Cununii legate CE INSEAMNA MAI EXACT
Scris 15 April 2007 - 05:50 PM
am auzit adese la unii oameni in general la femeile astea mai batrane ca spun de cineva care nu si-a gasit ink pereche ca are cununiile legate. DAR CE INSEAMNA MAI EXACT A A VEA CUNUNIILE LEGATE???
Scris 18 April 2007 - 09:29 PM
MiniME, la Apr 15 2007, 06:50 PM, a spus:
am auzit adese la unii oameni in general la femeile astea mai batrane ca spun de cineva care nu si-a gasit ink pereche ca are cununiile legate. DAR CE INSEAMNA MAI EXACT A A VEA CUNUNIILE LEGATE???
cred ca e ceva de genul ... de ex: " o femeie iubeste un barbat, care nu ii impartaseste sentimentele. ea se duce la vrajitoare si acestea fac vraji ca sa`l faca pe barbat sa se indragosteasca de femeie." cred
Scris 18 April 2007 - 10:14 PM
ca e blestemat sa nu se casatoreasca niciodata ..... e doar o parere
Scris 18 April 2007 - 10:55 PM
s_s_s ....si asta e o parerea...mult mai creepy ca a mea
...
imi place
Scris 18 April 2007 - 11:24 PM
cununiile legate = bolul de cristal = Erich von Däniken = Dan Brown = marea conspiraţie zionistă = baba care ghiceşte īn ghioc = Noua Ordine Mondială = masoneria = inorogii roz = coşul de gunoi al conştiinţei integre.
Sper că am dat o explicaţie cāt se poate de plastică pentru fenomenul "cununiilor legate".
Sper că am dat o explicaţie cāt se poate de plastică pentru fenomenul "cununiilor legate".
Scris 19 April 2007 - 06:29 AM
Hortulanus, la Apr 19 2007, 12:24 AM, a spus:
cununiile legate = bolul de cristal = Erich von Däniken = Dan Brown = marea conspiraţie zionistă = baba care ghiceşte īn ghioc = Noua Ordine Mondială = masoneria = inorogii roz = coşul de gunoi al conştiinţei integre.
interesant raspuns...dar daca ai fi mai explicit ar fi si mai bine
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Vine asteroidul!
Oare asta e sfarsitul lumii? |
Spyder | 60 | 11.032 |
|
Leucemia, boala mortala | L@urentiu95 | 4 | 1.783 |
|