am un comp cam slabut dar intodeauna am fost cel care a stresat la maxim hardwarul
Pentium 4 2000Mhz (primul model FBS 400)
Placa de baza Intel PERLL
768Mb of Ram PC2100 (DDR266)
Hdd 250 Serial Ata
Placa Video Gefoce 3 TI 200 128Mb AGP 4X (placa pe XP merge in overclock Procesorul ei e la 215Mhz (de la 175) iar RAM-ul la 500 (de la 400)
Am pus si eu Vista in dual Boot
1) parerea despre Vista e inca destul de proasta, dar nu ma mir la ce praff de comp am
2) cei de la Microsoft chiar nu au idei, Aero e copie fidela KDE de pe SuSE Linux 9.xx de altfel asta folosesc Windoza e pentru Hamachi si warcraft (versiunea de hamachi de Linux imi face figuri iar cedega imi emuleaza OK jocurile)
Problema mea cu Vista e UNDE GASESC DRIVERE PENZTRU PLACA MEA VIDEO ??? (Geforce 3 TI200 128Mb) cei de pe Nvidia nu au suport decat pentru seriile 6-8. Am cautat in mai multe locuri pe net drivere dar de fiecare data am primit la instalare ca nu am cipset compatibil cu Vista... Ori nu stiu eu sa le instalez ori chiar nu merg, daca cineva sa lovit de Chestia asta va rog sa imi raspundeti. Ma gandeam ca nu cumva Vista sa imi blocheze instalarea fiinca ma intreaba o gramada de prostii cand vreau sa instalez, desi in inf-ul driverului am vazut ceva de GF3 scris...
Bafta
Contact
Facebook
Twitter
RSS