conturi yahoo
Scris 15 April 2007 - 12:25 PM
hello,
am nevoie de putin ajutor...de fapt de mai mult ajutor...
ma confrut cu o problema de cca o saptamina, nu mai pot sa intru pe 3 conturi pe yahoo...am citit mai multe mesaje de pe acest site si am incercat sa gasesc un raspuns cam ce ar fi putut sa se intimple...cum ar fi posibi ca un cont sa fie spart sau in ce conditii sa fie aflata o parola...am inteles ca cel mai repede ar putea fi depistata o parola daca cel care vrea sa afle are acces la calculatorul persoanei in cauza...pe scurt marti seara( 10 aprilie) am avut acces pe conturile respective, iar miercuri dimineata la ora 8.00 conturile erau blocate...in acea noapte marti - miercuri sotul meu a facut o defragmentare la calculator...are vreo legatura sau este posibil sa fi blocat conturile? alte conturi pe yahoo le pot accesa in continuare...doar cele 3 sunt blocate...am incercat sa aflu parola la unul din conturi, stiu data nasterii pe care am introdus-o atunci, acel cont fiind creat mai demult cam prin 2002, dar nu mai stiu ce cod postal am introdus atunci, mai ales ca Romania nici nu se regasea in lista de tari...mai am vreo sansa sa recuperez ceva?
am nevoie de putin ajutor...de fapt de mai mult ajutor...
ma confrut cu o problema de cca o saptamina, nu mai pot sa intru pe 3 conturi pe yahoo...am citit mai multe mesaje de pe acest site si am incercat sa gasesc un raspuns cam ce ar fi putut sa se intimple...cum ar fi posibi ca un cont sa fie spart sau in ce conditii sa fie aflata o parola...am inteles ca cel mai repede ar putea fi depistata o parola daca cel care vrea sa afle are acces la calculatorul persoanei in cauza...pe scurt marti seara( 10 aprilie) am avut acces pe conturile respective, iar miercuri dimineata la ora 8.00 conturile erau blocate...in acea noapte marti - miercuri sotul meu a facut o defragmentare la calculator...are vreo legatura sau este posibil sa fi blocat conturile? alte conturi pe yahoo le pot accesa in continuare...doar cele 3 sunt blocate...am incercat sa aflu parola la unul din conturi, stiu data nasterii pe care am introdus-o atunci, acel cont fiind creat mai demult cam prin 2002, dar nu mai stiu ce cod postal am introdus atunci, mai ales ca Romania nici nu se regasea in lista de tari...mai am vreo sansa sa recuperez ceva?
Scris 15 April 2007 - 01:02 PM
Codul numeric persoanal+numarul de telefon mobil/fix+data nasterii+numarul postal de pe strada ta= O PAROLA CARE NU VA FI VECI PURURI AMIN DESCOPERITA
130549020460940528417405044795409409540454095996958747354365453242352675676
pUN Pariu ca nici National Aeronautics and Space Administration nu are parole kilometrice
Scris 15 April 2007 - 07:18 PM
Din cāte ţin eu minte, nu se recupereză parola veche, din motive evidente de securitate. Se generează o parolă nouă, dacă ştii data naşterii, iar mie mi s-a īntāmplat să-mi dea parola nouă şi fără īntrebarea de control.
Cel mai probabil asta s-a īntāmplat, cineva are acum acces pe respectivele conturi, cu o parolă nouă.
Cel mai probabil asta s-a īntāmplat, cineva are acum acces pe respectivele conturi, cu o parolă nouă.
Scris 18 April 2007 - 05:52 PM
am tot intrebat prietenii, cunostintele, am ajuns la concluzia sa cred ca cineva a aflat parolele si mi le-a schimbat...este posibil ca doar nu este ceva de domeniul sf-ului...poate sa-mi spuna cineva daca se poate sparge un cont pe yahoo? pt ca din ce am citit pe forum unii zic ca se poate altii ca nu se poate...vreau sa stiu sigur, pt ca vreau sa-mi recuperez conturile...
Scris 18 April 2007 - 06:52 PM
Cei care spun ca poti sa-l spargi se refera la urmatoarele:
1. Ghicesti parola.
2. Instalezi keylogger in calculatorul victimei. (acest program iti trimite tie tot ce tasteaza el, astfel se inregistreaza si parola dorita).
1 poti sa incerci..
2 nu crec ca poti, deoarece nu stii cine ti l-a furat, ca sa poti sa-i instalezi un keylogger.
1. Ghicesti parola.
2. Instalezi keylogger in calculatorul victimei. (acest program iti trimite tie tot ce tasteaza el, astfel se inregistreaza si parola dorita).
1 poti sa incerci..
2 nu crec ca poti, deoarece nu stii cine ti l-a furat, ca sa poti sa-i instalezi un keylogger.
Scris 18 April 2007 - 11:14 PM
Roberta80, la Apr 18 2007, 06:52 PM, a spus:
am tot intrebat prietenii, cunostintele, am ajuns la concluzia sa cred ca cineva a aflat parolele si mi le-a schimbat...este posibil ca doar nu este ceva de domeniul sf-ului...poate sa-mi spuna cineva daca se poate sparge un cont pe yahoo? pt ca din ce am citit pe forum unii zic ca se poate altii ca nu se poate...vreau sa stiu sigur, pt ca vreau sa-mi recuperez conturile...
Da, se poate sparge un cont de yahoo. Am trait-o pe pielea mea. Acum vreo 3 ani, a intrat in vorba cu mine pe mess un tip. Era un cunoscut al unei prietene de pe lista mea de messenger. El m-a confundat cu un tip cu care ea iesise in ultimul timp, si dupa ce i-a spart contul de yahoo, m-a luat la rost de pe lista ei de contacte. In 5 minute mi-a spart contul (fara sa stie vreun detaliu macar legat de mine, dupa cum spuneam, ma confunda oricum cu altcineva). Am recapatat accesul la cont cu data de nastere si raspunsul la intrebarea secreta, insa mi l-a spart din nou (tot in mai putin de 5 minute). Ei... m-am pus timp de cateva ore sa salvez absolut tot ce aveam in inbox... tipul a reintrat seara pe mess, si ma intreaba 'Eh, ai salvat tot?" I-am spus ca da. Radeam, ca n-aveam cum sa nu rad, da' cu nervi. Apoi i-am facut ei scandal ca mi-a facut "lipeala" cu un hacker, ca sa aflu ca tipul are 20 de ani, e student la info, si publicase deja, in colaborare, doua carti de programare in state.
Scris 02 May 2007 - 04:25 PM
multumesc pt sfaturi, oricum mi-am luat gindul de la conturile respective....sotul nu cred ca stie nimic, pt ca mi-ar fi spus ceva de-atunci...si-asa a trecut ceva vreme...dar am aflat ce era mai importanta, ca se pot sparge conturile din afara....
Scris 02 May 2007 - 04:55 PM
Eu cred ca depinde de parola, daca ai o parola simpla se poate face un atac pe baza de dictionare folosind protocolul de la yahoo messenger.
Scris 09 May 2007 - 08:35 AM
Crusher, la Apr 18 2007, 06:52 PM, a spus:
Cei care spun ca poti sa-l spargi se refera la urmatoarele:
1. Ghicesti parola.
1 poti sa incerci..
1. Ghicesti parola.
1 poti sa incerci..
mai exista si varianta 3. cu un trojan dar exista riscul sa ti-l detecteze AV.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
ip | mos ene2 | 2 | 1.767 |
|
ID messenger | Larisa_Clara | 0 | 3.594 |
|
la viteze mici de net y.m. nu funct.? |
sorinutza2424 | 66 | 63.484 |
|