sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Durere in calcai simt o intepatura cand calc... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Biggie 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 18-May 05

Scris 14 April 2007 - 05:57 PM

Am 22 ani, 72 kg, nu practic sport frecvent(1 tenis odata pe sapt sau la 2 sapt). De 2 sapt am o problema si anume atunci cand calc pe jos(numai in casa, descult) simt o durere in calcaiul drept, ca o intepatura. M-am uitat atent..nu am nici o rana, nici o umflatura, nu e rosu, nu e nimic. Merg mult pe jos dar merg asa de cativa ani, se poate sa fi umblat mai mult recent ca am fost intr-o excursie si am umblat pe jos mai mult decat de obicei dar nu stiu daca asta ar putea fi cauza. mi-am luat acum 1 luna o pereche de pantofi care sunt destui de grei, nu prea sunt flexibili...si am umblat numai in ei..ma gandesc ca poate de acolo e cauza. Problema care ma deranjeaza cel mai mult e ca atunci cand sunt incaltat, nu ma doare deloc...nu simt nimic. pot sa merg toata ziua pe jos si nu simt nici o durere. In momentul in care dau pantofii jos si incep sa merg, imediat cum calc simt durere in calcuiul drept. A mai patit cineva asa ceva? stie cineva care poate fi cauza? As face un control la ortoped dar timp de 1 luna si jumatate nu o sa fiu in tara. multumesc anticipat pt raspunsuri.
0

#2 Utilizator offline   reea o7 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 25-April 07

Scris 27 April 2007 - 03:48 PM

Probabil ca ai un osteofit calcanean(pinten in termeni populari).Se observa foarte bine si usor pe o radiografie calcaneana.
0

#3 Utilizator offline   Andrii-Popa 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 26-April 07

Scris 09 May 2007 - 10:39 PM

Omule, da daca te durtea in alta parte?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1