupa statistici.. te poti considera o norocoasa. (sunt foarte multe femei ce nu il au nici pe primul)
Poate nu exista o compatibilitate atat de mare intre tine si partenerul tau, pentru a putea ajunge pe culmi.
ce intelegi tu prin compatibilitate?crezi ca prin iubire poti ajunge la asa ceva?
Scris 15 April 2007 - 10:50 PM
singer, la Apr 15 2007, 11:29 PM, a spus:
Compatibilitatea fizica, sexuala, are prea putin legatura cu iubirea dintre cei doi. Sunt de acord ca are si ea un cuvant de spus, dar e doar legat de intensitatea trairilor..
Nu, nu cred ca prin iubire poti rezolva problema compatibilitatii intime.. exista o limita peste care nu putem trece.. oricat iti doresti, nu poti da mai mult celui de langa tine.
Aceasta postare a fost editata de nightwish: 15 April 2007 - 10:50 PM
Scris 16 April 2007 - 01:26 AM
singer, la Apr 15 2007, 08:18 PM, a spus:
Gaseste un barbat "zdravan", care sa "presteze" cu mai multa "daruire". Asta e cheia fericirii !
Scris 16 April 2007 - 08:41 AM
contele, la Apr 16 2007, 02:26 AM, a spus:
Nu si in cazul frigidelor ca altfel se munceste degeaba !
AndreeaCristina, la Apr 16 2007, 02:27 AM, a spus:
Buna intrebare ! Ce numai noi suntem de vina ?
Ba, ia treziti-va si nu mai cautati vinovati de sex masculin. Toti trebe sa beneficiem de prezumtia de nevinovatie.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Află aici cele mai bune motive
pentru a face sex! |
Corydalis | 17 | 4.816 |
|
|
bibi_biby | 207 | 58.136 |
|