sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Povestea Noastra - nou Joc Online Poti sa fii Baiat de Cartier , Afacerist sau sa lucrezi la SRI Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Madruga 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 14 April 2007 - 07:47 PM

Nu este copy\paste

Conceptul jocului este ca te aflii in Romania zilelor noastre unde viata nu este deloc usoara, mai ales in cartier, unde, doar cei mai puternici supravietuiesc. Fara bani si respect esti un nimeni! Cam asa ceva B)

Jocul asta este un RPG sau asa ceva , are momentan peste 5000 de membe dintre care 4000 si ceva activi . Eu sunt in acest joc ca baiat de cartier , si ceea ce am de facut e sa fur masini din diverse locuri , atac persoane , banca , mituesti politia , iei banii la copii , la profesori , vinzi droguri in scoala , bati golanu cartierului \ postasu \ bagabontul , te ataci alti membri etc . Poti intra in diverse clanuri . Give it a try

O sa vedeti ce inseamna click mania acolo :) Va astept . Va ajut acolo cu mare placere , dar de ce acolo , statzi asa , va raspund aici . Daca e ceva , lasatzi mesaj aici si va dau oricate detalii doriti
0

#2 Utilizator offline   Madruga 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 20 April 2007 - 10:32 PM

Nimeni nu vrea sa joce ?? :flowers:
0

#3 Utilizator offline   dAImon 

• dragon
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-May 05

Scris 21 April 2007 - 02:36 PM

Dacă vrei doar ca lumea să intre īn joc, dai linkul. Dacă vrei profit, dai linkul cu IDul tău de refferal, ceea ce ai şi făcut. Să fim serioşi. Sunt la ora actuală vreo 3-4 jocuri online minim, pe servere romāneşti - şi apar zilnic reclame d-astea. De fiecare dată, spunem NU MERSI!
:)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Eu mai am de invatat...
puterea de a recunoaste
delia delia  35 10.454